Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

A może grupa olsztyńska

irebur

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• tomek1950

1910

• katja

1890

• aneska

1258

• Jerzysio

640

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

sama widzisz, że nie mam najgorszej pozycji, no chyba, że będzie decydowała kolejność zgłoszeń, czyli data wpływu postu lub cokolwiek innego.

ale może byc i tak, że naszego Warszawskiego Komtura gdzies tam na Giżyckiej Ziemi zasypie, zawieje, wtedy szanse się wyrównają

a co do tej przerębli (a nie "przerembli" mojego autorstwa :oops: ) to po wyjścu z niej warto znów wrócić do sauny. to chyba lepiej już być na końcu :D

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Sauna bedzie duża. Wewnątrz 2 m x 2 m wiec chyba wszyscy chętni się pomieszczą. Do przerębla trochę daleko, jakieś 500 m, ale gmina obiecała przesunąć w pobliże mojej chałupy. Okłady śniegowe, pobyt w zaspie - gwarantowane :D

a wic tak: okna umyte, podłogi wypucowane, choinka zabombkowana i pachnie, prezenty kupione.... święta mogą już przyjść! :D

chciałabym z tego miejsca życzyć wszystkim klubowiczom spokojnych, pełnych radości i wzajemnej życzliwości Świąt Bożego Narodzenia, spełnionych marzeń, wybudowanych domów, uczciwych wykonawców, przyjaznych urzędów i .....niskooprocentowanych kredytów.

:D

agnieszka

Kochani,

Już Wigilia, a z powodu nawału pracy, karp jest w galarecie, choinka jest... do kupienia, barszczyk (z kartonika) jest gotowy :D prezenty mam nadzieje będš. Czy to wszystko ważne?

Ale niech te Œwięta upłynš Wam w spokoju, w rodzinnym gronie, przy blasku œwieczek i zapachu choinki.

W poniedziałek ruszam na Mazury do mojej chałupinki. Przepraszam Zamku komtura :D :D :D

A że już po Nowym Roku wrócę, to i na ten 2005 rok najserdeczniejsze życzenia przyjmijcie.

Tomek

• 2 weeks później...

Na koniec roku pojechałem do swej chałupy, przepraszam zamku komtura :wink: . Na spacerze z psem po lesie, pies jest "bojowy" więc boi się zwierzyny i dla tego jej na wszelki wypadek nie płoszy, znalazłem garść kurek i sporo opieńków co właśnie tej "zimy" wyrosły. :D

Jadę w ten weekend może zbiorę więcej. :D