Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

A może grupa olsztyńska

irebur

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• tomek1950

1910

• katja

1890

• aneska

1258

• Jerzysio

640

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wróciłem. Jamles Ma rację. Rekiny forumowe.

Wiadomości techniczne:

Jeśli ktos może przytargać materacyk, to będzie fajnie, bo może zabraknąć :evil: Zły ze mnie gospodarz. :oops:

Śpiworki mile widziane, lub inne przykrywadełka.

Co do żarełka, do dowiozę jak pisałem wino, piwco, pieczywko (moja branża). Zamówiłem w sklepie karkówkę, bo nie ma sensu targać mięsa przez pół Polski.

Aneska zadeklarowała pstrągi, Aleksandryta faskę sałatki jarzynowej, Tola jakies niesamowite specjały.

Grile mam dwa - jakieś 20 x 40 cm chyba wystarczą? :o

Trudno jest mi określić ilości, apetyty są różne. Sklepy w pobliskiej wsi są otwarte do 9 wieczorem, nawet niektóre w sobotę. Zaopatrzenie jest lepsze niż na moim osiedlu w Warszawie.

zapomniałeś o moim bigosie :roll:

dzień dobry :D

jakaś tajemnicza się ta grupa zrobiła,

szyfrem gada :roll:

A z drugiej strony Wisły świeci słońce :D

Słychać jednak grzmoty

To tak jak na Gocławiu. Zresztą grzmotów już nie słychać, a słońce świeci.

dzień dobry

bardzo przyjemny :D

... a u nas dzisiaj Tour de Pologne. do pracy jeszcze dojechałam, ale wrócę pewnie dopiero jak ostatni kolarz wpadnie na metę :roll: . bo pechowo dla mnie, wyścig przejeżdża przez samo centrum i odcina mi wszystkie drogi powrotne. ale nic to. to tylko raz w roku. no a poza tym, w podsumowaniu zeszłorocznego wyścigu, Olsztyn został obrany najładniejszym miastem na trasie :D

moje żarłoczne jabłuszko pojawiło się gdy w piątek w pracy poczułam sie jak ten robaczek. otóż, kiedy drukarka wypluwała ostatni papierek, miałam nadzieję zacząć łykend nieco wcześniej, czyli o 11. ale wtedy sekretarka podrzuciła mi na biurko tonę dokumentów do przerobienia a szef zarządził wyjazd w teren.

... więc sama rozumiesz :roll: