jamles 13.09.2005 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 Jamles, no nie bądź taki nie powiem!!! Ale Ty chyba wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 13.09.2005 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 no tak. mam wrażenie, że tylko ja nie wiem o co chodzi... tzn. o kogo ale wytrzymam do soboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 13.09.2005 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 ...raz jest się tym robaczkiem , a raz jabłuszkiem to prawdziwa i mądra myśl Kasiu. ... a najlepiej to chyba być jabłonią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 13.09.2005 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 no tak. mam wrażenie, że tylko ja nie wiem o co chodzi... tzn. o kogo ale wytrzymam do soboty Aneska, ja nie wiem, a Jamles mnie tylko podpuszcza. Też się dowiem w sobotę. Normalnie zmowa milczenia, czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nielubianyprzezadmina 13.09.2005 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 ...nie, to nie zmowa ! TO SILNY CHARAKTER KOMTURA Pozdro J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 13.09.2005 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 Już w sobotę się wszyscy dowiecie, bo tajemniczy najprawdopodobniej dopiero w sobotę dotrze Nieobecnych powiadomimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 13.09.2005 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 Ja wyjeżdżam jutro wieczorem, więc kontakt do mnie telefoniczny, chyba wszyscy mają lub w ostateczności mailem. Czasami w tej głuszy udaje się nawiązać łączność.A tak na poważnie, to gdyby ktoś miał błądzić to niech lepiej zadzwoni. Popilotuję.Wpadnę tu jeszcze jutro po pracy przed wyjazdem.Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawomir potecki 13.09.2005 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 Sławek, szerokiej drogi. Zamelduj się po powrocie jestem juz od rana w berlinie . ta droga zawsze meczy .ale pieknosc dzalki wszystko wynagradza . przywiozlem nowe zdjecia . patrz : http://pslawomir.photosite.com/ ps. pogoda byla przepiekna . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cichociemny 13.09.2005 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 Słuchajcie, może przywiozę jakąś muzyczkę? Mam nową płytę Mandaryny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 13.09.2005 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 Słuchajcie, może przywiozę jakąś muzyczkę? Mam nową płytę Mandaryny. czy chcesz tych ludzi , ktorzy tak na Ciebie czekaja wykonczyc? Sama jestem ciekawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 13.09.2005 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 Słuchajcie, może przywiozę jakąś muzyczkę? Mam nową płytę Mandaryny. czy chcesz tych ludzi , ktorzy tak na Ciebie czekaja wykonczyc? Sama jestem ciekawa rrmi, uświadom mnie proszę, co to za mandaryna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 13.09.2005 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 http://www.murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=9211&start=360 tu masz probke Mandaryny , ale zeby nie bylo , ze nie mowilam , nie zapluj sie z wrazenia musisz na dol przewinac(w 15 poscie od dolu) i tam bedzie link , daj znac , jesli przezyjesz mnie tez kilka dni temu uswiadomiono tu wlasnie , bo nie mialam wczesniej okazji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 13.09.2005 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 Zajrzałem. To dla mnie brylantowy słowik murowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 13.09.2005 23:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 Dla moich popisów wokalnych oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 14.09.2005 05:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 .ale pieknosc dzalki wszystko wynagradza . przywiozlem nowe zdjecia . niezwykle romantyczny mostek... piekne miejsce sobie wybrałes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 14.09.2005 05:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 Słuchajcie, może przywiozę jakąś muzyczkę? Mam nową płytę Mandaryny. czy chcesz tych ludzi , ktorzy tak na Ciebie czekaja wykonczyc? Sama jestem ciekawa no to juz zgłupiałam... witaj tajemniczy nieznajomy cichciemny witaj rrmi, też się spotkamy? super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 14.09.2005 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 Sorki, ale z przyczyn rodzinnych nie możemy się stawić ....ale za zdrowie GO w pniontek szklanicę dobrego trunku wypije ! ...no może i w sobotę tyż MD J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 14.09.2005 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 .ale pieknosc dzalki wszystko wynagradza . przywiozlem nowe zdjecia . niezwykle romantyczny mostek... piekne miejsce sobie wybrałes mnie też ten mosteczek zauroczył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 14.09.2005 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 Sorki, ale z przyczyn rodzinnych nie możemy się stawić ....ale za zdrowie GO w pniontek szklanicę dobrego trunku wypije ! ...no może i w sobotę tyż MD J nielubiany..., szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 14.09.2005 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 Słuchajcie, może przywiozę jakąś muzyczkę? Mam nową płytę Mandaryny. czy chcesz tych ludzi , ktorzy tak na Ciebie czekaja wykonczyc? Sama jestem ciekawa no to juz zgłupiałam... witaj tajemniczy nieznajomy cichciemny witaj rrmi, też się spotkamy? super! aneska, ja też zaczynam się już czuć jak u psychologa a czy matka też będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts