aneska 30.06.2005 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Mamy w końcu decyzję o warunkach zabudowy! Czyli ruszamy z calym bałaganem, a na początku niespodzianka - układ kalenicy musi być równoległy do drogi, a u nas jest prostopadły czyli znowu zmiany. Nie martw się. Poprostu projektant uwzględni to w projekcie zagospodarowania terenu i będzie wszystko dobrze. Rozumiem tylko, że pewnie musicie przeprojektowac trochę wnętrze domu, bo strony świata teraz nie pasują.... Obawiam się, że żeby zdobyć kredyt, będę krążył na trasie Mazury - Warszawa jak rejsowy autobus. to możesz połączyć przyjemne z pożytecznym i zabierać autostopowiczów a może wtedy i kredyt będzie można mniejszy wziąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 02.07.2005 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2005 Z kredytu jak na razie nici, brak wyceny. Chyba uruchomię komunikację Warszawa Mazury i z powrotem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 02.07.2005 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2005 Jutro rano wyjeżdżam na Mazury. Jak uda mi się wpaść do kawiarenki internetowej to się odezwę. Albo jak przyjadę do Warszawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 04.07.2005 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 urlop, urlop i po urlopie witajcie! Z Tomkiem się minęliśmy..., a z Aneską się spotkałyśmy w stolicy Warmii Warmia piękna, Mazury piękne, pogoda piękna... ale opocznę to sobie chyba teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 04.07.2005 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 urlop, urlop i po urlopie witajcie! Z Tomkiem się minęliśmy..., a z Aneską się spotkałyśmy w stolicy Warmii Warmia piękna, Mazury piękne, pogoda piękna... ale opocznę to sobie chyba teraz ... i to się nazywa prawdziwy urlop Witaj nam Katju, jestes wreszcie!! Grupa nam trochę przysypia, ale cóż... wakacje, upały, urlopy Jestem ciekawa, czy zahaczyliście o Barciany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 04.07.2005 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 Niestety, trochę zmieniliśmy trasę, ale tylko trochę. Reszel /uroczy/, Św. Lipka, Bezławki, Kętrzyn. I dalej do Giżycka /obiad nad jeziorem Niegocin/, a stamtąd do stolarza p.Romka /od okien/ zamówić okiennice /przyjemne z pożytecznym /. W drodze powrotnej Mrągowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 05.07.2005 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 ...co niektórzy maja to szczęście że urlopują ...no i bardzo dobrze Pozdro J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 05.07.2005 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 Dzień dobry Od kiedy zmieniłam sposób na urlopowanie z leżenia na plaży na budowanie chałupy, zastanawiam się czy ja kiedyś spokojnie siądę w ogrodzie i nie będę myślała co jest jeszcze do zrobienia, czy dzisiaj kończyć schodki, czy zająć się cokołem, a może dorwać wreszcie tego spuszczela co mi mlaska w ścianie Z letnim pozdrowieniem Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azd 05.07.2005 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 Witam wszystkich, pierwszy raz zabieram glos na forum. zachecila mnie do tego aneska. Forum sledze od dluzszego czasu, ale nie mialam odwagi napisac, poniewaz nie wiele jeszcze mam do powiedzenia na temat budowania. Mamy juz pozwolenie na budowe, planujemy w tym roku wylac fundamenty i jestesmy na etapie szukania murarza. Chcemy budowac systemem gospodarczym. Dzieki forum dowiedzielismy sie wiele o budowaniu, bardzo nam pomogliscie. Mysle, ze teraz lepiej sie poznamy Budujemy w okolicach Olsztyna. Pozdrawiam Marzena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 05.07.2005 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 Witaj Marzena Fajnie, że do nas zawitałaś. Pisz i się nie przejmuj, tu na grupie to raczej rozmawiamy o budowaniu w sensie ogólnym Z której strony Olsztyna budujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azd 05.07.2005 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 Dziekuje za pierwsze powitanie (ale milo).Dzialke mamy w Dywitach, 7 km od Olsztyna, kierunek Dobre Miasto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 05.07.2005 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 nam miło, że się tutaj pojawiłaś ...przez Dobre Miasto niedawno przejeżdżałam, baszta z gniazdem bocianim... najważniejsze, że papierkologia za Tobą, teraz dobry murarz i do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 05.07.2005 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 Witam wszystkich, pierwszy raz zabieram glos na forum. zachecila mnie do tego aneska. Forum sledze od dluzszego czasu, ale nie mialam odwagi napisac, poniewaz nie wiele jeszcze mam do powiedzenia na temat budowania. Mamy juz pozwolenie na budowe, planujemy w tym roku wylac fundamenty i jestesmy na etapie szukania murarza. Chcemy budowac systemem gospodarczym. Dzieki forum dowiedzielismy sie wiele o budowaniu, bardzo nam pomogliscie. Mysle, ze teraz lepiej sie poznamy Budujemy w okolicach Olsztyna. Pozdrawiam Marzena Witaj ... nie musisz dużo wiedzieć o budowaniu, poprostu możesz duuuuużo pytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 05.07.2005 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 ...i pisać, pisać i jeszcze raz pisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 06.07.2005 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 Azd Witam, kierunek słuszny, a co stawiacie ? Katja ...usiądziesz ...... za jakieś 5 lat ..a w Good Town pyszne krówki ciągutki robili, a może jeszcze robią Pozdro J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 06.07.2005 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 dzień dobry jak dla mnie, to mogłoby popadać a jeszcze lepiej, jakby popadało na moją działeczkę, bo biedna sama, usycha trawka, koniczyna... tylko skrzyp zostanie. ...krówki ciągutki mniam mniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 06.07.2005 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 ...nio, aże wśyćko siem kleijem łod ciongutkuf....J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 06.07.2005 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 ...gorzej jak sie zemby sklejom Jutrzenka Dobre Miasto działa Tu widać http://www.jutrzenkadobremiasto.pl/imgs/72/krowka-basztowa-m_d_20040224_0126.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 06.07.2005 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 ...łojjjj, bajko ty moja bajko..... ....aże łezka w oku siem zakrenciła samiuśka.... ... i ona Jutrzenka przepysznego smaku śliwki wew czekoladzie robiła J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 06.07.2005 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 Jerzysiu, mnie tu się wielki wir w żołądku zrobił a ty o sliwkach w czekoladzie? .... na szczęście do Dobrego Miasta niedaleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts