aneska 20.12.2004 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2004 dowiem się, dowiem... ale wiesz ja jestem na "A" i mam spore szanse być na początku chyba założe wątek "społeczna lista Warszawskiego Komtura" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 20.12.2004 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2004 dobry pomysł Myślę, że masz spore szanse załapać się w pierwszej turze. Bo, z racji odległości, zanim inne dojadą z różnych, nierzadko odległych, zakątków kraju, Ty już zdążysz wyjść z przerębla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 20.12.2004 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2004 sama widzisz, że nie mam najgorszej pozycji, no chyba, że będzie decydowała kolejność zgłoszeń, czyli data wpływu postu lub cokolwiek innego. ale może byc i tak, że naszego Warszawskiego Komtura gdzies tam na Giżyckiej Ziemi zasypie, zawieje, wtedy szanse się wyrównają a co do tej przerębli (a nie "przerembli" mojego autorstwa ) to po wyjścu z niej warto znów wrócić do sauny. to chyba lepiej już być na końcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 20.12.2004 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2004 Warszawski komtur złapie się za głowę, co my tu bajdurzymy. Przeca on zaprasza do sauny, a przerębel może będziesz musiała ze sobą przywieść , a i nie wiadomo czy będziesz miała karnet na dwa wejścia. Przed i po. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 20.12.2004 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2004 o qrcze o tym nie pomysłam!!!!wobec powyższego wyofuje swój akces i niech ta sauna pozostanie w sferze moich marzeń (aż do wybudowania własnej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 20.12.2004 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2004 Aneska, nie wymiękaj. Przecież zamiast przerębla można zastosowac śniegowe okłady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 20.12.2004 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2004 Sauna bedzie duża. Wewnątrz 2 m x 2 m wiec chyba wszyscy chętni się pomieszczą. Do przerębla trochę daleko, jakieś 500 m, ale gmina obiecała przesunąć w pobliże mojej chałupy. Okłady śniegowe, pobyt w zaspie - gwarantowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 21.12.2004 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2004 czyli wszystko dobrze sie układa.... - co za ulga!!! ale, ale - sądząc po Tomkowym poście, ty Katju też możesz czuc sie zaproszona. zobowiązuje się dostarczyć wieżbowe witki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 21.12.2004 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2004 Anesko, brzozowe! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 22.12.2004 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2004 w temacie sauny jestem ignoratką , cała moja wiedza w tym zakresie pochodzi z filmu "sauna" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 23.12.2004 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2004 a wic tak: okna umyte, podłogi wypucowane, choinka zabombkowana i pachnie, prezenty kupione.... święta mogą już przyjść! chciałabym z tego miejsca życzyć wszystkim klubowiczom spokojnych, pełnych radości i wzajemnej życzliwości Świąt Bożego Narodzenia, spełnionych marzeń, wybudowanych domów, uczciwych wykonawców, przyjaznych urzędów i .....niskooprocentowanych kredytów. agnieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 23.12.2004 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2004 Życzę Wam zdrowych, radosnych, pachnących świerkiem i piernikiem Świąt Bożego Narodzenia.Kasia Aneska, czy bardzo wiatr hula w moich ulubionych stronach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 23.12.2004 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2004 dziś jest spoko, ale w nocy nad olsztynem trochę wiało. niestety odwilż, chlapa, deszcz ze sniegiem, brrrrrrr, ale da sie przeżyć pozdro a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 23.12.2004 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2004 Tu też smętne resztki po zimie. Ja święta spędzę w Warszawie, moja chałupa jeszcze nieprzystosowana Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 23.12.2004 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2004 my z rodzinką spędzimy święta u teściów, nad morzem (dzieki temu ominie mnie kuchenne szaleństwo), a tam to juz wogóle śniegu ani śladu...jeszcze raz pozdrawiama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 23.12.2004 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2004 ... a ja mojej ulubionej Grupie "po sercu" Życzę Wielkiej Cudności Choinki, Blasku Wigilijnego Ogniska Domowegoi co Wam się tylko wysnić zdołaJerzy Emigracja '82 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 23.12.2004 23:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2004 Kochani, Już Wigilia, a z powodu nawału pracy, karp jest w galarecie, choinka jest... do kupienia, barszczyk (z kartonika) jest gotowy prezenty mam nadzieje będš. Czy to wszystko ważne? Ale niech te więta upłynš Wam w spokoju, w rodzinnym gronie, przy blasku wieczek i zapachu choinki. W poniedziałek ruszam na Mazury do mojej chałupinki. Przepraszam Zamku komtura A że już po Nowym Roku wrócę, to i na ten 2005 rok najserdeczniejsze życzenia przyjmijcie. Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabriela 25.12.2004 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2004 http://www.gify.biz/gify%20okazyjne/gify-choinki%20i%20balwany/mune0007.gif Dla wszystkich olsztyniakow z urodzenia i dla tych "przyszywanych" tez, zyczenia radosnych Swiat oraz pomyslnego Nowego 2005 roku przesyla Gabriela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 03.01.2005 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2005 Wszystkiego dobrego w Nowym Roku! Witajcie! Gdzie się podziewacie? Jeszcze dogorywacie po sylwestrze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 05.01.2005 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2005 Na koniec roku pojechałem do swej chałupy, przepraszam zamku komtura . Na spacerze z psem po lesie, pies jest "bojowy" więc boi się zwierzyny i dla tego jej na wszelki wypadek nie płoszy, znalazłem garść kurek i sporo opieńków co właśnie tej "zimy" wyrosły. Jadę w ten weekend może zbiorę więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts