tel-net 23.08.2009 02:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 Witam serdecznie wszystkich Andrzej Antoniuk Inwestor Widzę że P.Lodowski chce wywołać wśród inwestorów litość , lecz niestety dla osób które są nieuczciwe nie ma miejsca na rynku.Od wielu osób w olsztynie można usłyszeć o jego firmie jak robią z inwestorów sprawców jego kłopotów.Odnosząc się do wypowiedzi P.Lodowskiego . Jest prawdą że opuścił plac budowy , dopiero po tygodniu dostałem pismo gdzie przez cały tydzień nie można było się z nim skontaktować telefonicznie.Prace zanikowe nie zostały odebrane ponieważ nie zostały takowe wykonane więc jak można coś odebrać.Co do zmian wykonawca miał wszystkie informacje o wysokościach.Ani razu ekipa nie prosiła i nie wymagała dziennika budowy gdzie wszystko jest aktualne. Firma pracowała na budowie 7 dni i robiła tylko ściany piwnicy. Po tygodniu zeszła i żąda około 20 000 zł Firma P.Lodowskiego uważała zapewne że przestraszę się że zejdą z budowy i robota będzie stała , tak i tez było że stała ale znalazłem innego wykonawcę uczciwego choć musiałem przepłacić więc jest bez zasadne twierdzenie że chciałem zaoszczędzić. Moje wpisy nie zą desperacją ani rozżaleniem lecz próbą ostrzeżenia innych uczciwych inwerstorów.Nadmienię że P.Lodowski do tej pory nie zwrócił mi mojego projektu gdzie otrzymał kopie i oryginał. Twierdził że mogę poczynić zmiany w nim !!!! musiałem sprowadzić policję na plac budowy , już niedługo sprawa w sądzie. Już nie wspomnę że firma groziła mi na budowie że coś mi się stanie !!!!! Nie jestem sam jako pokrzywdzony przez tę firmę , jeżeli ktoś chce więcej faktów proszę o kontakt. nie będę już więcej pisał bo nie ma to sensu , drodzy czytelnicy lepiej trochę przepłacić niż połasić się a potem tego żalować. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rusek007 28.08.2009 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Pozdrowionka i hooopka do góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarina Ols 02.09.2009 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 Hej! ja również pozdrawiam Wszystkich! jeśli ktokolwiek tu w ogóle zagląda..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 03.09.2009 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 ..wakacje się skończyły to i może zaczną zaglądać Pzdr J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarina Ols 03.09.2009 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 niech zaglądają w końcu..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rusek007 10.09.2009 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 No i zaglądam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 10.09.2009 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 ..jakośtakościchoooooooooooooooooooooo MD4ewry1 J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarina Ols 10.09.2009 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 to ja mogę pokrzyczeć jak cicho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 10.09.2009 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 ... no to na 3, 4.. a może na raz ... no to może na Start !!! UUUUUUUUUUUuuuHHHHHHHHhhhhhhhhhhhuuuuoooooohhhhhaaaaa J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarina Ols 10.09.2009 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 UUUŁŁŁŁŁŁŁAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA starczy, bo mnie gardło będzie boleć, i nie bedę mogła w pracy krzyczeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 11.09.2009 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Słyszę, słyszę Pozdrawiam z Warszawy, ale zaraz czmycham do chałupki ...tylko pogoda ma się popsuć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 11.09.2009 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 ... aaaa o gardjło trzeba dbać... najlepiej czymś płukać MW4ewry1 J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 11.09.2009 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 ... i o struny głosowe. Również miłego weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarina Ols 11.09.2009 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Katju, super ze sie odezwałaś jak najbardziej gardło trzeba przepłukać.....jest ci u nas od niedawna sklep z regionalnymi piwami ze świata, jutro jadę go odwiedzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 11.09.2009 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Po tych wakacjach jakaś taka oczadziała jestem. Za dużo złych wiadomości. A piwek popróbuj, tylko zwykle w takich sklepach nie wiem co kupić, za duży wybór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarina Ols 11.09.2009 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 złe wiadomości - niestety wszystkich nas dotykają, oby jak najmniej...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarina Ols 12.09.2009 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 Dzień Dobry! w Olsztynie pada, i dobrze nie musze myć okien... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 13.09.2009 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 ... wew ćwiartek bedem wew Olsztynie...to gdzie jest ten sklep zez piffffemmm powiadasz Kasiu ???PzdrJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarina Ols 13.09.2009 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 polecam miodowego ciechana - miód w gębie, wiśnia w piwie może być ale bez szału, na dzisiaj mam jeszcze korzenne i czerwonego smoka.... dzielnica Jaroty, ul.Wilczyńskiego naprzeciwko stonki/biedronki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 16.09.2009 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 .. powiadasz mjut wew gembie no chyba ze tak.. J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts