maciek01 27.03.2009 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Bocian, bocian, widziałem dziś bociana. Tomku, jestem zaniepokojony !!! Nie powinieneś odpocząć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 27.03.2009 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Bocian, bocian, widziałem dziś bociana. Tomku, jestem zaniepokojony !!! Nie powinieneś odpocząć ? Pierwsze primo - jestem sam, żadnej kobiałki w pobliżu. Drugie prim -, ja juz zwiększyłem przyrost naturalny tego kraju (+3) Trzecie primo - moje dzieci też przyczyniły się do zwiększenia przyrostu Mam 4 fantastycznych wnuków, a chyba nie jest to ostatnie słowo. Z moich mazurskich obserwacji wynika, że to nie biały, a czarny bocian przynosi dzieci. To dość rzadki ptak i trudny do obserwacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciek01 27.03.2009 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Chodziło mi raczej o omamy spowodowane przemęczeniem, które jest skutkiem przepracowania, które jest skutkiem robienia własnymi ręcyma jacuzzi, układania podjazdu z kostki bazaltowej czy wykuwania na kuźni nowej bramy. Bo jeśli tak jest, to ja się z tych remontów WY - PI - SU - JĘ !!! Ma być lekko, łatwo i przyjemnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 27.03.2009 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Maćku, ja Tylko nadzoruje postęp prac, pilnuję, pokazuję jak nalezy robić by było dobrze zrobione, ustalam zakres i kolejnośc prac, oraz często technologie wykonania. Moja chałupa ulepiona jest w znacznej części z gliny zmieszanej z sieczką. Opracowanie technologi tynkowania ściany z takiego materiału zajęło mi sporo czasu. Dziś montowane były listwy przypodłogowe. ściany krzywe, jak to w starej, wiejskiej chałupie, a listwy... tez krzywe, ale w druga stronę. Udało się. Nie wygląda to najgorzej. I bardzo Cie proszę bez pogróżek, że się wypisujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NAKA OL 28.03.2009 00:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 KATJA A KIEDY WPADASZ NA WIES? U NAS DESZCZOWO GLINOWO I CIULOWO. WIESZ JAKIE MAMY TU DROGI . SNIEGU JUZ NIE MA ALE SLONCA TEZ BRAK. WIEC KIEDY SIE WYBIERASZ NA WIOSKE I CZEMU SADZISZ ZE MNIE ZNASZ? NIE WSPOLPRACOWALISMY WIEC CHYBA RACZEJ NIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NAKA OL 28.03.2009 00:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 KATJA A GDZIE MASZ TA SWOJA CHALUPE? W JAKIEJ WIOSCE? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Art12 30.03.2009 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 WitamPisze z Olsztyna. Chciałbym kupic projekt z Muratora (Skrzat). Czy może ktos mi podpowiedzieć od kogo kupić ten projekt w Olsztynie? Interesuje mnie kompleksowa współpraca : ze zmianami w projekcie, dokumenty do pozwolenia na budowe itp. Moze ktoś z Was ma jakieś dobre doswiadczenia z którymś z biur olsztyńskich? Bedę zobowiazany za odpowiedź!Artur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 30.03.2009 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 KATJA A KIEDY WPADASZ NA WIES? U NAS DESZCZOWO GLINOWO I CIULOWO. WIESZ JAKIE MAMY TU DROGI . SNIEGU JUZ NIE MA ALE SLONCA TEZ BRAK. WIEC KIEDY SIE WYBIERASZ NA WIOSKE I CZEMU SADZISZ ZE MNIE ZNASZ? NIE WSPOLPRACOWALISMY WIEC CHYBA RACZEJ NIE Żartowałam Byłam w sobotę, słońce było i bocian w gnieździe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 30.03.2009 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Witam Pisze z Olsztyna. Chciałbym kupic projekt z Muratora (Skrzat). Czy może ktos mi podpowiedzieć od kogo kupić ten projekt w Olsztynie? Interesuje mnie kompleksowa współpraca : ze zmianami w projekcie, dokumenty do pozwolenia na budowe itp. Moze ktoś z Was ma jakieś dobre doswiadczenia z którymś z biur olsztyńskich? Bedę zobowiazany za odpowiedź! Artur Nie pomogę niestety. Ale moze ktoś z grupy..., kto wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Vilgax 30.03.2009 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Witam Pisze z Olsztyna. Chciałbym kupic projekt z Muratora (Skrzat). Czy może ktos mi podpowiedzieć od kogo kupić ten projekt w Olsztynie? Interesuje mnie kompleksowa współpraca : ze zmianami w projekcie, dokumenty do pozwolenia na budowe itp. Moze ktoś z Was ma jakieś dobre doswiadczenia z którymś z biur olsztyńskich? Bedę zobowiazany za odpowiedź! Artur Nie pomogę niestety. Ale moze ktoś z grupy..., kto wie Firma PROKOM ul.Aleja Wojska 53/3-4, tel 089 526 66 02, sam tam kupiłem i zaadaptowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarina Ols 31.03.2009 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Wiosna, wiosna!!!!!!!! nieważne że w nocy był przymrozek, świeci słońce i dzień jest dłuższy ogrodu nie mam, ale za balkonik mogę się zabrać...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 31.03.2009 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 ja wolę zajmować się ogrodem, powojniki przycięte, róże jeszcze czekają a do warszawskiego balkonu jakoś nie mam serca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarina Ols 01.04.2009 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 skala zupełnie inna efektem mojej wielkiej radości z wiosny jest przeziębienie.... kot też chce na balkonik, przeciąg się zrobił i gotowe.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 01.04.2009 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Pod lasem jeszcze widać dwie płachetki śniegu, ale zakwitły przebiśniegi, wyłażą z ziemi krokusy, tulipany i inne kwiatki. Ptaszki wrzeszczą i ryczą. WIOSNA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 02.04.2009 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 skala zupełnie inna efektem mojej wielkiej radości z wiosny jest przeziębienie.... kot też chce na balkonik, przeciąg się zrobił i gotowe.... Kasia, Gizmo jest niewychodzacy? Bo mój to tylko na balkon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 02.04.2009 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Mój kot wychodzi i czasami znika na długie godziny. Latem żywi się sam i jeszcze mnie usiłuje dokarmiać układając upolowane myszki przed drzwiami. Pokakazały się kleszcze. Kupiłem dziś preparaty antykleszczowe dla zwierzaków. Drogo, dla obojga 48 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 02.04.2009 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Mój kot wychodzi i czasami znika na długie godziny. Latem żywi się sam i jeszcze mnie usiłuje dokarmiać układając upolowane myszki przed drzwiami. Pokakazały się kleszcze. Kupiłem dziś preparaty antykleszczowe dla zwierzaków. Drogo, dla obojga 48 zł. krople na kark czy w innej postaci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 02.04.2009 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Na kark. Dla psa Frontline Spot On Psy L 2,68 ml, dla kota Fiprex 75 - 0,7 ml.Substancja czynna w obu preparatach: fipronil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarina Ols 03.04.2009 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Gizmo też wychodzący tylko na balkonik , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 04.04.2009 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 Gizmo też wychodzący tylko na balkonik , Naszym kleszcze na balkonie nie grożą Planuję wziąć Dyzia w lecie na działkę na spacerek w szelkach, więc nie będę go raczej zabezpieczać, ale to cholerstwo , znaczy kleszcze, czai się w każdym krzaku, trawie, kiedyś mnie dopadło podczas koszenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts