tomek1950 08.09.2005 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Wiadomości techniczne: Jeśli ktos może przytargać materacyk, to będzie fajnie, bo może zabraknąć Zły ze mnie gospodarz. Śpiworki mile widziane, lub inne przykrywadełka. Co do żarełka, do dowiozę jak pisałem wino, piwco, pieczywko (moja branża). Zamówiłem w sklepie karkówkę, bo nie ma sensu targać mięsa przez pół Polski. Aneska zadeklarowała pstrągi, Aleksandryta faskę sałatki jarzynowej, Tola jakies niesamowite specjały. Grile mam dwa - jakieś 20 x 40 cm chyba wystarczą? Trudno jest mi określić ilości, apetyty są różne. Sklepy w pobliskiej wsi są otwarte do 9 wieczorem, nawet niektóre w sobotę. Zaopatrzenie jest lepsze niż na moim osiedlu w Warszawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nielubianyprzezadmina 09.09.2005 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 ..jak słusznie zauważył Jamles za politykę JAAS ....a jest szansa, że nawet wew pniontek siem uda zjechać po fajrancie Tomek ...rozumiem, że zrzuta do wspólnego kotła, a potem podzielimy na osobogardziołko ...a trunki mięęęęszane czy raczej nie Ponieważ nie wiem czy admin mnie "potrzyma" do WYBORÓW 2005 parlamentarnych czy prezydenckich ( a może do przyszłorocznych samorządowych ), na razie skażę Was na moją obecność pod taką postacią. Miłego Weekendu Jerzy PS ..... i chyba niepotrzebnie dopisałem : zawsze można powiedzieć Jerzy-sio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 09.09.2005 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 dzień dobry ufff jak gorąco a ja zaraz w teren na przeszpiegi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 09.09.2005 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Anesko, kogo będziesz podglądać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 09.09.2005 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Jerzysiu, przywiozę czerwone mołdawskie wino. całkiem, całkiem. Piwo kupie na miejscu, by go zbytnio nie wstrząsnąć i wychłodzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 09.09.2005 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 ... by go zbytnio nie wstrząsnąć ... to J. Bonda nie będzie czyli tajemiczy gość dalej nie znany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 09.09.2005 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 ... by go zbytnio nie wstrząsnąć ... to J. Bonda nie będzie czyli tajemiczy gość dalej nie znany mnie już znany ale nie powiem, nawet Tola nie pomoże obiecałem Tomkowi PS. Strzelajcie a traficie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 09.09.2005 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 i co? będziesz nas tu tak dręczył???? mało, że Katja, to jeszcze Tola i ty..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 09.09.2005 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 i co? będziesz nas tu tak dręczył???? mało, że Katja, to jeszcze Tola i ty..... http://www.hipernet24.pl/sklep/img_items/b/142/14271.jpg PS. Już raz mnie Tola wydręczyła i teraz Bodzio mnie karmi Karmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 09.09.2005 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Biedny Jamles, dam ci Żywczyka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 09.09.2005 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 ja niestety nie przepadam za Karmi, więc nie użyję go jako środka dręczycielskiego.... .... ale pomyslę nas czymś bardziej wyszukanym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 09.09.2005 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Anesko, a za jakim przepadasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 09.09.2005 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 pytasz o piwo, czy o środek dręczycielski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 09.09.2005 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 ja niestety nie przepadam za Karmi, więc nie użyję go jako środka dręczycielskiego.... .... ale pomyslę nas czymś bardziej wyszukanym http://www.warto.net/gifyw/rosliny3/owoce/owoce__11_.gif coś temu podobne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 09.09.2005 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 najbardziej istotna jest niekończąca się powtarzalność tego zjawiska ...robaczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 09.09.2005 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 i co? będziesz nas tu tak dręczył???? mało, że Katja, to jeszcze Tola i ty..... http://www.hipernet24.pl/sklep/img_items/b/142/14271.jpg PS. Już raz mnie Tola wydręczyła i teraz Bodzio mnie karmi Karmi Jamles, znowu się skarżysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 10.09.2005 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2005 i co? będziesz nas tu tak dręczył???? mało, że Katja, to jeszcze Tola i ty..... http://www.hipernet24.pl/sklep/img_items/b/142/14271.jpg PS. Już raz mnie Tola wydręczyła i teraz Bodzio mnie karmi Karmi Jamles, znowu się skarżysz nie, tylko nie chcę być karmą dla.........rekinów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 10.09.2005 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2005 i co? będziesz nas tu tak dręczył???? mało, że Katja, to jeszcze Tola i ty..... http://www.hipernet24.pl/sklep/img_items/b/142/14271.jpg PS. Już raz mnie Tola wydręczyła i teraz Bodzio mnie karmi Karmi Jamles, znowu się skarżysz nie, tylko nie chcę być karmą dla.........rekinów ...spokojnie, rekiny wyschły na wiór, już im karma nie pomoże, nawet najbardziej wyrafinowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 11.09.2005 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2005 ...nie, tylko nie chcę być karmą dla.........rekinów jakich rekinów?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 11.09.2005 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2005 ...nie, tylko nie chcę być karmą dla.........rekinów jakich rekinów?? forumowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts