Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

A może grupa olsztyńska

irebur

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• tomek1950

1910

• katja

1890

• aneska

1258

• Jerzysio

640

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Moje kosztowały ok 120 zł. Kupowałem w 2004 roku. Jak do tej pory bez zarzutu.

Do końca gorącej wody w boilerze (80l) temperatura jest bez zmian. Tylko 1 sekunda po włączeniu temperatura temperatura trochę "wariuje". Słuchawkę prysznica mam z zaworem. Woda leci tylko jak się naciśnie. Oszczędność wody i szamba.

Początkowo to trochę niewygodne, bo jak puścisz, przestaje ciec. Ale z czasem można się przyzwyczaic. A oszczędność wody i szamba duża.

Dziekuję Wam. :D

Teraz jeszcze "kupa" papierkologii. :evil: Dowód osobity, prawo jazdy - wymienić, powiadomić ZUS, US o zmianie, Pocztę Polską itd. Czy w dobie komputerów i internetu nie można tego... nieosobiscie, albo Urząd sam, z siebie...?

:roll:

Dziekuję Wam. :D

Teraz jeszcze "kupa" papierkologii. :evil: Dowód osobity, prawo jazdy - wymienić, powiadomić ZUS, US o zmianie, Pocztę Polską itd. Czy w dobie komputerów i internetu nie można tego... nieosobiscie, albo Urząd sam, z siebie...?

:roll:

Tomasz, niestety, - "zjedz" 2 kg cierpliwości i ruszaj w urzędy (możesz zabrać miecz) 8) .....i pomyśl, że w każdej beczce miodu ......... itd. :wink:

• 4 weeks później...
Ja dopadam kompa od czasu do czasu, bo jestem w trakcie przeprowadzki. Zgadnij Anesko dokąd? :D :wink:

:D :D :D :D :D

A już myslałem, że ta cisza w grupie to z powodu mojej przeprowadzki na Mazury. :o

W końcu jestem "Komurem Mazurskim", czy nie? :D :evil: :evil: :evil: :evil: :D

Biorąc pod uwagę, że "komturia" jest w trakcie wykończania komtura, a ekipa zniknęła na jakiś czas, porównując stopien zaawansowania robót do oczekiwań inwestowa, to jestem "komturem" na 70%. :cry: :cry: :cry: :cry: :evil: :evil: :evil:

• 2 weeks później...
Ja co prawda nie z Olsztyna ale z Mazur, nie wiem czy jest jakaś grupa mazurska. Przejrzałam trochę stron, ale nie znalazłam czy wymienialiście się adresami budowniczych? jestem na etapie mniej niż zero tzn papierków, ale chcę wiedzieć wszysto moze macie fajną grupę to stanu surowego , żeby sobie zapisać adres na przyszłość. myślę, że w tym roku nie uda mi się przebrnąć przez biurokratów. :cry:

• 3 weeks później...