katja 19.05.2005 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 dzięki , to ta ładniejsza strona Tomek, przypomnij mi jakie masz zamknięcia w oknach. U nas miały być w zew. i wew. oknach takie zamykające w trzech punktach jedną klamką po środku skrzydła. Ale okazało się, że nie produkują już takich do okien otwieranych na zewnątrz. I teraz mogą być takie przekręcane "blaszki" w kształcie L montowane u góry i u dołu. Ty masz klamkę po środku skrzydła, czy zamknięcia na górze i na dole skrzydła? dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 19.05.2005 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 dzień dobry u nas dzis piękne słonko!!! Katju, piękna łąka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcelwindsurfer 19.05.2005 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 jeszcze tylko jutro i .... w jaki sposob sznowne grono wstawic zdjecie tez chetnie sie pochale moze nie zdjecie w super jakosci ale milo bedzie na duszy ... podobno skromnym trzeba byc.... ... ale to nie z nieskromnosci tylko aby ochote rozbudzic ... marel[/code] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 19.05.2005 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Marcel, Katja uczyła mnie tego na stronie 8 naszego grupowego wątku.Cofnij sie tylko parę stron...Aha jest tez taki wątek na naszym forum, na którym cos znajdziesz, a nawet bardzo dużohttp://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=14899 Czekamy na zdjęciaPowodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcelwindsurfer 19.05.2005 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 dziekuje za podpowiedz no i zachowalem sie jak zoltodziob zamiast przewalic forum to ja od razu jak w dym .... to teraz zaloze na onecie konto i powrzucam fotki ale najpierw moze porobie sliczniejsze niz te ktore mam pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 19.05.2005 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Marcel, nie musisz koniecznie konta zakladac na onecie... Dorwiesz jakies zdjęcie, klikasz prawym przyciskiem myszy, kopiuj adres obrazka, potem wracasz do okna "napisz odpowiedz" klikasz na Img...i dalej juz wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcelwindsurfer 19.05.2005 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 19.05.2005 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 mialam na mysli dorwanie jakiegos zdjęcia w necie.... wprowadziłam cię w błąd... a z dysku ci sie nie wklei Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcelwindsurfer 19.05.2005 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 no to postaram sie zalozyc jakies konto w necie i wtedy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 19.05.2005 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Marcel, czekamy na zdjęcia i nie przejmuj się jakością, to moje powyżej robiłam komórką, ... coś zawsze widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 19.05.2005 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 dzięki , to ta ładniejsza strona Tomek, przypomnij mi jakie masz zamknięcia w oknach. U nas miały być w zew. i wew. oknach takie zamykające w trzech punktach jedną klamką po środku skrzydła. Ale okazało się, że nie produkują już takich do okien otwieranych na zewnątrz. I teraz mogą być takie przekręcane "blaszki" w kształcie L montowane u góry i u dołu. Ty masz klamkę po środku skrzydła, czy zamknięcia na górze i na dole skrzydła? dzień dobry Katju, mam takie wiejskie zamknięcia. "L" na górze i dole skrzydła, a w futrynie coś w rodzaju haczyka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcelwindsurfer 19.05.2005 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 przepraszam za wtracenie tomek 1950 :a co oznacza slowo "wiejskie" zamkniecia ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 19.05.2005 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 dzięki , to ta ładniejsza strona Tomek, przypomnij mi jakie masz zamknięcia w oknach. U nas miały być w zew. i wew. oknach takie zamykające w trzech punktach jedną klamką po środku skrzydła. Ale okazało się, że nie produkują już takich do okien otwieranych na zewnątrz. I teraz mogą być takie przekręcane "blaszki" w kształcie L montowane u góry i u dołu. Ty masz klamkę po środku skrzydła, czy zamknięcia na górze i na dole skrzydła? dzień dobry Katju, mam takie wiejskie zamknięcia. "L" na górze i dole skrzydła, a w futrynie coś w rodzaju haczyka. To chyba o takie chodziło Romkowi. W poniedziałek bedę miała okna Oj Marcel, Ty to musisz być bardzo młode pokolenie Ja i Tomek to budujemy na wiejską nutę, jak okna - to polskie skrzynkowe, jak zamkniecia - to haczyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 19.05.2005 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 i Ty się Marcel nie przejmuj, bo oni, tzn. Katja i Tomek, to hopla mają.... Dodam, że to bardzo pozytywny hopel (hopl.... kurde jak to odminić?? ) O każdy szczegół dbają, o każdą deseczkę, każdy narożnik.... Ale to bardzo dobrze, bardzo dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 19.05.2005 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 przepraszam za wtracenie tomek 1950 :a co oznacza slowo "wiejskie" zamkniecia ??? Remontuję chałupę która ma około 100 lat. Nie zamierzam z niej robić pałacu, bo to nierealne. Oczywiście jest światło, woda, kanalizacja, łazienka z wanną, w drugiej mniejszej prysznic, terakota na podłodze, ocieplenie, ścian i dachu, ogrzewanie kominkowe, nawet udało się wygospodarować miejsce na saunę. Ale to, co udało się ocalić, co nadawało się do użytku postanowiliśmy zachować. Dlatego też mamy odsłonięte belki stropowe o przekroju 20 x 20 cm Oryginalne deski na suficie (ich szerokość przekracza 50 cm, a ciągnęły się przez całą długość domu czyli 12 m). Czyli wszystkie wygody w stylu rustykalnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 19.05.2005 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 i Ty się Marcel nie przejmuj, bo oni, tzn. Katja i Tomek, to hopla mają.... Dodam, że to bardzo pozytywny hopel (hopl.... kurde jak to odminić?? ) O każdy szczegół dbają, o każdą deseczkę, każdy narożnik.... Ale to bardzo dobrze, bardzo dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 20.05.2005 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 Dzień dobry Państwu!!!! No to mamy słońce, i ciepełko dziś zapowiadają, i weekend się zbliża.... czas na majówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 20.05.2005 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 i Ty się Marcel nie przejmuj, bo oni, tzn. Katja i Tomek, to hopla mają.... Dodam, że to bardzo pozytywny hopel (hopl.... kurde jak to odminić?? ) O każdy szczegół dbają, o każdą deseczkę, każdy narożnik.... Ale to bardzo dobrze, bardzo dobrze rozszyfrowałaś mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 20.05.2005 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 dzień dobry cudna pogoda się zapowiada na weekend , ale mnie interesuje najbardziej poniedziałek, a prognozy już mniej optymistyczne, ma padać Jutro wyjeżdżam, wracam w czwartek. Akcja okna. Trzymajcie kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 20.05.2005 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 TRZYMAMY!!! Powodzenia i miłego wekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts