aneska 12.05.2005 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 dzień dobry!!! o kurkA!!! Jerzysio będzie w Olsztynie!!! Lecę transparent malować i na Wysoką Bramę mus wywiesić Katarina, Pan Leszek - inspektor, ma świetne wejścia w starostwie i w nadzorze (w senise: dużo pracuje, często bywa, nie ma z nimi kłopotów), a poza tym jest bardzo konkretnym, doświadczonym (ale nie starym) i miłym gościem. Dlatego osmieliłam się go polecić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 12.05.2005 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 Aneska, wiedziałam, że nie zawiedziesz i godnie powitasz Jerzysia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 12.05.2005 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 Katja, wiem, że Ciebie nie będę musiaała do tego namawiać, ale może jeszcze ktoś się podłączy?http://www.ga.com.pl/foto12/04572x.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 12.05.2005 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 a na tej bramie zawiśnie transparent (jak zdąrzę) http://www.ga.com.pl/foto22/11594x.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorota1719499923 12.05.2005 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 Witam,A u mnie dalej kiepsko z ekipą, więc aktualna jest prośba, jakby znalazł się ktoś sprawdzony?Katarina, ja też jeszcze w polu z budową, a juz planuję sobie kuchnię i kominek. Lepiej się wcześniej rozejrzeć i zaplanować, żeby potem nie było niespodzianek, a kierownika budowy już mam, teraz robimy drenaż, coś wilgotno się zrobiło znienacka na naszej działeczce. I dochodzą do tego wyjątkowo burzliwe dyskusje z sąsiadami, czasem mam wrażenie, że dla niektórych ludzi sensem istnienia są pieniądze..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 12.05.2005 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 A u mnie dalej kiepsko z ekipą, więc aktualna jest prośba, jakby znalazł się ktoś sprawdzony? No niestety, ekipa, którą mogłabym polecić na 200% przyjmuje zlecenia tylko od Olsztyna "w dół", tzn. Stawiguda, Olsztynek . Ale jeszcze popytam. A o co burzą się twoi sąsiedzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcelwindsurfer 12.05.2005 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 Witam Wszytkich Na wstepie przedstawie sie bo w koncu znalazlem Grupe dla mnie pomimo kilku wczesniejszych wizyt na forum. Nazywam sie Marcel i jestem warmiakiem ze krwi i kosci pomimo iz pomieszkuje z zona i kotem w Warszawie. Krzyzak ze mnie nie lada Po prawie roku szukania ogladania i pertraktacji znalazlem piekna dzialke rolna w okolicy Olsztyna - gmina Stawiguda Krotko powiem .... MNIAM Jestem najszczesliwszym posiadaczem dzialki na swiecie czyli jak kazdy tutejszy grupowicz ... dzialka jest milego rozmiaru 2,5 ha ... rolna nie zamierzam budowac sie w bardzo najblizszym czasie czyli pol roku ale mam nadzieje ze jak zaczne to wsiakne .... .... najwazniesze ze jest piekna i chyba zaraz sie tam z namiotem przeniose.... ... pozwole sobie jeszcze moze zadac jakies pytania grzecznosciowo by ewentualnie lub i nie otrzymac jaks podpowiedz zapomnialem dodac .... jestem laikiem w kazdej sprawie dotyczacej budowy budowania i wszsytkich z tym tematem zwiazanych milych rzeczy ...... pozdrawiam serdecznie marcel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 12.05.2005 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 Witaj Marcel, u nas takie poplątanie z pomieszaniem i warmiaki i warszawiaki, a i Komtura Krzyżackiego mamy Masz jakieś pytania, to wal śmiało, mamy tu paru ekspertów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 12.05.2005 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 Aneska, pozdrowienia z umajonej łąki , jesteś tam? Nie widzę Cię ... tyle mleczy... fajnie tu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 12.05.2005 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 Witaj Marcelu w naszej wesołej, mieszanej grupie. Wszyscy tutaj mamy jedną wspólną miłość. Warmię, Mazury i nasze działki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 12.05.2005 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 Anesko, za 24 godziny to chyba będę dojeżdżał do swojego miejsca na ziemi. Jak nie będzie lało to położę się wśród własnych, kwitnących mleczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 12.05.2005 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 witaj Marcel Zapraszamy do nas Katja, za długo leżałam w tych mleczach.... złapałam katar i mam gorączkę. Ale wy jeszcze sobie poleżcie Tomku, zazdroszczę... Marcel, to swoje pole to pewnie masz nad jakimś jeziorkiem, Plusznym, albo Łańskim - sądząc po drugiej części nicka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 12.05.2005 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 Aneska, serio, chora jesteś? herbatka dla Ciebie http://www.hipernet24.pl/sklep/img_items/b/005/596.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 12.05.2005 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 Dzięki Katja! Kochana jesteś Już się trochę podleczyłam sorbetem truskawkowym... mmmmnniaammm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarina Ols 12.05.2005 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 Witam WszystkichAneska dzięki za infromacje, na stany chorobowe i nie tylko polecam miód lipowy oraz miksturę z mleka i czosnku - mój mąż się tym kurował, a ostatnio syrop z cebuli, same pyszności!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 12.05.2005 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 Katarina, to faktycznie świetna kuracja..... o ile nie trzeba iść następnego dnia do pracy przyjmować interesantów, jechać w teren, itp. Ale na piątek wieczór.... i przez dwa dni nie iść między ludzi... tak chyba tak zrobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 12.05.2005 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 Najlepszy "grzaniec komturski" 100 stopni Celsiusza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 12.05.2005 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 co racja to racja Tomku! a potem prosto na śnieg lub w przerębel.... tylko skąd wziąc o tej porze snieg , może komuś trochę się ostało?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 12.05.2005 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 Niestety śnegu u mnie brak, ale jest prysznic jak się odpowiedno nastawi to jest około 4 stopni Na śnieg trzeba poczekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 12.05.2005 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 Aneska, co mi tu o śniegu..., tak się trzeba było hartować zimą, a teraz natrzeć stopy kamforą i pod pierzynkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts