Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

A może grupa olsztyńska

irebur

Recommended Posts

:D Zaproszenie również przyjęte, o ile będę w stolicy. Będę miał okazję porównać pierniczki. :D Dziękuję.

kurka, a ja jeszcze ciasta nie nastawiłam :roll:

Tomku, jakby nie zdąrzyły się zrobić te prawdziwe pierniczki, to może być w zamian jakiś erzac?

Mogą być... "Katarzynki" :D

uffff :D

ugodowy z ciebie człowiek 8)

oczywiście postaram się zrobić, co tylko w mojej mocy.

na szczęście cudownie wielkimi krokami nadciąga sobota, a z nią ŁYKEND,

a więc będzie i łyk tego i owego i end, czyli odcięcie w efekcie :roll:

• Odpowiedzi 8,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• tomek1950

1910

• katja

1890

• aneska

1258

• Jerzysio

640

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

:D Zaproszenie również przyjęte, o ile będę w stolicy. Będę miał okazję porównać pierniczki. :D Dziękuję.

kurka, a ja jeszcze ciasta nie nastawiłam :roll:

Tomku, jakby nie zdąrzyły się zrobić te prawdziwe pierniczki, to może być w zamian jakiś erzac?

Mogą być... "Katarzynki" :D

uffff :D

ugodowy z ciebie człowiek 8)

oczywiście postaram się zrobić, co tylko w mojej mocy.

na szczęście cudownie wielkimi krokami nadciąga sobota, a z nią ŁYKEND,

a więc będzie i łyk tego i owego i end, czyli odcięcie w efekcie :roll:

Dobrze, że mam lustro. To nie będę łykał sam. :(

można łykać i poprzez forum :)

w Olsztynie pada, wieje czyli wszystko co najlepsze...

i dlatego idę do kina i na pifko potem :wink:

Wokół komturii podobnie. Jak wrócisz z kina i zasiądziesz do konsumpcji pifka, to daj znać. Napijemy się razem. Niestety na odległość.

A na co się wybierasz do kina?

Do lokalu i to niezbyt przytulnego mam 6 km. Wracać pieszo? w taka pogodę? Zdecydowanie NIE. Napiję się w domu. :)

Taksówek tu też nie ma. No chyba, że takie z czerwono-niebieskim "kogutem". :wink:

Kasiu, a Ty dalej w tym przytulnym barze piwo pijesz? :o

Miłej zabawy. :)

Mam "krzynkę" piwa. :wink:

zostało coś z tej krzynki :roll:

No coś Ty? :wink: :lol:

Hej!

Tomku ostatecznie popijałam grzane winko...i wróciłam do domu jak kopciuszek czyli przed północą :wink:

Ja tu mieszkam od niedawna w centrum więc całkiem możliwe że pozmieniały się lokale, ale bywam w alchemii, w pryzmacie mają świetne grzane piwo ale nadymione strasznie...i w sarpie nam się podoba, i jeszcze parę miejscówek

:)

Olsztyna zupełnie nie znam. Byłem zaledwie kilka razy. Pierwszy raz na koloniach jak miałem... 8 lat. Drugi raz w połowie lat '70. Byłem wtedy z kolegą w olsztyńskim planetarium. Chetnych na pokaz nie było, nie chciano nas wpuścić. I pojawił się bardzo miły człowiek, chyba szef, przeprosił za odmowę sprzedania 2 biletów. (chcielismy nawet kupić 15, bo takie było minimum, żeby pokaz się odbył) i zrobił nam prywatny suuuuuuuuuuuuuuper pokaz. Wszystko co fabryka dała. :)

A później to chyba ze trzy razy przez Olsztyn przejeżdżałem. Niby niedaleko, ale jednak. Muszę się poprawić. W końcu to moje województwo. :D

Czy ktoś z Was jest użytkownikiem gazu płynnego? Jestem na etapie wyboru firmy, może ktoś z Was ma złe/dobre doświadczenia! Będę wdzięczny za jakiekolwiek uwagi! Pozdrawiam słonecznie

Ja, ale tylko do kuchenki. Raz Shell, raz Gaspol. Różnicę widzę tylko w cenie. Na szczęście niewielką.