Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

A może grupa olsztyńska

irebur

Recommended Posts

Dziękuję, dziękuję. jednoczesnie informuje, że zdziadziały to nie jestem, nimo ze jestem dziadkiem. :lol:

• Odpowiedzi 8,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• tomek1950

1910

• katja

1890

• aneska

1258

• Jerzysio

640

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Niestety nie mogę Ci pomóc, nasza grupa generalnie jest średnio budowlana :wink:

Stała sie ostatnio bardziej towarzyska. :)

Ja remontuję stara chałupę. Na szczęście juz kończę. Robią miejscowi. Jedni lepsi, drudzy gorsi. Miałem dwie ekipy, ale nie polecam. :evil:

a ja walczę z mieszkaniem :wink: Tomku jak postępy w komturii, nic nie ma w Twoim dzienniku, tzn. jest ale nie o budowie czy też wykańczaniu; całe szczęście że nikomu nic się nie stało....

Nie chcę pisać by nie zapeszyć, ale idzie ku dobremu. :D

Pracuja 2 osoby. Posuwa się. I to do przodu. :wink:

Teraz tylko w środku, a wiosną zaczynamy na zewnątrz. Przyjedziesz to zobaczysz. :D

Dzis zostały wklejone docelowe lustra w obu łazienkach. :D :D :D :D :D :D :D

Jutro fugowanie.

no, no komturia pięknieje, same luksusy będziesz miał :lol:

ja jestem na zwolnieniu, rozłożyło mnie na maksa, głównie leżę, ale jak spię w dzień to potem nie mogę zasnąć w nocy, opracowuję koncepcję sypialni

i nadrabiam zaległości w oglądaniu "wielkich projektów" - niesamowite co ludzie mogą sami zrobić

Pan Zenek od kafelków jest bardzo staranny. Ale dorwać go wolnego - trzeba mieć szczęście. Dziś skończył wcześniej, bo jeszcze gdzieś układa. :)

Cokolik w kuchni dziś skończył, został jeszcze do zrobienia w dużym pokoju. A wiosną... zobaczymy jak z "czasem" bedzie. Coś się ostatnio kurczy. :cry: :roll: :evil: :evil:

Jestem jednak umówiony, bo jestem optymistą. :lol:

Lustro odpadło podczas fugowania. Majster były sportowiec miał refleks, chwycił je w locie i nieszczęścia nie bedzie. :D Klej do końca nie związał. Poprawione, fuga położona dzisiaj.

A w olsztyńskiej grupie towarzyskiej to chyba wszyscy śpią. :(