Jerzysio 02.09.2005 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 Tomek ....mapka dolizła ....chenci som, aleć to czas okaże ... Pozdrawiam w piękny słoneczny dzionek J ...a z naszych drobnych sukcesów Łazienke mamy !!!!!! ... i można jak biali ludzie, a nie do sławojki ...i tylko facet z meblami "dał ciała" przez co umywalka wisi na drutach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 02.09.2005 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 dzień dobry Jerzysio, gratuluję łazienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 02.09.2005 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 ...nio, fajnie jest wreszcie mieć porządny "mebel" w domu MW J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 02.09.2005 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 Aneska, spodobało się Zuzi w przedszkolu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 02.09.2005 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 chybo poszło nieźle, nawet mocno nie płakała... aczkolwiek, odpowiedź, którą usłyszałam na moje niewinne pytanko, wywołała zgrozę w sercu. otóż: - córeczko, czy fajni są twoi nowi koledzy? - mamusiu, a jeden chłopiec mnie PLUTNĄŁ!!!!! ... nawet nie chcę wiedzieć co tam się działo, a panie wychowawczynie milczą jak zaklęte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 02.09.2005 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 chybo poszło nieźle, nawet mocno nie płakała... aczkolwiek, odpowiedź, którą usłyszałam na moje niewinne pytanko, wywołała zgrozę w sercu. otóż: - córeczko, czy fajni są twoi nowi koledzy? - mamusiu, a jeden chłopiec mnie PLUTNĄŁ!!!!! ... nawet nie chcę wiedzieć co tam się działo, a panie wychowawczynie milczą jak zaklęte brzmi groźnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 02.09.2005 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 Witam zaprzyjaznioną grupę olsztyńską... myślę że wkrótce się lepiej poznamy pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 02.09.2005 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 o kurcze, sam Maksimus Wszechmocny nas nawiedził ... będzie nam bardzo miło tzn. już jest ... czy myślimy o tym samym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 02.09.2005 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 o kurcze, sam Maksimus Wszechmocny nas nawiedził ... będzie nam bardzo miło tzn. już jest ... czy myślimy o tym samym? A tam zaraz sam Wszechomocny... :D tak, myslimy o tym samym... w końcu Tomek to moj kolega i nie moglem odmówic :D m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 02.09.2005 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 bardzo się cieszę do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 02.09.2005 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 bardzo się cieszę do zobaczenia ja też się ciesze :D choc to jak dla mnie na drugim końcu świata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 02.09.2005 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 fakt, blisko nie masz. ... o rany... da le ko ... ale czego się nie robi dla Tomka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 02.09.2005 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 Witam zaprzyjaznioną grupę olsztyńską... myślę że wkrótce się lepiej poznamy pozdrawiam m. o rany! bardzo się cieszymy ... dobrze że wcześniej powiedziałeś, bo to oznacza że trza więcej pstrągów złowić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 02.09.2005 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 chybo poszło nieźle, nawet mocno nie płakała... aczkolwiek, odpowiedź, którą usłyszałam na moje niewinne pytanko, wywołała zgrozę w sercu. otóż: - córeczko, czy fajni są twoi nowi koledzy? - mamusiu, a jeden chłopiec mnie PLUTNĄŁ!!!!! ... nawet nie chcę wiedzieć co tam się działo, a panie wychowawczynie milczą jak zaklęte brzmi groźnie no cóż... wszystko okazało się prozaiczne i smutne jeden z chłopców dośc nerwowo reagował na tak liczne towarzystwo rówieśników i walczył o zabawki za pomocą głośnych wrzasków i opluwania dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 02.09.2005 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 ... smutna strona życia Miłego weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 02.09.2005 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 Ja również serdecznie pozdrawiam Grupę Olsztyńską. Z Podlasia mam nieco bliżej niż Maksiu i cieszę się, że będę mogła Was poznać. Do zobaczenia wkrótce. Tomku, jeszcze raz dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 03.09.2005 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2005 Ja również serdecznie pozdrawiam Grupę Olsztyńską. Z Podlasia mam nieco bliżej niż Maksiu i cieszę się, że będę mogła Was poznać. Do zobaczenia wkrótce. Tomku, jeszcze raz dziękuję bardzo sie cieszymy ... no no no, ale się szykuje imprezka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 03.09.2005 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2005 Tolu, cieszę się bardzo Tomek, gadaj kto jeszcze będzie, bo łumieram z ciekawości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 03.09.2005 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2005 Tomek ...wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują, że uda się dotrzeć w sobotę w godzinach południowych... ...a z aprowizacyjnych rzeczy to co przygotować ? J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 03.09.2005 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2005 Jerzysio, suuper Do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts