katja 11.06.2008 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 Tomku, jak Ci się sprawuje bateria termostatyczna pod prysznicem, tzn. jak współpracuje z bojlerem? W mieszkaniu mam termostatyczną Orasa, ale tu jest inna śpiewka. Do chałupy też bym chciała taką, ale chyba trochę tańszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 12.06.2008 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Moje kosztowały ok 120 zł. Kupowałem w 2004 roku. Jak do tej pory bez zarzutu. Do końca gorącej wody w boilerze (80l) temperatura jest bez zmian. Tylko 1 sekunda po włączeniu temperatura temperatura trochę "wariuje". Słuchawkę prysznica mam z zaworem. Woda leci tylko jak się naciśnie. Oszczędność wody i szamba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 13.06.2008 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 tzn. żeby woda leciała trzeba trzymać zaworek, blokady żadnej nie ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 13.06.2008 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Początkowo to trochę niewygodne, bo jak puścisz, przestaje ciec. Ale z czasem można się przyzwyczaic. A oszczędność wody i szamba duża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 20.06.2008 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 Się zameldowałem dziś w "komturii". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 23.06.2008 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 Się zameldowałem dziś w "komturii". Gratulacje!!! Zdrowia, szczęścia i pieniędzy na nowej drodze w nowym - starym domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 23.06.2008 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 Się zameldowałem dziś w "komturii". Gratulacje!!! Zdrowia, szczęścia i pieniędzy na nowej drodze w nowym - starym domu To pomijając fakt miejsca urodzenia, od teraz jesteś chłop z mazur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 23.06.2008 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 Dziekuję Wam. Teraz jeszcze "kupa" papierkologii. Dowód osobity, prawo jazdy - wymienić, powiadomić ZUS, US o zmianie, Pocztę Polską itd. Czy w dobie komputerów i internetu nie można tego... nieosobiscie, albo Urząd sam, z siebie...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 23.06.2008 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 Dziekuję Wam. Teraz jeszcze "kupa" papierkologii. Dowód osobity, prawo jazdy - wymienić, powiadomić ZUS, US o zmianie, Pocztę Polską itd. Czy w dobie komputerów i internetu nie można tego... nieosobiscie, albo Urząd sam, z siebie...? Tomasz, niestety, - "zjedz" 2 kg cierpliwości i ruszaj w urzędy (możesz zabrać miecz) .....i pomyśl, że w każdej beczce miodu ......... itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beciaw2 27.06.2008 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Poszukuję fachowca do pomocy przy odbiorze technicznym mieszkania. Najlepiej z uprawnieniami. Wnikliwego i odważnego, który zna normy na pamięć. Z Okolic Olsztyna. Nieststy muszę iść na wojnę ze spółdzielnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 24.07.2008 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 ...chyba strasznie spadliśmy niezbędna reanimacja! co porabiacie? budujecie, czy wakcjujecie? pzdr a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 24.07.2008 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 Ja dopadam kompa od czasu do czasu, bo jestem w trakcie przeprowadzki. Zgadnij Anesko dokąd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 24.07.2008 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 hmmmmm chyba znam to miejsce Tomku, pozdrowienia i udanej przeprowadzki ...i drapij od czasu do czasu parę słów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 25.07.2008 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 A już myslałem, że ta cisza w grupie to z powodu mojej przeprowadzki na Mazury. W końcu jestem "Komurem Mazurskim", czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 27.07.2008 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2008 Biorąc pod uwagę, że "komturia" jest w trakcie wykończania komtura, a ekipa zniknęła na jakiś czas, porównując stopien zaawansowania robót do oczekiwań inwestowa, to jestem "komturem" na 70%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 04.08.2008 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 Pozdrawiam, pozdrawiam Powracam do rzeczywistości po urlopie, budowlanym oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rusek007 12.08.2008 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Hoopka w górę i pozdrowionka dla naszej grupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 12.08.2008 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Hoopka w górę i pozdrowionka dla naszej grupy Przyłączam się do pozdrowień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grazi 14.08.2008 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 Ja co prawda nie z Olsztyna ale z Mazur, nie wiem czy jest jakaś grupa mazurska. Przejrzałam trochę stron, ale nie znalazłam czy wymienialiście się adresami budowniczych? jestem na etapie mniej niż zero tzn papierków, ale chcę wiedzieć wszysto moze macie fajną grupę to stanu surowego , żeby sobie zapisać adres na przyszłość. myślę, że w tym roku nie uda mi się przebrnąć przez biurokratów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 05.09.2008 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 ... brakuje mi naszej grupy Pozdrawiam nostalgicznie, prawie jesiennie, dzisiaj rano Warszawa była spowita mgłą. Grazi, powodzenia w drodze do upragnionego domu. My tu z Mazur, Warmii i reszty świata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts