tomek1950 05.09.2008 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Katju, reaktywowałaś naszą grupę. Pisała do mnie Aneska, że bardzo jej brakuje naszego towarzystwa. Ja już tu mieszkam. Koniec z płaceniem za jedną godzinę 3,60 w Warszawie. Grazi, sami tu przyjaźni ludzie. Pytaj, jesli wiemy, odpowiedniemy. Mogę polecić, z czystym sercem stolarza, Katja chyba potwierdzi jego jakość. On jest... "przedwojenny". Pozdrówka dla wszystkich Mazurów i Warmiaków (nawet "flancowanych" jak ja). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 05.09.2008 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 no, faktycznie, Wy się tutaj op......alacie chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 05.09.2008 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Leszku, my tylko nabieraliśmy... dystansu. Może wpadniesz we wrześniu do komturii odpocząć i odetchnąć po szychcie na grubie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 06.09.2008 04:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 wywołana do tablicy - potwierdzam: tęskno mi należałoby się trochę poprawić i popisać od czasu do czasu a może i spotkać... pzdr A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 06.09.2008 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 wywołana do tablicy - potwierdzam: tęskno mi należałoby się trochę poprawić i popisać od czasu do czasu a może i spotkać... pzdr A Tak spotkać w komturii W tym roku to chyba nierealne, bo zwożę graty i cała masa kartonów... Człek obrasta, i nie dam rady z noclegiem. W przyszłym roku... BACZNOŚĆ, UWAGA, GRUPA OBOWIĄZKOWO ZBIERA SIĘ W "KOMTURII" NIE MA USPRAWIEDLIWIENIA, ŻE NIE MOGŁEM BO... OBOWIAZEK I JUŻ. TO NAPISAŁEM JA, WASZ SAMOZWAŃCZY KOMTUR MAZURSKI PS termin ustalimy później SPOCZNIJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 08.09.2008 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 Tak jest, Komturze! Aneska, poprawiamy się i piszemy Weekend spędzony w chałupie, oczywiście pracowicie . I niestety za mało czasu na korzystanie z uroków kończącego się lata, chociaż właśnie parę grzybków się dusi w śmietanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 08.09.2008 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 dobrze Tomku, to się spokojnie urządzaj ...u mnie weekend również minął pracowicie. dziś złożyłam kolejny duuuży projekt na PnB i mam uczucie pustki, choć podejrzewam, że bez poprawek się nie obejdzie no i zabieram się powoli za następny ...a jakis czas temu widziałam doskonałe stare siedlisko do remontu, więc może niedługo będę remontować starą chałupę, jak ty Tomku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarina Ols 08.09.2008 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 stare siedlisko do remontu....no, no fajowo pozdrawiam!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 08.09.2008 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 To je kupuj natychmiast jeśli fajne bo takich siedlisk ubywa. I więcej nie bedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 08.09.2008 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 Aneska, super wiadomość tfu tfu, żeby nie zapeszyć Katarina, kopę lat ... chciałam powiedzieć miesięcy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 08.09.2008 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 Katarina, jak to miło Cię znów widzieć na forum. Witaj i częściej zaglądaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 09.09.2008 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 stare siedlisko do remontu....no, no fajowo pozdrawiam!!!!! he he he no proszę! a jednak tu zaglądasz cieszę się. pozdrowienia. A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 09.09.2008 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 Dzień dobry Tu zapowiada się ładny dzień. Aneska, Zuzia w zerówce szaleje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 09.09.2008 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 szaleje, szaleje zapisałam tez ją na zespół taneczny w naszym Pałacu Młodzieży. niech się dodatkowo wyszaleje. wiem, że to grozi kolejnymi skręceniami, ale mżze przynajmniej będzie chodziła wcześniej spać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 09.09.2008 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 a jaki to taniec? ludowy? czy bardziej modern? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 09.09.2008 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 ludowy z elementami baletu. wiesz... prawie każda dziewczynka chce być baletnicą zobaczymy co z tego będzie, bo jakoś młoda nie wykazuje się super wyczuciem rytmu gdy próbowałam ją trochę ukierunkować, odpowiedziała, że tańczy do WŁASNEGO rytmu, więc skapitulowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 09.09.2008 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 może ma talent ukryty taniec w odpowiednich ilosciach jest dobry na wszystko, na dobrą postawę, sylwetkę... Pamiętam jak dawno temu zapisywałam Magdę na tańce, to były do wyboru ludowe, towarzyskie i Michaela Jacksona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 09.09.2008 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 i który wybrała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 09.09.2008 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 najpierw ludowe, ale można je pominąć /kilka zajęć/, następnie towarzyskie kilka lat i wieczny problem z partnerem, to nie teraz, że walą do szkół tańca towarzyskiego drzwiami i oknami. Później kilka lat zespół tańca nowoczesnego. A moja mała kuzynka chwali sobie szkołę stepowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarina Ols 10.09.2008 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 czasami zaglądam, trochę przestoju było na naszej grupie... a teraz widzę że tańce w modzie, też bym się nauczyła czegoś balet odpada w moim przypadku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts