Katarina Ols 05.09.2005 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 Jak bym mogła to bym trochę poczarowała, a i na miotle polatała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarina Ols 05.09.2005 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 Czy tajemniczy ON jest znaną szerszej publiczności osobą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 05.09.2005 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 Ale zagadka. Ta osoba ma zaledwie trochę ponad 40 postów, rzadko bywa na forum, nie jest z Warszawy lub najbliższej okolicy, nie jest związana z Mazurami. Naprawdę nigdy jej nie widziałem Szukajcie, może znajdziecie, a jak przyjedziecie to może poznacie. Tomek. PS pogubiłem sie z wysyłaniem mapek. Kto jeszcze nie dostał?!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 05.09.2005 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 ja miałam dostać jakiś skrót Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 05.09.2005 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 Ale zagadka. Ta osoba ma zaledwie trochę ponad 40 postów, rzadko bywa na forum, nie jest z Warszawy lub najbliższej okolicy, nie jest związana z Mazurami. Naprawdę nigdy jej nie widziałem Szukajcie, może znajdziecie, a jak przyjedziecie to może poznacie. Tomek. PS pogubiłem sie z wysyłaniem mapek. Kto jeszcze nie dostał?!!!!!!!!! dla ułatwienia podaj płeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JAAS 05.09.2005 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 PS pogubiłem sie z wysyłaniem mapek. Kto jeszcze nie dostał?!!!!!!!!! Witam, na wszelki wypadek poproszę o mapkę dojazdu na priv. Wiele wskazuje na to, że jeżeli dojadę to w piątek 16-tego wprost z "mojego zamczyska" ale niestety w sobotę będę musiał zmykać do domu do rodziny. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 05.09.2005 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 Wyprowadzę tylko psa i zaraz wyślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JAAS 05.09.2005 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 Wyprowadzę tylko psa i zaraz wyślę Jestem jeszcze przez dłuższą chwilę przy kompie, więc nie ma problemu. Z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 05.09.2005 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 Jacku, wysłałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JAAS 05.09.2005 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 Jacku, wysłałem Już mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 05.09.2005 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 Powinieneś trafić. Wrazie czego dzwoń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JAAS 05.09.2005 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 Powinieneś trafić. Wrazie czego dzwoń. Myślę, że trafię bez problemów. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 06.09.2005 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 Tomku, dostałam mapki dzień dobry, ale cudny ten wrzesień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 06.09.2005 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 dzień dobry cudny, cudny, a jakże !!! ... i coby ta cudownośc trwała aż do naszego forumowego spotkania. tylko z niewielką przerwą na deszcz, żeby grzybki nam porosły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 06.09.2005 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 ... tylko, żeby ta przerwa na deszcz nie nastąpiła w najbliższy weekend. Dzisiaj w radiu słyszałam, że ma tak być do 20-tego. Więc bądźmy dobrej myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 06.09.2005 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 Ale zagadka. Ta osoba ma zaledwie trochę ponad 40 postów, rzadko bywa na forum, nie jest z Warszawy lub najbliższej okolicy, nie jest związana z Mazurami. Naprawdę nigdy jej nie widziałem Szukajcie, może znajdziecie, a jak przyjedziecie to może poznacie. Tomek. Tomku, chiba wiem Napiszę na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 06.09.2005 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 Ale zagadka. Ta osoba ma zaledwie trochę ponad 40 postów, rzadko bywa na forum, nie jest z Warszawy lub najbliższej okolicy, nie jest związana z Mazurami. Naprawdę nigdy jej nie widziałem Szukajcie, może znajdziecie, a jak przyjedziecie to może poznacie. Tomek. Tomku, chiba wiem Napiszę na priva myslalem, myslalem i nie wymyslilem.. nie chcesz chyba powiedziec Tomku ze to weynrob ... prawda, ze to nie on? m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 06.09.2005 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 Kto wie, może Tomek ma problem z perzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcelwindsurfer 06.09.2005 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 witam wszystkich po powrocie .... urlop juz za plecami teraz tylko same przyjemne rzeczy ... czyli praca, praca, praca .... po drodze moze jakies plywanko .... 1. bylem w gminie .... brrrr .... sie nie da, nie mozna, trzeba zaplacic ... no i bede sie staral o warunki zabudowy (moze sie uda ... bo pani "ma teraz inna inerpretacje przepisu" ... ze nie rolnikom to sie nie wydaje decyzji pozytywnych a poza tym mieszczuchom :_))))))))))))))))) hi hi no ja z pochodzenia ilawianin... no tu juz blizej ale .... moja zona ze wsi klewki rodowity mieszczuch !!! 2. zlodziejom stop!!!!! .... ok jesli sie grzybow szuka to i mozna, ale jak sie lasem idzie i plot stoi i tabliczka ze prywatne .... to niech nie wlazi dlubiac dziure w plocie i drac siatke .... (zeby jeszcze bylo co krasc ... ale 5 litrow zuzytego oleju silnikowego do impregnacji plotu ... albo stare dzwoneczki z brzozy zerwac.... to by chociaz odwiazal a nie na bezczela rwac...) ....oj dlaczego ?????!!!!! witaj polsko 3. a poza tym slonko swieci i wiatru malo ale ma sie zmienic od czwartku ... 4. mocno pozdrawiam .... po powrocie sie grupa jakos tak rozrasta marcel ps. grzyby tylko suche w lesie zostaly ... ale jak deszcz przyjdzie to pewnie sie pojawia bo bratu obiecalem ze jak wroci to w pazdzierniku nazbieramy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 06.09.2005 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 Ale zagadka. Ta osoba ma zaledwie trochę ponad 40 postów, rzadko bywa na forum, nie jest z Warszawy lub najbliższej okolicy, nie jest związana z Mazurami. Naprawdę nigdy jej nie widziałem Szukajcie, może znajdziecie, a jak przyjedziecie to może poznacie. Tomek. Tomku, chiba wiem Napiszę na priva myslalem, myslalem i nie wymyslilem.. nie chcesz chyba powiedziec Tomku ze to weynrob ... prawda, ze to nie on? m. Z perzem nie mam problemów, ani perz ze mną. Rośnie sobie spokojnie, czasami go trochę podkaszam. Inne chwasty też świetnie rosną. Dorodne okazy mają powyżej 2 m. Katja trafiła w 10, ale prosiłem by trzymała informację w tajemnicy. Jak niespodzianka, to niespodzianka PS To nie jest specjalista od koszenia perzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts