katja 13.07.2005 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 cudownie od razu lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 13.07.2005 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 ... a może taki szemrzący strumyk dla ochłody ??? http://www.ga.com.pl/foto19/08997x.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 13.07.2005 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 wiatraczek został na poprzedniej stronie zimny strumyk... nóżki pomoczyć, bardzo przyjemnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetacz 13.07.2005 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 Jestem z Olsztyna i poszukuje speca by położył dachówkę. Pomóżcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 14.07.2005 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 dzień dobry Aneta, znam paru w Morągu, ale z czystym sumieniem ich nie polecę Napisz, jak postępy w budowie. Ale ten Olsztyn zapracowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 14.07.2005 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 jestem, jestemjakoś nie wiem kiedy zbliżyło się południe ... oj chciałoby się na słonku powygrzewać, a niestety trzeba jak poniżej: http://www.gify.biz/gify%20%20postacie/gify%20biuro/biuro__15_.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 14.07.2005 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 lepiej w cieniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarina Ols 14.07.2005 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 Jeszcze tylko jutro do pracy i wolne i - powtórzę się- w sobotę Wielka Bitwa, w końcu jakaś rozrywka.Zaczynamy od nowa planować nasz dom w związku ze zmianą układu kalenicy czyli dla nas wszystkiego, i co za tym idzie wszystko się opóźnia.Mam nadzieję że w przyszłym tygodniu będziemy mieli chociaż bryłę budynku żeby nanieść na may projektowe i załatwiać prąd i instalacje gazowe, na Disovery Travel jest fajny program o budowaniu: Wielkie Projekty - regułą jest że przewidywany termin zakończenia budowy nigdy się nie sprawdza obawiam się że u nas też tak będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 14.07.2005 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 Oglądam ten program Ci ludzie zmagają się z takimi przeciwnościami losu, ale nie rezygnują. Przeważnie podchodzą do tych opóźnień z iście angielską flegmą. Program super. Katarina dobrej pogody i wspaniałej zabawy życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 15.07.2005 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 Angole mają to do siebie, że tego typu programy ( a zwłaszcza dotyczące ogrodów ) są strzałem w "10" ! .... i tylko żal, że u nas nie mamy rodzimej produkcji ( były próby ale z marnymi skutkami ) ....a może się mylę MD+MW J ...i dużo wrażeń w sobotę wszystkim którzy ciągną pod Grunwald Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 15.07.2005 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 dzień dobry ... u nas, jeżeli już są takie programy, to jakieś drętwe i każdą szparą wychodzą sponsorzy. miłego weekendu wszystkim życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcelwindsurfer 15.07.2005 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 dzien dobry Wszystkim ... oj czlowiek zapracowany coraz zadziej na grupe zaglada ... ale juz dzisiaj coraz blizej domu .Grudziadz wprawdzie 110 km ale jak juz sie rusze po poludniu to wieczorkiem bede zagle pakowal na jutro oczywiscie i moze jakies winko na tarasie hmmmmmmy .... pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 15.07.2005 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 Marcel, z Ciebie to prawdziwy pędziwiatr To Ty już masz taras w tej Stawigudzie Jak byłyśmy z Aneską nad Plusznem w Pluskach, myślałyśmy, gdzie ta Twoja działeczka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcelwindsurfer 15.07.2005 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 na dzialecze mam na razie 4 pniaki przy ognisku, brame, plot stary ale jary ... karnister z olejem do smarowania bramy, lampke na swieczke, dzwoneczki na dzrewie, i ostatnio wpadl do nas na ognisko mlody jelonek ale sie przestraszyl i smignal z powrotem.... wiec mu tylko dzien dobry powiedzialem i pa! .... nie mam tarasu ale tesciow na wsi pod olsztynem wiec pokorzystam zawsze po trosze przeciez mi widoku jeziora z tarasu szczedzic nie beda na razie akcja pozwolenia itd odlozone na pozniej bo gmina ma ciagnac kanalize i wode a jak juz maja to niech ciagna przeciez nie bede na ochotnika sie zglaszal zeby w kosztach partycypoac.? a pole nie w pluskach tylko w stawigudzie ale w miejscu ukrytym o ktorym my wiemy ... no i jelonki a ostatnio po "biwaku" pilismy kawke w tym nowym barze jak sie na pluski jedzie przed torami po lewej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 15.07.2005 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 ... czy to "Alibi"? Tam bylismy na rybce. Chyba to było przed torami , ale na pewno po lewej Aneska by wiedziała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcelwindsurfer 15.07.2005 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 tak tak tak to bylo ALIBI siedzielismy jak sie wchodzi od przodu po prawej stronie zaraz przy plocie na dworzu i zaraz za plotem ktos postawil domw obnizeniu terenu za plotem tej knajpy stwierdze tylko jedno : wspolczucia byla niedziela, w knajpie nie bylo ludzi tylko my dwoje ale juz warczala muzyka, my delikatnie ale jednai gapilismy sie ku tym ludziom, oni jedli sniadanie i udawali ze im dobrze ... nie wiem dlaczego ale jakos tak o nich wlasnie pomylalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 15.07.2005 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 ... ciekawe co było najpierw ich dom, czy knajpka. Ja zauważyłam tylko dużo nowych domów w pobliżu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcelwindsurfer 15.07.2005 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 cokolwiek bylo najpierw to sie wzdrygam ze kupujac dziale nie wiesz co za chwile stanie za twoim plotem (teoretycznie ) zeby pordzic sobie z budowa myslalem oki sprzedamy kawaleczek pola , bedzie na pare rzeczy ale...... stres z tym zwiazany jest chyba znacznie wiekszy wiadomo czy sasiad bedzie git a jak nie to czy dzieci nie beda "cpajacymi" hiphopowcami dylematy dylematy nie miala babka klopotu to se motorowke zakupila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 15.07.2005 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 nie sprzedawaj za dużo, bo Ci zabraknie hektarów do zabudowy siedliskowej ewntualnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcelwindsurfer 15.07.2005 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 w ogole nie chce sprzedac !!!!! natomiast do zabudowy siedliskowej i tak mi juz brakuje bo mam 2,5 a potrzeba 7,9 ale sie od grupowiczow wydzierzawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts