aneska 08.09.2005 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Tomek ja mogę przywieźć grilla, jeśli o to chodzi! właśnie Tomku, jeśli coś potrzeba to napisz ja tez mam spory bagażnik w samochodzie, co prawda grilla nie mam, ale mogę kupić węgiel i podpałkę .... to te pstrągi tylko nasolę i wygrillujemy je, dobra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 08.09.2005 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 ... ale tylko niektóre oj lubisz sie zdrażnic dziewczyno... no niech Wam bedzie to łon http://www.fiona.co.jp/GENERAL_BOOKS/images/INTEREST_BOOKS/LEGEND_OF_ZORRO.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 08.09.2005 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 to łon... ło matko!!!! naprawdę??? ...to ja lece do fryzjera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 08.09.2005 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Dziewczyny o czym Wy piszecie wytłumaczcie mi szybko pliz. Bo ja teraz piszę prognozę kursu walut na przyszły miesiąc i mam wyschnięty mózg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 08.09.2005 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 To było tak: Ale zagadka. Ta osoba ma zaledwie trochę ponad 40 postów, rzadko bywa na forum, nie jest z Warszawy lub najbliższej okolicy, nie jest związana z Mazurami. Naprawdę nigdy jej nie widziałem Szukajcie, może znajdziecie, a jak przyjedziecie to może poznacie. Tomek. Tomku, chiba wiem Napiszę na priva myslalem, myslalem i nie wymyslilem.. nie chcesz chyba powiedziec Tomku ze to weynrob ... prawda, ze to nie on? m. Z perzem nie mam problemów, ani perz ze mną. Rośnie sobie spokojnie, czasami go trochę podkaszam. Inne chwasty też świetnie rosną. Dorodne okazy mają powyżej 2 m. Katja trafiła w 10, ale prosiłem by trzymała informację w tajemnicy. Jak niespodzianka, to niespodzianka PS To nie jest specjalista od koszenia perzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 08.09.2005 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 W dalszym ciągu nie łapię. Coś ze mną nie tak. A może te 30 st. W Warszawce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 08.09.2005 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 ... i widzisz, Katja wie, a ja tu usycham... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 08.09.2005 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Tomek zaprosił na zjazd tajemniczego forumowicza, ale nie chce powiedzieć kogo. Ja zgadłam o kogo chodzi, ale mam milczeć. A Aneska i Maksiu najbardziej usychają z ciekawosci, więc siem z nimi droczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawomir potecki 08.09.2005 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 odmeldowuje sie do wtorku . jade na warmie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 08.09.2005 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Sławek, szerokiej drogi. Zamelduj się po powrocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 08.09.2005 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 No to już wszystko wiem, że nic nie wiem Mam przywieźć tego grilla? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 08.09.2005 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Tomek zaprosił na zjazd tajemniczego forumowicza, ale nie chce powiedzieć kogo. Ja zgadłam o kogo chodzi, ale mam milczeć. A Aneska i Maksiu najbardziej usychają z ciekawosci, więc siem z nimi droczę chyba nie lubie Katjii .... jak mozna byc tak okrutnym.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 08.09.2005 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 maksiu masz rację. Damy jej wycisk u Tomka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 08.09.2005 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 maksiu masz rację. Damy jej wycisk u Tomka nie byłbym tego taki pewni... bo 1. po pierwsze nie moglbym podniesc reki na kobiete 2. z kazdym dniem maleją szanse na to ze mnie tam zobaczycie.. jesli w poniedzialek bylo to 99,999999999999% a dzis juz tylko 80% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 08.09.2005 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 ... i za co? ... muszę milczeć, bo inaczej Tomek da mi wycisk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 08.09.2005 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 maksiu masz rację. Damy jej wycisk u Tomka nie byłbym tego taki pewni... bo 1. po pierwsze nie moglbym podniesc reki na kobiete 2. z kazdym dniem maleją szanse na to ze mnie tam zobaczycie.. jesli w poniedzialek bylo to 99,999999999999% a dzis juz tylko 80% 1. 2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 08.09.2005 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 ... i za co? ... muszę milczeć, bo inaczej Tomek da mi wycisk milczec nie musi oznaczac przypominania o tym co chwile.... ot co... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 08.09.2005 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 ... i za co? ... muszę milczeć, bo inaczej Tomek da mi wycisk pozatym tomek to okaz spokoju... predzej stanie na glowie i zaklaska uszami niz da ci wycisk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 08.09.2005 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 ... ale, ale ja tylko tłumaczyłam Aleksandrze w czym rzecz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.09.2005 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Dziewczyny o czym Wy piszecie wytłumaczcie mi szybko pliz. Bo ja teraz piszę prognozę kursu walut na przyszły miesiąc i mam wyschnięty mózg. po ile będzie Franek? dzień dobry niektóre tajemnice same się rozwiązują witaj jamles! Aneska to TY jesteś Pierwszą Tajemnicą Olsztyńską Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts