Jerzysio 04.09.2005 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2005 ...i ogromna prośba do Tych, którzy chcą głosować na PO w Warszawie !Oddajcie głos na nr 15 :http://www.hibner.com.plPozdroJ Znam osobiście i wystawiam jak najlepszą rekomendacje ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 04.09.2005 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2005 Właśnie wróciłem kasztelu, bo na przyjęcie znamienitych gości to i owo poprawić się zdało. Ale nie martwcie się, żyć tam naprawdę można, choć to jeszcze plac budowy. Żadne, powtarzam, żadne pomieszczenie nie jest skończone w 100%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 05.09.2005 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 Właśnie wróciłem kasztelu, bo na przyjęcie znamienitych gości to i owo poprawić się zdało. Ale nie martwcie się, żyć tam naprawdę można, choć to jeszcze plac budowy. Żadne, powtarzam, żadne pomieszczenie nie jest skończone w 100%. Tomku, nie przemuj się tym. Najważniejsze, że spotkamy się ... i dziękujemy, że udostepniasz nam swój kasztel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 05.09.2005 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 Tomku, my przywykli dzień dobry lato dobrze się trzyma , ale mogłoby popadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 05.09.2005 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 No to zgłaszam się do grupy olsztyńskiej, bo, jak napisał wcześniej Tomek, jestem tą forumowiczką, która zamierza w gminie Wydminy, we wsi Mazuchówka kupić siedlisko do remontu. Tyle, że sam zakup, czyli podpisanie aktu notarialnego nastąpi dopiero po 20-tym września. Trzymajcie kciuki, żeby doszło do sprzedaży, bo nie mamy nawet umowy przedwstępnej, gdyż starsza pani, która jest właścicielką siedliska została czasowo wywieziona pod Iławę, a córka, która to załatwia nie ma pełnomocnictwa do podpisywania umów w imieniu matki. Umowa będzie warunkowa, bo prawo pierwokupu ma ARR. Czyli, jak dobrze pójdzie, to dopiero w listopadzie będzie pełnoprawną właścicelką siedliska. Domek historycznie jest taki sam, jak Tomka.Tomku, czyli u Ciebie spotkanie 16-18 wtrześnia? Przyjechałabym w sobotę rano. Jestem ranny ptaszek i wyjadę z Warszawy o 6 rano, czyli na 10-tą byłabym u Was. Pasuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 05.09.2005 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 Witamy w grupie i trzymamy kciuki za finalizację transakcji Do zobaczenia u Tomka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 05.09.2005 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 Pasuje Olu, każda pora jest dobra. Drogę znasz więc mapki nie dostaniesz. Mam jednocześnie smutne wiadomości. Moja najbliższa sąsiadka, fumowa Jeziorka budująca się na drugim końcu tej samej wsi co ja niestety nie przyjedzie. Zrobimy więc zajazd na jej włości pod jej nieobecność. Powiat GIŻYCKI górą!!!!!!!!!!!!!!!!!! 3 forumowiczów Najprawdopodobniej będzie jedna personalna niespodzianka. Kto przyjedzie ten zobaczy i pozna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 05.09.2005 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 Tomek, na razie to same niespodzianki A tu jeszcze jedna? zaraz zaraz z giżyckiego Aleksandryta, Ty. Kto trzeci, jak nie Jeziorka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 05.09.2005 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 Chronologicznie: ja, Jeziorka i Aleksandryta która znalazła, mam nadzieję swoje miejsce na ziemi. Chałupa fajna, a remont by ją doprowadzić do stanu wymaganego w XXI w jak u mnie. Podejrzewam, że jej chałupa jest ciut młodsza, ale mogę się mylić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 05.09.2005 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 Jak pisałem, Jeziorki nie będzie, a tajemniczy forumowicz nie jest z Mazur. Mam nadzieję, że przyjedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 05.09.2005 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 Jak pisałem, Jeziorki nie będzie, a tajemniczy forumowicz nie jest z Mazur. Mam nadzieję, że przyjedzie. tomku, czyzby J..........s?????? mozesz odpowiedziec na priva pozdr m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 05.09.2005 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 On (J) jeszcze nie odpowiedział A tajemniczy forumowicz... nikt go chyba nie zna. Ja też Kto przyjedzie, mam nadzieję, że go pozna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarina Ols 05.09.2005 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 Dobry Wieczór! Jestem strasznie chora, od dzisiaj na zwolnieniu, wcale mnie to nie cieszy projektu dalej nie ma i nic mi się nie podoba - Tomku mapki nie dostałam ale to nic, bo raczej nie przyjedziemy pomimo wielkiej ochoty, jak wyzdrowieję to wypiję za Wasze zdrowie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 05.09.2005 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 Kasiu, życzę zdrowia i mam nadzieję, że wyzdrowiejesz do czasu spotkania. Mapkę właśnie Ci wysyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 05.09.2005 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 Kasiu sorry, musisz poczekać bo skaner mi sie zawiesił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 05.09.2005 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 On (J) jeszcze nie odpowiedział A tajemniczy forumowicz... nikt go chyba nie zna. Ja też Kto przyjedzie, mam nadzieję, że go pozna. no no Tomku! widzę, że szykujesz nam niespodzianki Dobry Wieczór! Jestem strasznie chora, od dzisiaj na zwolnieniu, wcale mnie to nie cieszy projektu dalej nie ma i nic mi się nie podoba - Tomku mapki nie dostałam ale to nic, bo raczej nie przyjedziemy pomimo wielkiej ochoty, jak wyzdrowieję to wypiję za Wasze zdrowie! Katarina, dużo zdrowia! jak wydobrzejesz to napewno zaczniesz spoglądać bardziej optymistycznym okiem na wszystko a może jak "wywnętrzysz" się tu do nas, to ci troszkę ulży? ps. spotkałam ostanio p. Leszka. on jest pozytywnej myśli co do waszej budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 05.09.2005 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 No to zgłaszam się do grupy olsztyńskiej.... witamy! fajnie, że dołączyłaś im więcej tym lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 05.09.2005 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 On (J) jeszcze nie odpowiedział A tajemniczy forumowicz... nikt go chyba nie zna. Ja też Kto przyjedzie, mam nadzieję, że go pozna. no tos mnie Tomku zaciekawil... bardzo zaciekawil... :D m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarina Ols 05.09.2005 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 Dzięki za dobre słowo, tak sobie po cichu liczyłam ze pod koniec września Panowie Budowniczowie zaczną coś kopać a tu ciągłe opóźnienia, chociaż z drugiej strony jak znajoma się budowała to nagle zabrakło drewna, i przez zimę chodziła wygarniać śnieg z chałupy. Jutro dzwonię do mojej firmy trochę sie ponaprzykrzać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 05.09.2005 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 On (J) jeszcze nie odpowiedział A tajemniczy forumowicz... nikt go chyba nie zna. Ja też Kto przyjedzie, mam nadzieję, że go pozna. jak to nie zna? To znaczy ten KTOŚ nigdy nie ujawnił się w realu? Katarina, trzymaj się. Naprzykrzaj się fachowcom i się nie dawaj chorobom. Masz fajny emblemacik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts