aneska 07.09.2005 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 qurcze, Katja, Marcel, ......i w dodatku niebieski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 07.09.2005 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 Czy u was też forum od czasu do czasu nie działa? Bo coś z bazą? mam to samo coś ostatnio forum nam szwankuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 07.09.2005 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 Czy u was też forum od czasu do czasu nie działa? Bo coś z bazą? mam to samo coś ostatnio forum nam szwankuje ogólnie za gorąco i wszyscy grzeją opony do Tomka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 07.09.2005 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 też tak pomyślałam witaj w klubie hej, kto jeszcze się nie ujawnił ? oprócz tajemniczego gościa oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 07.09.2005 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 też tak pomyślałam witaj w klubie hej, kto jeszcze się nie ujawnił ? oprócz tajemniczego gościa oczywiście to o mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 07.09.2005 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 o Tobie również, ale jest jeszcze jeden Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 07.09.2005 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 ... ale to tajemnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 07.09.2005 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 ... ale to tajemnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawomir potecki 07.09.2005 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 nie . te wilki co sa na zdjeciach to nasze psy , ktore wlosci pilnuja . wilka wlochatego i do tego smierdzacego mamy za miedza . ale o nim innym razem . tak i dachowka i elewacja ze starej daty .materialu jest dosc , tylko ze to zmudna praca . ale sprawia straszna przyjemnosc . zobacz zdjecia " lato " http://pslawomir.photosite.com/ ta kuchnie polowa zbudowal moj ojciec ( 83 lata - na zdjeciu ) w 1,5 dnia wiata nastepne dwa dni . co ciekawe : dachowka ktora widac ma 107 lat a jest jak nowa . wyciagnelem ja ze starej walacej sie stodoly . gdzies na zdjeciach ja widac . stodoly wybudowanej A.D. 1898 budowniczym byl Otto Schulz . . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawomir potecki 07.09.2005 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 zastanawiam sie tylko jak ja lezakowac zeby sie jej nic nie stalo bo do rozpoczecia budowy jeszcze troche czasu .... te 50 szt . to by nie bylo chyba problemem . ja sciagnelem ta dachowke , ktora byla na jednym domu . a jest tam kilka jej rodzaji . u nas nad zalewem byla do ..45 roku w kazdej wiosce co najmniej jedna cegielnia . i dlatego ta roznorodnosc . dachowke ta trzeba sortowac rzedami no i oczywiscie odpowjednio przybijac laty . co do skladowania : nie na ziemi ! od dolu przawiew ( palety ) dachowki oparte o cos stabilnego ( np . zerdzie miedzy drzewami ) stawiane w rzedach . boki tez zabezpieczyc . tych rzedow moze byc nawet 10 w pionie . . wazne sa przekladki z drewna miedzy nimi . przykrywac nie trzeba . podejzalem to w hurtowni pod berlinem , ktora zajmuje sie tylko sprzedaza porozbiurkowych materialow budowlanych . nawet stare deski podlogowe maja . ale czas oczekiwania 3 do 4 miesiace . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 07.09.2005 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 Jestem. Moja lepsza połowa w rozjazdach. Praktycznie dojedzie dopiero bezpośrenio na spotkanie. Muszę sam decydować. Olu RÓB sałatkę, wszyscy chyba lubią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 07.09.2005 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 Na dachu mojego domu było kilkanascie rodzajów dachówki. Na stodole kilka, obora pokryta jeszcze inną, a na kurniku była całkiem "nowa" rodem z PRLu. Po zdjęciu praktycznie rozsypywała się w rekach, była bardzo pokruszona, popękana. Zdecydowałem się na blachodachówkę Dachówkami utwardzam drogę. Handlarz nie chciał jej kupić, a nawet zabrać za darmo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 07.09.2005 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 Mam dwa małe grille, a to może być mało. Tu jest rozwiązanie. Tylko czy ktoś ma duży samochód lub chociaż opla aguile? http://www.murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=54361 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 08.09.2005 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 dzień dobry ... ale się szykuje grilowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 08.09.2005 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 dzień dobry niektóre tajemnice same się rozwiązują witaj jamles! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 08.09.2005 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 ... ale tylko niektóre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 08.09.2005 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 ... ale tylko niektóre oj lubisz sie zdrażnic dziewczyno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 08.09.2005 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 ... jak to dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 08.09.2005 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Ja mam Opla Agilę, tylko, że będę jechała Bravą. A co chcesz przewieźć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 08.09.2005 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Tomek ja mogę przywieźć grilla, jeśli o to chodzi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts