Daro_K 01.05.2008 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2008 U nas ciepło - słoneczko nieśmaiło czasem przebija się przez chmury.O 15stej mamy zlot ekipy wrocławskiej w fajnym piknikowym miejscu, więc powoli ruszam z domku. A na budowie u mnie ruch - dziś 50t piachu za 800PLN przyjeżdza.Drugie tyle do wylewek przejedzie za 1200PLN w poniedziałek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 02.05.2008 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 To będzie niezła piaskownica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 02.05.2008 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 To będzie niezła piaskownica. Juz jest - ale wszystko idzie do dołu z opaską, może 2 tony oddam dla sąsiada dla dzieci. Teraz walcze o deską na salon z ogrz podłogowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 02.05.2008 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 Te ilości materiałów potrzebnych do wybudowania domu są niewyobrażalne. Ja "tylko" remontuję, a piasku i żwiru poooooszło ładnych parę wywrotek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 02.05.2008 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 Te ilości materiałów potrzebnych do wybudowania domu są niewyobrażalne. Ja "tylko" remontuję, a piasku i żwiru poooooszło ładnych parę wywrotek. Dam Ci znać - jak kiedyś sam to podliczę , ale sporo poszło już na stan zero. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 05.05.2008 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 Hej, hej! Wróciliście szczęśliwie z długiego weekendu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 06.05.2008 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Wróciliśmy W weekend trochę pracy trochę relaksu. Ból mięśni wskazuje na przewagę pracy W drogę powrotną wyruszyliśmy w niedzielę rano, zahaczyliśmy o jarmark wiejski w skansenie w Olsztynku, nabyliśmy pyszny chlebek, serek ... Następnie obiad w Gryźlinach i do domu. Tomku, Ty skad nadajesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 06.05.2008 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Wróciłem wczoraj późnym wieczorem do Warszawy. Po drodze obiadokolacja w Zajeździe Wiejskim w Szczechach. Pycha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 06.05.2008 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 ... a z nogą lepiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 06.05.2008 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Wróciliśmy W weekend trochę pracy trochę relaksu. Ból mięśni wskazuje na przewagę pracy W drogę powrotną wyruszyliśmy w niedzielę rano, zahaczyliśmy o jarmark wiejski w skansenie w Olsztynku, nabyliśmy pyszny chlebek, serek ... Następnie obiad w Gryźlinach i do domu. Tomku, Ty skad nadajesz? ...to chyba pogubiliście nasze telefony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 06.05.2008 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Wróciliśmy W weekend trochę pracy trochę relaksu. Ból mięśni wskazuje na przewagę pracy W drogę powrotną wyruszyliśmy w niedzielę rano, zahaczyliśmy o jarmark wiejski w skansenie w Olsztynku, nabyliśmy pyszny chlebek, serek ... Następnie obiad w Gryźlinach i do domu. Tomku, Ty skad nadajesz? ...to chyba pogubiliście nasze telefony Aneska, cały czas o Was myślałam, serio, ludu się najechało do skansenu, nawet patrzyłam czy Was nie zobaczę, kupiliśmy kilka wiejskich produktów i ... na obiad. Chcieliśmy, jak najwcześniej wyruszyć do Warszawy, żeby uniknąć stania w korkach. Wybaczysz mi??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 06.05.2008 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Anesko, mam telefon do Ciebie. A z nogą Katju bez zmian. Spuchnięta. Biorę leki, ścisła dieta. I tak będzie przez pół roku, albo i dłużej. Taka karma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 07.05.2008 05:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 Wróciliśmy W weekend trochę pracy trochę relaksu. Ból mięśni wskazuje na przewagę pracy W drogę powrotną wyruszyliśmy w niedzielę rano, zahaczyliśmy o jarmark wiejski w skansenie w Olsztynku, nabyliśmy pyszny chlebek, serek ... Następnie obiad w Gryźlinach i do domu. Tomku, Ty skad nadajesz? ...to chyba pogubiliście nasze telefony Aneska, cały czas o Was myślałam, serio, ludu się najechało do skansenu, nawet patrzyłam czy Was nie zobaczę, kupiliśmy kilka wiejskich produktów i ... na obiad. Chcieliśmy, jak najwcześniej wyruszyć do Warszawy, żeby uniknąć stania w korkach. Wybaczysz mi??? pewnie odbijemy to na zjeździe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 07.05.2008 05:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 Anesko, mam telefon do Ciebie. A z nogą Katju bez zmian. Spuchnięta. Biorę leki, ścisła dieta. I tak będzie przez pół roku, albo i dłużej. Taka karma. ... no to ja nie widzę tych tańców a tak na poważnie, to serdecznie współczuję. bądź dzielny Tomku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 07.05.2008 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 Aneska , niedawno byliśmy w Malinowej na najlepszych lodach w Warszawie / Tomek potwierdza /, żeby sprawdzić, przed Waszym przyjazdem, czy się nie popsuły . Stwierdzam, że są jeszcze lepsze niż ostatnio Tomku, nie wiedziałam, że to taka długa terapia Ścisła dieta , to znaczy czego nie mozesz jeść? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 07.05.2008 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 Dieta bez błonnika, czyli bez warzyw, ograniczone baaaardzo węglowodany. 2 kromki białego pieczywa dziennie, Dużo mięska i nabiału. Ja mięsożerca teraz kocham wegeteriańskie jadło. Platonicznie. Dieta z powodu branych leków. Przy węglowodanach i błonniku lek słabo się wchłania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 08.05.2008 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Aneska , niedawno byliśmy w Malinowej na najlepszych lodach w Warszawie / Tomek potwierdza /, żeby sprawdzić, przed Waszym przyjazdem, czy się nie popsuły . Stwierdzam, że są jeszcze lepsze niż ostatnio juz sie cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 08.05.2008 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Tylko dwie lodziarnie w Polsce są członkami ekskluzywnego włoskiego stowarzyszenia producentów lodów. Malinowa i jedna lodziarnia w Przemyślu. Czlłonkami mogą byc tylko najlepsi. Smacznego życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 08.05.2008 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Tomku, czy lody możesz jeść? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 08.05.2008 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Nie, ale to nie boli, bo specjalnie za lodami nie przepadam. Taki dziwak jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts