katja 06.09.2005 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 Będę trzymała język za zębami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 06.09.2005 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 06.09.2005 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 Ale wy jesteście tajemniczy... a mnie ciekawość zżera.. a to jeszcze 11 dni m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 06.09.2005 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 Marcel, powrót do rzeczywistości nieraz boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 06.09.2005 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 Już tylko 11 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawomir potecki 06.09.2005 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 czytajac wasze posty moge liczyc na odpowiedz dopiero jutro . bo juz jest dawno fairant . pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawomir potecki 06.09.2005 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 witajcie grupa olsztynska . dostalem na priva. wiadomosc od aleksandryty (dziekuje ) o waszej grupie . fakt , ze budoje sie na wzgorzach elblaskich ale przecierz to juz warmia .jestem nowym forumowiczem chociaz muratora czytam dzieki mojemu najukochanszemu serduszkowi juz od 3-ech lat . jestem z gdanska od 29 lat mieszkam w berlinie , a serce juz od mlodych lat oddalem dla warmi , ktora zawsze widzilem spedzajac cale dziecinstwo i wiek mlodzienczy na mierzeji wislanej . pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 06.09.2005 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 witaj Sławku grupa czuwa Katja, błagam, plis, plis, plis.... choc malutką , nawet lipną podpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 06.09.2005 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 Witaj Sławku, ...aaa wątek o murze pruskim W pięknej okolicy budujesz. Pisz o tym swoim murze pruskim. Gdyby nie to, że buduję "starą" chałubę z bali... Aneska, ooobiecaaałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 06.09.2005 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 Aneska czy jutro opijamy Twoje 600 postów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 06.09.2005 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 postaram się ... ale dziś to już nie dam rady wiem, że jeszcze nie tak późno, jednak mało sypiałam ostanimi czasy i pójdę oddać się w objęcia morfeusza dobranoc ...no cóż, skoro obiecałaś... to najwyżej uschnę z ciekawości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawomir potecki 06.09.2005 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 witaj Sławku grupa czuwa no . dziekuje . ale . ale . zobaczylem te polskie l z kreska . i wiem ze jak bede w elblagu za trzy dni to kupie tam klawiture , zeby poprawnie pisac . ale co do pruskiego muru : kocham ten mur , w takim sie wychowalem i w takim sie zakochalem . szukalismy dlugo i znalezlismy to miejsce na ziemi . byl ugor , marzenia sa juz w czesci zrealizowane , reszta musi byc zrealizowana . tylko czy zycia starczy co dalem zrobic : patrzcie pod : http://pslawomir.photosite.com/ My PhotoSite -- created with PhotoSite Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 06.09.2005 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 dobranoc ...no cóż, skoro obiecałaś... to najwyżej uschnę z ciekawości dobranoc, tylko błagam nie usychaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 06.09.2005 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 Sławek, pisałeś, ze będziesz miał starą cegłę pruską na elewacji. Ja mam komin z takiej cegły, ale bez wieńca pod dachem , myślisz, że to duży błąd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 06.09.2005 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 dobranoc ...no cóż, skoro obiecałaś... to najwyżej uschnę z ciekawości dobranoc, tylko błagam nie usychaj ja tez niestety uschnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawomir potecki 06.09.2005 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 Sławek, pisałeś, ze będziesz miał starą cegłę pruską na elewacji. Ja mam komin z takiej cegły, ale bez wieńca pod dachem , myślisz, że to duży błąd? nie wiem kochanienka . zalezy jaki jest ten komin nad dachem . czy komin jest z tej cegly murowany , czy tez tylko zewnetrzna elewacja , tak jak to ja akurat chce zrobic . z cegla cienko . ale tylko dlatego , ze za malo czasu spedzam na warmi . dachowki mam juz ok . 6.000 ale cholera jeszcze dlugo nie starczy . tego cudownego materialu jest dosc . tylko na codzien niestety mnie tam nie ma . bo z doskoku raz na trzy tygodnie , wiesz . ! nic nie zalatwisz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 07.09.2005 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 dzień dobry nie uschłam na szczęście, a to dzięki winogronkom, ktorymi własnie sie "szprycuję" Maksiu, a jak z tobą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 07.09.2005 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 ...dachowki mam juz ok . 6.000 ale cholera jeszcze dlugo nie starczy . tego cudownego materialu jest dosc . tylko na codzien niestety mnie tam nie ma . bo z doskoku raz na trzy tygodnie , wiesz . ! nic nie zalatwisz . jak rozumiem, będziesz do pokrycia dachu używał starej, porozbiórkowej dachówki? bo jesli tak, to popieram ten pomysł. choć bardzo trudno jest zdobyć wystarczającą ilość naprawdę jednakowego materiału. aaaaa obejrzałam zdjęcia. super. ... czy w twojej okolicy mieszkają wilki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 07.09.2005 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 Aneska, czekam z Ciociosanem http://www.vinexbg.com/bg/main/vermouth/ciociosan.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 07.09.2005 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 ubiegłaś mnie to może jeszcze szampanik?? http://www.gify.biz/obiekty/gify%20naczynia/bebi0032.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts