Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

A może grupa olsztyńska

irebur

Recommended Posts

Jednocześnie mam pytanie do Was, czy jest możliwość by ktoś jadący samochodem z Olsztyna zabrał moją lepszą połówkę? Majka, moja żona, będzie jechała z Jastrzębiej Góry. Do Olsztyna dojedzie pociągiem.

Tomku, będziemy jechali z Warszawy, niestety.

Aneska, Ty szukaj prędko babysitters, albo pakuj Zuzię do samochodu :D

Trzeba jeszcze ustalić co kto i w ogóle :roll: . Ja przywiozę bigos, placek ze śliwkami... Pasuje?

• Odpowiedzi 8,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• tomek1950

1910

• katja

1890

• aneska

1258

• Jerzysio

640

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Zapewniam trunki. Czy czerwone wytrawne pasuje?

Do rybki lepsze podobno białe, ale czerwone ma więcej wyrazu. Podobno teraz czerwone można serwować i do ryby.

..wiara góry przenosi :roll:

....

...tylko cosik mnie plecki bolą, bo przerzucałem hoboczki z farbą na malowanie domku + klamoty z kąta w kąt - celem uzyskania przestrzeni niezbędnej do czynienia usług budowlanych celem nanoszenia ochronnych powłok na ściany wewnętrzne domiszcza naszego.....

J

Od tego przerzucania klamotów to wszystko może rozboleć, a współczucia od najbliższych żadnego :wink:

Są jeszcze dwa kominki. Wprawdzie niewykończone, ale palić w nich można.

Dzień dobry wieczór. Grupa się opuściła, nikt prawie nie zagląda, Katja robi bokami, a nikt jej nie chce pomóc. Czy jest ktoś, kto nie otrzymał opisu trasy? Nie wysyłałem tym którzy nawiedzili już moje progi. Ostatnio mam znowu kłopoty z komputerem, więc nie mam pewności czy wiadomości dochodzą i czy są czytelne.

Tomek

dzień dobry

ufff... zawiozłam, zostawiłam... Zuzia zakleszczyła się wokół mojej nogi :-? ale na szczęście obecność koleżanki z osiedla uratowała sytuację i dość szybko zajęła się zabawkami.

leżakowanie, mam nadzieję, jakoś też przeżyje - kupiłam jej pościel w ukochane dalmatyńczyki, a na wszelki wypadek, zapas husteczek do obcierania łez, też dostarczyłam...