Greku 30.10.2004 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2004 tomek? są piękne, ale nie zadbane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 08.11.2004 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2004 witam cieszę się, że znalazłam grupę olsztyńską... planujemy budowę domu, ale na razie nie możemy sie dogadać z moją drugą połową co do projektu . jemu niezmiernie podoba się bilbo z pracowni horyzont, a ja bym chciała coś na kształt domu dostępnego z muratora 11/04. dwa zupełnie inne projekty. i jak tu się dogadać?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabriela 08.11.2004 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2004 Gdzie planujecie budowac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 09.11.2004 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2004 aneska, witaj w grupie Jak chyba się zorientowałaś, jesteśmy trochę specyficzni. Ja na ten przykład siedzę sobie w Warszawie ... , ale pojutrze wybieram się do swojej chałupy w okolice Morąga. Życzę szybkiego dogadania się w sprawie projektu i do dzieła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 13.11.2004 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2004 życze miłego weekendu na mazurach. niestety dyskusje zażarte (nigdy nie wiem jak to sie pisze) nadal trwają. najważniejsze że doszliśmy do zgody co do lokalizacji działki. w piątek była u nas piekna pogoda, więc troche se pojeździliśmy.... mam nadzieję, że niedługo sfinalizujemy kupno.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 14.11.2004 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2004 Powodzenia, tak trzymaj. Małymi kroczkami do celu. Zdradź chociaż która to część Mazur pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 14.11.2004 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2004 życze miłego weekendu na mazurach. niestety dyskusje zażarte (nigdy nie wiem jak to sie pisze) nadal trwają. najważniejsze że doszliśmy do zgody co do lokalizacji działki. w piątek była u nas piekna pogoda, więc troche se pojeździliśmy.... mam nadzieję, że niedługo sfinalizujemy kupno. pozdrawiam Aneska napisz gdzie kupujecie działkę. Cieszę się, że mazurska grupa "rośnie w siłę". Tomek - "Warszawiak - Krzyżak" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 15.11.2004 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2004 zdecydowaliśmy się na działkę w Ługwałdzie. piękny, lekko pagórkowaty teren, malutkie jeziorko w pobliżu, dobry dojazd, dostęp do internetu.... czegóż więcej potrzeba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 15.11.2004 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2004 Brzmi swojsko Piękna okolica. Przejeżdżałam gdzies obok jadąc z Olsztyna do Dobrego Miasta. A tego internetu to szczerze zazdraszczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 15.11.2004 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2004 ja się oczywiście na tym nie znam, ale "stary" mówi, że będzie dobrze z tym netem to mu wierzę. obok przedszkola, było to drugie z kryteriów decydujących o lokalizacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 17.11.2004 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2004 A Ługwałd w stosunku do Dywit to gdzie ?PozdroJ A ile tam chca za działki budowlane ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 17.11.2004 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2004 Jerzysio, według mojej mapy, to rzut beretem na pn-zach., jakbyś rzucał z Dywit Co do reszty, to czekamy na aneskę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 17.11.2004 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2004 A wiela chcom za ziemnie !?J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 17.11.2004 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2004 Aneska, wiela? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 19.11.2004 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 witam co do rzutu beretem - to racja - 2,5 km na pd-z od dywit. co do ceny: jakies 20-25 kł za m kw, o ile obecny jeszcze właściciel działki nie dowie sie że gmina planuje tam budowę kanalizy, bo wtedy na pewno podniesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 19.11.2004 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 My mu nie powiemy. Pomyślnej transakcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 19.11.2004 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 dzięki katja za wsparcie. no i oczywiście, jak w przypadku prawej i lewej ręki, pochrzaniłam kierunki świata.... miało być: pn-z Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 20.11.2004 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2004 Witam Grupę Informujemy, że w II licytacji na rzecz Nikoli zebraliśmy na dzień : 20 listopada godz. prawie 10-ta ....625 zł + pieniążki grupy szczecińskiej 770 zł RAZEM 1395 zł. Czy powtórzymy wynik I Licytacji / 3410 zł/ ? Wierzę, że tak , że mimo obecnego, trudnego okresu finansowego uda nam się!!! . Pozdrawiamy i zapraszamy do wzięcia udziału w licytacji Edzia&Maksiu http://www.murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=36615 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 26.11.2004 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2004 widzę, że zima na Warmii zmroziła łącza. głucho tu w grupie i pusto... ale odwilź idzie drodzy państwo, odwilż... tylko szkoda, że do wiosny jeszcze daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 26.11.2004 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2004 ..oj szkoda, szkoda.... ..a dajże Waćpanna znak kiej lody skują jezioro Wadąg... MWJ Krzyżak z urodzenia....Emigracja '82 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts