aneska 15.07.2005 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 ... ciekawe co było najpierw ich dom, czy knajpka. Ja zauważyłam tylko dużo nowych domów w pobliżu. ... najpierw był dom. ale knajpka i tak dostała warunki zabudowy! wiem, że to bez sensu, ale gmina stawiguda stawia na dochód, a od takiej knajpy to sie ściąga wysoki podatek i zaraz za plotem ktos postawil dom w obnizeniu terenu za plotem tej knajpy stwierdze tylko jedno : wspolczucia byla niedziela, w knajpie nie bylo ludzi tylko my dwoje ale juz warczala muzyka, my delikatnie ale jednai gapilismy sie ku tym ludziom, oni jedli sniadanie i udawali ze im dobrze ... nie wiem dlaczego ale jakos tak o nich wlasnie pomylalem ... a wyobraż sobie, że weekendy sa tam regularne imprezy. muzyka na full itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 15.07.2005 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 ... nie sprzedawaj, jak masz ciszę, pustkę wkoło, czego chcieć więcej. Z wiekiem coraz bardziej tego ptrzebujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcelwindsurfer 15.07.2005 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 W wawie bomby podkladaja w stawigudzie tez sie zacznie ta rodzinka bedzie musiala wykupic jakiegos ruskiego a do granicy niedaleko luuuudzie kto to slyszal sprzeda dom w cholere ale zainteresoanych tylko chyba o 5 rano zapraszac jak stawiguda spi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 15.07.2005 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 Aneska, jesteś wreszcie pacusiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 15.07.2005 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 no jestem dziś na szczęście większość dnia w terenie.... więc duchota budynku tak bardzo nie dokuczała. Katju, a ty na weekend pewnie w stronę Morąga uderzasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 15.07.2005 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 jutro jedziemy, na weekend tylko A to z okazji Twojej 500 http://www.aksel.com.pl/aksel/obrazki/swieta2004/szampan.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 17.07.2005 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2005 ... faktycznie!!!! ale szybko minęło. dziekuję, że zauważyłaś a co do rocznic: dziś jest 25 rocznica lipca 80 w Lublinie. to tam, od Świdnika, wszystko się zaczęło. pozdrowienia Katju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 17.07.2005 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2005 ... ten dzisiejszy powrót z chałupy mnie wykończył, siódemka zakorkowana, a to tylko koniec weekendu wakacyjnego Zapomniałam Dzięki Aneska za przypomnienie o tamtym lipcu w Świdniku Pozdrawiam wasza świdniczanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcelwindsurfer 18.07.2005 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 oj ciezko ..... ale juz za biurkiem KATJA : 7 jak zwykle pelna po brzegi .... noc mnie na niej zastala jeszcze sie ktos ladnie wykopyrtnal kolo Nidzicy 5 samochodow sie pokiereszowalo a jeden to nawet kola sloncu pokazal ...oj ludzie gdzie tak pedzicie ????!!!! ale coz nowy tydzien nos od wody zapchany i ku wyjasnieniu ; NIE WIALO tak jakbysmy sobie tego zyczyli wszyscy mowili wczoraj ALE WAM WIALO owszem ale wszystko 30 m nad ziemia szlo a dla nas jakies ochlapy no i jeszcze jedno DLACZEGO BURACTWO RZUCA BUTELKI DO JEZIORA ????paluszek moj wielki ucierpial mam rane cieta gleboką i boooooli a zona mowila : plywajw butach (oj jak ja ich nie nawidze ) a pamietam czasy jak w pluskach tylko woda wiatr i wndsurferzy ale jeszcze chwile i znow tak bedzie ... jak mruki wstana i sie herbatka poranna raczyc beda bo zimno i wieje my sie znow spotkamy nad woda aw przerwie i mocniejszj nalewki sie napic trza bedzie ... i cicho pusto i slicznie bedzie znow w pluskach a poza tym tak mnie naszlo dzisiaj na zwierzenia ....bo sie nie chce mi dzisiaj nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 18.07.2005 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 ... Marcel, łączę się z tobą w bólu "nicniechcenia" tym bardziej, że juz ckni mi się "do tych pól malowanych zbożem rozmaitem, pozłacanych pszenicą, posrebrzanych żytem..." http://www.ga.com.pl/foto22/11355x.jpg ... ale to już niedługo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 18.07.2005 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 ... ale tu poetycko sie zrobiło Marcel, w niedzielę nad j. Narie tak wiało, ze nam prowizoryczny WCecik przewróciło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 18.07.2005 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 ...ze nam prowizoryczny WCecik przewróciło Katja, toż to prawdziwa katastrofa budowlana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 18.07.2005 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 na szczęście nikomu nic się nie stało Aneska, jakie plany na urlop? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 18.07.2005 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 najpierw ruszamy odetchnąć klimatami wiejskimi. dziecku prawdziwą krowę trzeba pokazać, a może i jakaś kura się napatoczy albo gęś... generalnie kierunek Puszcza Knyszyńska (białostocczyzna). a potem odwrót na cywilizację, czyli do Gdańska. muszę Zuzi udowodnić, że w naszym morzu nie ma rekinów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 18.07.2005 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Świetnie, będzie miała Zuzia rozrywek co niemiara Do Warszawy zaproszenie wciąż aktualne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 18.07.2005 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 dziękujemy, pamiętamy nie omieszkamy skorzystać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 18.07.2005 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Wasz urlop to w pierwsza połowa sierpnia, dobrze kojarzę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 18.07.2005 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 ostatni tydzień lipca i pierwszy sierpnia. mam nadzieję, że będzie słońce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 18.07.2005 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 to rzeczywiście już całkiem niedługo słońce będzie, no może czasem zajdzie za chmurkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darp 18.07.2005 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Jestem z Olsztyna i poszukuje speca by położył dachówkę. Pomóżcie Szukasz nadal? http://img164.imageshack.us/img164/2717/10034016vs.jpg Co Ty na to? Pozdrawiam Darp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts