Katarina Ols 23.05.2009 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 czasem slońce, czasem deszcz..... coraz lepsze wieści o zdrowiu Komtura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rusek007 26.05.2009 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Hoopka w górę.Pozdrowionka dla grupy, no i oczywiście Komtura. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tel-net 26.05.2009 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 ... przestrzegam wszystkich przed ekipą z Lubawy Pana Jerzy Lodowski . Ekipa porzuciła budowę. Widocznie stwierdzili że nie podołają budowie , przeciągali z kontaktem. Inne ekipa by lała już 2 strop .Stosują partzanckie metody wobec inwestora. Aby odzyskać projekt musiałem wezwać policję . A i tak wiadomo że nie zabierze im siłą więc mogli spisać notatkę tylko. Aby odzyskać projekt trzeba będzie iść do sądu.....poprostu PRL . Uważajcie , sprawdzajcie ekipy i zabezpieczajcie się umowami. Jestem na etapie szukania nowej ekipy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rusek007 28.05.2009 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Pozdrowionka i przypominam, że Wielki Komtur Mazurski ma dziś urodziny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarina Ols 29.05.2009 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Hej! ostatni dzień urlopu, w poniedziałek do pracy, to straszne...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rusek007 29.05.2009 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Hej! ostatni dzień urlopu, w poniedziałek do pracy, to straszne...... Wyrazy współczucia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiik 31.05.2009 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Witam Was serdecznie , właśnie rozpoczynam budowę domu drewnianego w okolicach Olsztyna a właściwie bliżej Szczytna. Czy moglibyście polecić mi jakąś sprawdzoną ekipę do wykonania fundamentu? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rusek007 02.06.2009 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Witaj Kasiik. Przykro, że nie mogę Ci pomóc, ale życzę wytrwałości przy budowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rusek007 04.06.2009 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarina Ols 05.06.2009 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 hello po sprawdzeniu co tam u Tomka słychać - a słychać coraz lepiej, mogę napisać że pogoda okropna, w pracy tak, sobie, więc jutro idę kupić coś na pocieszenie, i jeszcze może obejrzę parapety i rolety i lampy do sypialni pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rusek007 09.06.2009 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Parapet na pocieszenie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarina Ols 09.06.2009 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 lubię ładne rzeczy, więc ładny parapet nie jest zły, ale chodziło mi o coś zupełnie innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JANINKI-AMORKI82 11.06.2009 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 Witajcie Kochani i od razu proszę "POMÓŻCIE" .Szukam geodety w okolicach Olsztyn, Szczytno, który zgodziłby się dokonać podziału działki pod Jedwabnem - problem polega na tym, że może się to odbyć jedynie w godzinach mocno popołudniowych (lub dniach wolnych od pracy :-/), ponieważ "mój" gospodarz pracuje od 4 rano do 18 i od 2 lat nie ma czasu na zawezwanie geodety do podziału. Będę bardzo wdzięczna za wszelkie namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarina Ols 12.06.2009 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Hej! Niestety nie znam nikogo takiego, ale myślę że znajdziesz, w końcu "klient nasz pan" pogoda znowu do bani, wczoraj troche słońca, a dzisiaj wieje zimno i pewnie zaraz będzie padać p.s. nie ma to jak kawa i ciasto z truskawkami na śniadanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rusek007 12.06.2009 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 janinki-amorki82Spróbuj zadzwonić do tego geodety. Muślę, że się dogadasz.http://www.zumi.pl/1257764,Geofan._Zbigniew_Snopek,Olsztyn,firma.htmlPozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JANINKI-AMORKI82 13.06.2009 04:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 rusek - dzięki za namiar, po weekendzie zadzwonię do faceta i zobaczymy co tam się uda załatwić . Drogi jest ten geodeta? (Bo w Olsztynie niezłe rozbieżności cenowe :-/ za tą usługę). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ocelot 17.06.2009 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Z pewną nieśmiałością chciałabym się przywitać . Jesteśmy z mężem na etapie papierologii i wybierania projektu. Serdecznie Was pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rusek007 18.06.2009 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Witamy Ocelota a raczej Ocelotkę na forum. Miłej papierologi życzę. Pozdrowionka dla wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ocelot 18.06.2009 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Rusek007, dziękuję za powitanie . Czy Ty przypadkiem nie budujesz "Domu w stokrotkach" - bo jak widzę masz go w avatarze? Przejrzałam Twoje wpisy, ale niestety zdjęć z realizacji nie znalazłam . Jak dotąd ten projekt najbardziej podoba się mi i ciągle do niego wracam. Mężowi podobają się wszystkie, które mu pokazuję, co nie ułatwia wyboru . Akurat ten (w wersji bez garażu) pasowałby na naszą dość trudną działkę - wąską i od południa. Dużo zmian robiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rusek007 22.06.2009 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Witam.Tak to jest Dom w Stokrotkach 3 lustrzane odbicie.Przeróbek jest w nim mało, bo dom kupiłem w stanie surowym.Z istotniejszych, to zlikwidowanie sciany pomiędzy salonem a gabinetem, co dało sporo większy salon z aneksem kuchennym. 4 pokoje plus salon z kuchnią całkowicie mnie satysfakcjonują. Fotki domku mogę przesłać na priva.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts