Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

A może grupa olsztyńska

irebur

Recommended Posts

dzień dobry!!!

o kurkA!!! Jerzysio będzie w Olsztynie!!!

Lecę transparent malować i na Wysoką Bramę mus wywiesić :D

Katarina, Pan Leszek - inspektor, ma świetne wejścia w starostwie i w nadzorze (w senise: dużo pracuje, często bywa, nie ma z nimi kłopotów), a poza tym jest bardzo konkretnym, doświadczonym (ale nie starym) i miłym gościem. Dlatego osmieliłam się go polecić :D

• Odpowiedzi 8,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• tomek1950

1910

• katja

1890

• aneska

1258

• Jerzysio

640

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam,

A u mnie dalej kiepsko z ekipą, więc aktualna jest prośba, jakby znalazł się ktoś sprawdzony?

Katarina, ja też jeszcze w polu z budową, a juz planuję sobie kuchnię i kominek. Lepiej się wcześniej rozejrzeć i zaplanować, żeby potem nie było niespodzianek, a kierownika budowy już mam, teraz robimy drenaż, coś wilgotno się zrobiło znienacka na naszej działeczce. I dochodzą do tego wyjątkowo burzliwe dyskusje z sąsiadami, czasem mam wrażenie, że dla niektórych ludzi sensem istnienia są pieniądze.....

Witam Wszytkich

Na wstepie przedstawie sie bo w koncu znalazlem Grupe dla mnie pomimo kilku wczesniejszych wizyt na forum.

Nazywam sie Marcel i jestem warmiakiem ze krwi i kosci pomimo iz pomieszkuje z zona i kotem w Warszawie. Krzyzak ze mnie nie lada

Po prawie roku szukania ogladania i pertraktacji znalazlem

piekna dzialke rolna w okolicy Olsztyna - gmina Stawiguda

Krotko powiem .... MNIAM

Jestem najszczesliwszym posiadaczem dzialki na swiecie

czyli jak kazdy tutejszy grupowicz

... dzialka jest milego rozmiaru 2,5 ha

... rolna

nie zamierzam budowac sie w bardzo najblizszym czasie czyli pol roku

ale mam nadzieje ze jak zaczne to wsiakne ....

.... najwazniesze ze jest piekna i chyba zaraz sie tam z namiotem przeniose....

... pozwole sobie jeszcze moze zadac jakies pytania grzecznosciowo by ewentualnie lub i nie otrzymac jaks podpowiedz

zapomnialem dodac .... jestem laikiem w kazdej sprawie dotyczacej budowy budowania i wszsytkich z tym tematem zwiazanych milych rzeczy ......

pozdrawiam serdecznie

marcel

Witaj Marcelu w naszej wesołej, mieszanej grupie. Wszyscy tutaj mamy jedną wspólną miłość. Warmię, Mazury i nasze działki :D

Anesko, za 24 godziny to chyba będę dojeżdżał do swojego miejsca na ziemi. Jak nie będzie lało to położę się wśród własnych, kwitnących mleczy :D

witaj Marcel :D

Zapraszamy do nas :D

Katja, za długo leżałam w tych mleczach.... złapałam katar i mam gorączkę. Ale wy jeszcze sobie poleżcie :D

Tomku, zazdroszczę...

Marcel, to swoje pole to pewnie masz nad jakimś jeziorkiem, Plusznym, albo Łańskim - sądząc po drugiej części nicka 8) :D

Najlepszy "grzaniec komturski" 100 stopni Celsiusza :lol:

Niestety śnegu u mnie brak, ale jest prysznic :D jak się odpowiedno nastawi to jest około 4 stopni :D Na śnieg trzeba poczekać.