JAAS 29.07.2005 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 A ja mam na tydzień odpoczynek od Barcian... W końcu... jeszcze trochę i bym zupenie zbarcianiał (albo sparcianiał). Zapewne zdziwi was jak można meć dosć... a jednak. Tydzień w tydzień, prawie na okrągło od blisko 1.5 roku może rodzić skutki uboczne stąd aby się temu przeciwstawić weekend'y i krótkie wakacje spedzam poza ta frapująca pracą. Niemniej jednak polecam i zapraszam do zamku, jest jeszcze dosyć dziewiczy, tj. jest w nim blisko 100% oryginału. Polecam i zachecam do odwiedzin. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 29.07.2005 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 Wszystkim którzy się wahają gorąco polecam. Jacku, dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 30.07.2005 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2005 witajcie krótka przerwa w wojażach na przepakowanie walizek i upranie paru ciuchów... no i na wykapanie się bo przez tydzień żyliśmy bez tradycyjnej łazienki. jutro ruszamy dalej. pozdrawiam wszystkich gorąco (co nie jest trudne bo upały ogromne ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 30.07.2005 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2005 Jacek, no to wal przed siebie, gdzie oczy poniosą Tomek, a gdzie i jaki program Pozdro J ...a wczorajsza burza przypominała tropikalną ulewę i mini tajfun.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 30.07.2005 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2005 Jerzysiu, zna się jak mało kto. Jestem pod wrażeniem tego spotkania. Mam nadzieję, ze spotkanie naszej grupy dojdzie do skutku. Proponuję weekend 23.09 (piątek wieczorem) do 25 też wieczorem. Co grupa na to? jestem za Aneska, pa pa i szerokiej drogi na dalsze wojaże . Jarmark dominikański nawiedzisz? Jaas dobrego odpoczynku z dala od zamków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 30.07.2005 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2005 ...a wczorajsza burza przypominała tropikalną ulewę i mini tajfun.. ... było straaaasznie, a moje mądre dziecko przestało tę nawałnicę na przystanku autobusowym, pod wiatą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 30.07.2005 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2005 Katiu, dobrze, że nie ofrunęło razem z wiatą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 30.07.2005 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2005 Stała tak na Pięknej i najbliżej miała do Ambasady amerykańskiej, ale nie była pewna czy ją tam wpuszczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 30.07.2005 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2005 Jechałem dzis rano do Szamotuł. Aż do Łowicza widać ślady byrzy. Zwalone drzewa, poprzewracane słupy, tablice ogłoszeniowe. Pod moimi oknami zwaliło dwa duże drzewa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarina Ols 31.07.2005 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2005 Wiatam Wszystkich! Miałam bardzo dużo pracy ale w końcu zasłużony tydzień urlopu, mam zamiar przeczytać zaległe ksiażki i gazety, obejrzeć parę filmów, nic nie gotować, jak również zrobić sobie urlop od spraw budowlano-projektowo-kredytowych. Bitwa była wspaniała pomimo,że zajęliśmy niezbyt dogodne miejsca - przy namiocie naszego Króla, walki toczyły sie kawałek od nas ale i tak było na co popatrzeć i posłuchać szczęku mieczy. Jako operator kamery sprawiłam się nieźle i wyszedł również niezly filmik, zdjęcia też, jak tylko się nauczę to zamieszczę parę Natomiast wczoraj bylismy na turnieju rycerskim w amfiteatrze, rycerze się spisali, walki były momentami bardzo zaciekłe, pomimo tego że to zabawa i większość się ze sobą zna, wciągnął mnie świat średniowiecza więc czekam na kolejne imprezy. Życzę wszystkim udanych urlopów, wakacji, budowania i czego tylko chcecie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 31.07.2005 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2005 Kasiu, Ty to masz dobrze. Ja już niestety po urlopie. Od poniedziału do pracy. Zostały tylko weekendy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 01.08.2005 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2005 dzień dobry Katarina, miłego wypoczynku . Tomek, Ty nie narzekaj, cały miesiąc się byczyłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 01.08.2005 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2005 Bardzo pracowicie się byczyłem. Znasz to jak to na budowie - remoncie Poprawiłem zwiotczałe mięśnie, zwłaszcza piwny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 02.08.2005 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 znam, znam byczyć się pracowicie - to jest to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 03.08.2005 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 byczenie jest klawe MD J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 03.08.2005 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 ... złota myśl, Jerzysio ładny dzień dzisiaj mamy , jutro ma być gorzej..., względem pogody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 04.08.2005 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 witam w pochmurny, deszczowy poranek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 04.08.2005 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 heloł i choć dzionek ponury to pogodnego dnia życzę Pozdro J .....a względem tego spotkania to jakieś szczegóły może, ktocoś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 04.08.2005 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 .....a względem tego spotkania to jakieś szczegóły może, ktocoś ? propozycja wyszła od Tomka, cały weekend , chyba mu ziemniaki obrodziły Jerzysio piszesz się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 04.08.2005 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 Ziemniaków trochę mam (jakieś 15 krzaczków), ale chyba nie dam rady ich na spotkanie upłynnić Proponuję spotkanie w II połowie września, w moim kasztelu, oczywiście z połówkami. Miejsca starczy, materacy jest sporo. Problemem może być ilość pościeli więc śpiwory mile widziane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts