Jerzysio 07.07.2010 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 ...grupa siem rozpadła ???J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 15.07.2010 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 ...chyba takJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 20.07.2010 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 ..czy aby ktuuuuś jeszcze tuuuuu jessssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssstttttt ??? ili niet towariszcza TU !!! Jak mawia towariszcz JK !PzdrJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarina Ols 24.07.2010 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2010 chyba siem niestety rozpadła, szkoda trochę, bo to był mój ulubiony wątek na muratorze , w każdym razie przez dość długi czas,nawet w moim dzienniku nie chce mi się nic pisać, może to przejściowe, przez ten upał mózg mi sie kompletnie zlasował, w połowie sierpnia remont przedpokoju, bedę pisać u siebie to i coś na grupie napiszę.... pozdrówka dla wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciek01 26.07.2010 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 Witam, zagladam tu kiedy widze nowy wpis, ale ponieważ ostatnio nie mam nic nowego do powiedzenia, to występuję tylko w roli obserwatora. Wróciłem z weekendowego wypadu do Starej Mazurskiej Szkoły, tym razem wyłącznie rekreacyjnego - chwilowo ogłosiłem przerwę technologiczno - finansową (z naciskiem na finansową ). Ale jeszcze tu wrócę !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irsu 26.07.2010 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 wow,hello,Olsztyn,jak miło widzieć???słyszec??pisać???ja też jestem z okolic, w strone Jezioran,cieszę się bardzo ze jest taka grupa.Co tam u Was słychać?budujecie??mieszkacie juz??jeśli tak to gdzie dokładnie??Tu Łapka sie kłania,juz mieszkamy ,wlaśnie podłączyli nas do neta,po 12 miesiacach,co za szczęście - pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarina Ols 29.07.2010 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 no faktycznie, 12 miesięcy czekać na internet.....czyżby tpsa? jak sie mieszka w nowym domu? zerknełam do Waszego dziennika, sporo jeszcze przed Wami, to z jednej strony tylko i aż wykończeniówka, ale i tak pewnie cieszycie się z własnego domu. Ja tylko remontuję, ale już upatrzyłam sobie nowe mieszkanko, w przyszłym roku przymierzam się do sprzedaży, zobaczymy jak sie uda. pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MartinGie 10.08.2010 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 Od kilku lat remontuję pół chatki z lat 80. Wiele rzeczy się nauczyłem lecz jeszcze więcej pozostaje w strefie niewiedzy. Delfin-nn pytał czy ktoś jest z braniewskiego. Ja jestem z Pieniężna.Pewną odosobnioną rzeczą na gruncie polskim jaką wykonałem u siebie w domu jest ogrzewanie nadmuchowe grawitacyjne. Piec opalany jedynie drewnem przy temp. do 0, -5 bez wiatru co 24h, poniżej -5 lub przy wietrze co 12h. Cały koszt budowy systemu 6500zł na koniec 2006 roku!Pozdrawiam osoby pozostające w grupie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewamarcin 10.08.2010 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 (edytowane) Witajcie!My też jesteśmy z Olsztyna i w tym roku pod koniec maja zaczęliśmy budowę pod Olsztynem. Mamy zamiar postawić stan surowy a w przyszłym wykańczać i się wprowadzać. Plan prosty, a życie pokaże jak będzie. Cieszymy się, że jest takie forum bo to od razu raźniej się robi, że są blisko osby, które przechodzą podobne radości i katusze budowania. Wiadomo w grupie weselej.Pozdrawiamy Edytowane 10 Sierpnia 2010 przez ewa&marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarina Ols 17.08.2010 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 fajnie że są nowi budujący, może grupa nie wymże..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 19.08.2010 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 a dzisiaj to cała grupa śpiewa Kasi ....... STO LAT !!! http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcS1wM-LvCXb5RxkXlz6UI1wO3gbybrlyq64SDeOnO-aMwpSyz8&t=1&usg=__dfDrGWQH0x9LKcd3zOHO5IkREPc= Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarina Ols 19.08.2010 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 normalnie jestem w szoku, wypita niewielka ilość wina łagodzi ten szok - dziękuję bardzo!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rusek007 24.08.2010 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 Katrina, spóźnione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarina Ols 26.08.2010 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 Też spóźnione bardzo dziękuję!!!!!! jestem w oku cyklonu czyli w samym środku remontu:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewamarcin 26.08.2010 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 Mam pytanie do budujących i remontujących: macie może kogoś dobrego i oczywiście nie za drogiego do układania kafelek?PozdrawiamEwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarina Ols 27.08.2010 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 mam, jesli chodzi o remonty mam kogoś bardzo dobrego, szaleje aktualnie u mnie:rolleyes:czy jest drogi czy tani - ja płacę za ogół czyli mówię co mam do zrobienia i ustalamy cenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewamarcin 27.08.2010 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 Dzięki Katarina Ols, to może przeslałabyś mi kontakt na priv: [email protected]PozdrawiamEwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarina Ols 31.08.2010 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 puszczam dane na priva, trochę późno ale nie mogłam się zebrać wcześniej przez ten sajgon w mieszkaniu, zostało niewiele, jutro mogę zacząć sprzątać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewamarcin 07.09.2010 05:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 Dzięki Kasiu! Czy oprócz kafelek robi jeszcze coś innego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarina Ols 07.09.2010 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 jak najbardziej, szpachlowanie, malowanie, regipsy, wylewki, to było robione u mnie, elektryka nie bardzo, ale ma znajomych elektryków i wszelkiej maści specjalistów:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts