aneska 11.09.2005 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2005 ...nie, tylko nie chcę być karmą dla.........rekinów jakich rekinów?? forumowych mamusiu ja się boooojęeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 11.09.2005 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2005 i tak nie powiem co za rekin Was odwiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nielubianyprzezadmina 11.09.2005 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2005 ...nie mów, nie mów J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 11.09.2005 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2005 Jamles, no nie bądź taki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 12.09.2005 00:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 Wróciłem. Jamles Ma rację. Rekiny forumowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 12.09.2005 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 Wiadomości techniczne: Jeśli ktos może przytargać materacyk, to będzie fajnie, bo może zabraknąć Zły ze mnie gospodarz. Śpiworki mile widziane, lub inne przykrywadełka. Co do żarełka, do dowiozę jak pisałem wino, piwco, pieczywko (moja branża). Zamówiłem w sklepie karkówkę, bo nie ma sensu targać mięsa przez pół Polski. Aneska zadeklarowała pstrągi, Aleksandryta faskę sałatki jarzynowej, Tola jakies niesamowite specjały. Grile mam dwa - jakieś 20 x 40 cm chyba wystarczą? Trudno jest mi określić ilości, apetyty są różne. Sklepy w pobliskiej wsi są otwarte do 9 wieczorem, nawet niektóre w sobotę. Zaopatrzenie jest lepsze niż na moim osiedlu w Warszawie. zapomniałeś o moim bigosie dzień dobry jakaś tajemnicza się ta grupa zrobiła, szyfrem gada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nielubianyprzezadmina 12.09.2005 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 ....nio, ani chybi same szpiegi tu som Pozdro J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 12.09.2005 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 .... to ja już się o nic nie pytam powiem tylko dzieńdoberek .... popadało ździebko pewnie grzybki bedom.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 12.09.2005 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 ... w Morungu z soboty na niedzielę lałoooooooo i pioruniło. Grzybów nie zaobserwowano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 12.09.2005 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 Dzień doberek. W Warszawce buuuurza i nareszcie deszcz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 12.09.2005 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 A z drugiej strony Wisły świeci słońce Słychać jednak grzmoty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 12.09.2005 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 ... nie wiem, kto jest po której stronie Wisły Na Ursynowie słońce i grzmoty też. Gdzie ten deszcz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 12.09.2005 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 To tak jak na Gocławiu. Zresztą grzmotów już nie słychać, a słońce świeci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 12.09.2005 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 ... u nas już po ulewie. Dosłownie ściana deszczu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 13.09.2005 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 dzień dobry pozdrawiam wtorkowo przyjemny dzień się zapowiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 13.09.2005 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 dzień dobry bardzo przyjemny ... a u nas dzisiaj Tour de Pologne. do pracy jeszcze dojechałam, ale wrócę pewnie dopiero jak ostatni kolarz wpadnie na metę . bo pechowo dla mnie, wyścig przejeżdża przez samo centrum i odcina mi wszystkie drogi powrotne. ale nic to. to tylko raz w roku. no a poza tym, w podsumowaniu zeszłorocznego wyścigu, Olsztyn został obrany najładniejszym miastem na trasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 13.09.2005 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 Gratuluję, Olsztyn jest the best Aneska, gdzie Twoje żarłoczne jabłuszko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 13.09.2005 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 moje żarłoczne jabłuszko pojawiło się gdy w piątek w pracy poczułam sie jak ten robaczek. otóż, kiedy drukarka wypluwała ostatni papierek, miałam nadzieję zacząć łykend nieco wcześniej, czyli o 11. ale wtedy sekretarka podrzuciła mi na biurko tonę dokumentów do przerobienia a szef zarządził wyjazd w teren. ... więc sama rozumiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 13.09.2005 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 Dzień dobry wszystkim! W Mysiadle, gdzie mieszkam nie spadła kropla deszczu i znów musiałam wydobyć wenrza z komórki i podlewać ogródek, a na Pradze chiba było oberwanie chmury!? , czy gdzie oberwało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 13.09.2005 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 Aneska, rozumiem, ale podobało mi się, raz jest się tym robaczkiem , a raz jabłuszkiem Aleksandra, dziwne, bo na Ursynowie oberwało, co prawda nie na długo, ale zlało porządnie. A Mysiadło niedaleko, widać przeszło bokiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts