Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

A może grupa olsztyńska

irebur

Recommended Posts

A ja mam na tydzień odpoczynek od Barcian... W końcu... jeszcze trochę i bym zupenie zbarcianiał (albo sparcianiał).

Zapewne zdziwi was jak można meć dosć... a jednak. Tydzień w tydzień, prawie na okrągło od blisko 1.5 roku może rodzić skutki uboczne stąd aby się temu przeciwstawić weekend'y i krótkie wakacje spedzam poza ta frapująca pracą. Niemniej jednak polecam i zapraszam do zamku, jest jeszcze dosyć dziewiczy, tj. jest w nim blisko 100% oryginału.

Polecam i zachecam do odwiedzin.

Pozdrawiam

:D

• Odpowiedzi 8,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• tomek1950

1910

• katja

1890

• aneska

1258

• Jerzysio

640

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wszystkim którzy się wahają gorąco polecam. Jacku, dzięki. :D

Jerzysiu, zna się jak mało kto. Jestem pod wrażeniem tego spotkania. Mam nadzieję, ze spotkanie naszej grupy dojdzie do skutku. Proponuję weekend 23.09 (piątek wieczorem) do 25 też wieczorem. Co grupa na to?

jestem za :D

Aneska, pa pa i szerokiej drogi na dalsze wojaże :D . Jarmark dominikański nawiedzisz?

Jaas dobrego odpoczynku z dala od zamków :D

Katiu, dobrze, że nie ofrunęło razem z wiatą. :o

Jechałem dzis rano do Szamotuł. Aż do Łowicza widać ślady byrzy. Zwalone drzewa, poprzewracane słupy, tablice ogłoszeniowe. Pod moimi oknami zwaliło dwa duże drzewa.

Wiatam Wszystkich!

Miałam bardzo dużo pracy ale w końcu zasłużony tydzień urlopu, mam zamiar przeczytać zaległe ksiażki i gazety, obejrzeć parę filmów, nic nie gotować, jak również zrobić sobie urlop od spraw budowlano-projektowo-kredytowych. Bitwa była wspaniała pomimo,że zajęliśmy niezbyt dogodne miejsca - przy namiocie naszego Króla, walki toczyły sie kawałek od nas ale i tak było na co popatrzeć i posłuchać szczęku mieczy. Jako operator kamery sprawiłam się nieźle i wyszedł również niezly filmik, zdjęcia też, jak tylko się nauczę to zamieszczę parę :wink:

Natomiast wczoraj bylismy na turnieju rycerskim w amfiteatrze, rycerze się spisali, walki były momentami bardzo zaciekłe, pomimo tego że to zabawa i większość się ze sobą zna, wciągnął mnie świat średniowiecza więc czekam na kolejne imprezy.

Życzę wszystkim udanych urlopów, wakacji, budowania i czego tylko chcecie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kasiu, Ty to masz dobrze. Ja już niestety po urlopie. Od poniedziału do pracy. Zostały tylko weekendy. :(

Bardzo pracowicie się byczyłem. Znasz to jak to na budowie - remoncie :D Poprawiłem zwiotczałe mięśnie, zwłaszcza piwny :oops:

Ziemniaków trochę mam :D (jakieś 15 krzaczków), ale chyba nie dam rady ich na spotkanie upłynnić :wink:

Proponuję spotkanie w II połowie września, w moim kasztelu, oczywiście z połówkami. Miejsca starczy, materacy jest sporo. Problemem może być ilość pościeli więc śpiwory mile widziane.