aneska 01.06.2005 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 Pozdrowienia dla łobuziaka dzięki przekażę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 01.06.2005 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 cudny bobas artystka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 01.06.2005 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 Artystka, to fakt. Z wielkim zamiłowaniem uprawia malowidła naścienne zwane freskami, za pomocą kredek świecowych kurde, trochu za duże mi sie to zdjęcie wkleiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 01.06.2005 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 nie musisz kupować obrazów na ściany Niech się dziecko wyżywa Jeszcze zdąży być stąd dotąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 01.06.2005 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 Aneska, kredki świecowe wychodzą taniej niż jakiś jeleń na rykowisku : wink: a efekt dekoracyjny lepszy. Przerabiałem to. Ja przyznaję się do dwóch córek, jednego syna, dwóch zięciów i dwóch wnuków. Faktycznie poprawiłem statystykę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 02.06.2005 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 dzień dobry u nas pochmurzasto ... ale leniwie w grupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 02.06.2005 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Aneska, kredki świecowe wychodzą taniej niż jakiś jeleń na rykowisku : Tomku, mało tego, że taniej Kredki świecowe są bardziej trendy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarina Ols 02.06.2005 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Dzień Dobry Katju - muszę to napisać "chałupka" cudna po prostu, u nas mam nadzieję coś się w końcu zacznie dziać, w przyszłym tygodniu podejmiemy ostateczną decyzję, mamy wstepne rysunki projektowe i kosztorysy, chyba zdecydujemy się na domek z bali na razie liczymy i liczymy i zastanawiamy się kto będzie za nas spłacał kredyt? Możemy już złożyć do gminy wniosek o wydanie warunków zabudowy i zaczynamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 02.06.2005 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Tak sobie siedzę i myślę, że warto by było zrobić wczesną jesienią spotkanie naszej grupy na mym remontowanym kasztelu. Mam nadzieję, że dostanę teraz kredyt na dokończenie większych prac i chałupa będzie się nadawała na przyjęcie tak znakomitych gości. We wrześniu mogę zaproponować grzybobranie w pobliskim lesie (prawdziwki, koźlaki, RYDZE, maślaki) grill, kąpiel w jeziorze, saunę dla chętnych. Oczekuję propozycji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 02.06.2005 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 ... kartofelki z ogniska , jak ich jeszcze nie upłynnisz Tomek, miła propozycja, nie do odrzucenia Trzymam kciuki za kredyt A tak w ogóle, to jakie roboty budowlano-remontowe planujesz tego lata? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 02.06.2005 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Katarina, dziękuję . Czekamy na wieści z Waszej budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 02.06.2005 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Dorzucę jeszcze wieczorne ognisko lub w razie niepogody kominek + nocne Polaków rozmowy przy trzaskających drwach ze szklaneczką wina w ręku. W tym roku jeszcze nie mej roboty. Na ten rok: dokończenie ocieplenia, tynk zewnętrzny, reszta podłogi (niewiele, ale konieczne) Resztę instalacji elektrycznej, Wykończenie wiatrołapu, okna na górze obory + schody (pan Romek) terakota na tarasie, taras ziemny od południa, schody wejściowe z kamieni, ewentualnie stacjonarny grill z kamieni i taka sama wędzarenka i wiele drobnych a upierdl.... pracek, a na koniec porządki wokół domu Dużo tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcelwindsurfer 03.06.2005 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 nie wiem gdzies w kosmos pierwsza wiadomosc poslale chyba .... witam po dlugiej nieobecnosci ... duzo pracy... wyjazdy .... i grypa zoladkowa mnie zmogla juz sie nie moge doczekac zeby prysnac z biura ... ale juz niedlugo a na jutro 4 Bf czyli milo sie dzien zapowiada mysle ze bedzie plywanie grillowanie grzanie (bo ok 23 stopni byc powinno) no i brame mialem stawiac ale chyba jeszcze drewna nie dostane ale .... strasznie sie ciesze wiec moze do zobaczenia na pluskach !!! pozdrawiam i sciskam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 03.06.2005 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Tomek, mam myśl, przyjedziemy do Ciebie na wykopki A tak serio, to ambitne masz plany wakacyjne. Napisz przepis na schody z kamienia. Beton obłożony kamieniem, czy jak? Marcel, a działkę masz ogrodzoną? Chyba tak, jak o bramie piszesz . Pomyślnych wiatrów Wszystkim miłego weekendu życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcelwindsurfer 03.06.2005 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 za wiatry dziekuje .... a co do bramy to nie nie.... dzialeczka nie jest ogrodzona jeszcze ... za duza. teraz wszystkie pieniadze w ziemie poszly ale po czesci stoi stary piekny ploto-trup z pionowych zerdzi oraz siatki ktora gdzi niegdzie trzeba postawic do pionu no i taka zwykla brame chce zbudowac z kilku zerdzi surowych na miejsce starej bo sie przewroila i sprochniala oza tym nie za bardzo mam sie od kogo grodzic sasiadowi za plotem moge na komin "nasikac" ))) bo ma dzialke ponizej mojej a do drugiego nie dostrzele ale tu od sciezko druzki plotek stoi ... cos sie we mnie jakis gospodarz odzywa chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 06.06.2005 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 ... no nareszcie rano niemiła niespodzianka, przeciązenie bazy , a poranna kawa bez forum, już tak nie smakuje dzień dobry grupo!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniutek 06.06.2005 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Witam,idę na łatwiznę, przyznaję się bez bicia.Moi rodzice budują sie w okolicach Olsztynka. Teraz są na etapie poszukiwania kominka. Gdzieś słyszeli, że można dostać w Olsztynie w miarę tanio. Niestety bez konkretniejszych informacji. Czy macie jakąś sprawdzoną firmę z kominkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 06.06.2005 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 dzień dobry ale pogoda Marcel! Ale w sobotę wiało!! Trochę sobie poserfowałeś, co? Aniutek, witaj. Podpowiem najprostsze co mi do głowy przychodzi: practicker, obi, itp. sklepy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 06.06.2005 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Aneska, witaj już myślałam, ze gdzieś wyjechałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 06.06.2005 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 ...a u mnie budowa dostala "kopa" i nie mam czasu na pisanie ....ale za to "mury pna sie do góry" pozdro J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts