rrmi 14.09.2005 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 nie nie nie ja tylko sie tak po ludzku podczytujac Was zaciekawilam psycholog w soboty pracuje zycze Wam dobrej zabawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 14.09.2005 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 ... cieszę się, ze czuwa nad nami psycholog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 14.09.2005 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 ... cieszę się, ze czuwa nad nami psycholog to chyba z racji pochodzenia on tak czuwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 14.09.2005 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 rrmi, a Ty nie powinnaś spać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 14.09.2005 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 rrmi, dziękuję za życzenia. Trzymaj kciuki by wszystko się udało. Na następny zlot chyba przyjedziesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 14.09.2005 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 Ja wyjeżdżam jutro wieczorem, więc kontakt do mnie telefoniczny, chyba wszyscy mają lub w ostateczności mailem. Czasami w tej głuszy udaje się nawiązać łączność. A tak na poważnie, to gdyby ktoś miał błądzić to niech lepiej zadzwoni. Popilotuję. Wpadnę tu jeszcze jutro po pracy przed wyjazdem. Tomek Tomek, szerokiej drogi i do zobaczenia w sobotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 14.09.2005 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 Do zobaczenia Już wychodzę i jadę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 14.09.2005 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 Do zobaczenia Już wychodzę i jadę. szerokiej drogi Tomku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 14.09.2005 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 maksiu, przybędziesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 14.09.2005 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 maksiu, przybędziesz? jedyne co moge dziś powiedziec to: nie wiem... naprawde nie wiem.. okaze sie w sobote Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 14.09.2005 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 rrmi, dziękuję za życzenia. Trzymaj kciuki by wszystko się udało. Na następny zlot chyba przyjedziesz? Pewnie , ze przyjade rrmi, a Ty nie powinnaś spać? psycholodzy nie sypiaja Tomku mam nadzieje , ze szczesliwie dojechales , no i wypijcie za mnie po jednym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcelwindsurfer 14.09.2005 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 witam wszystkich .... i serdecznie pozdrawiam ... oj widze nastroje weekendowe juz goszcza i imprezka sie szykuje co niemiara .... wypijcie i za mnie pewnie gdzies znow los mnie rzuci jak nie gdansk to grudziadz jak nie grudziadz to olsztyn ..... sam niem wiem a ja siedze w legnicy i samotnie na wieze koscielna sie gapie oj zazdroszcze klimatow i czekania ... (nawt dzwonia) ... ale co to dzwonienie do naszegospiewania ptakow i szumu sosen .... ja nawet juz nie mam nadzieii .... czy ktokolwiek pomyslam ze od conajmniej 4 tygodni nie zawialo choc troszke mocniej ??? no i jesnien taka jakas idzie ... ale bez wiatru .... trza za miejscem na sylwestra sie rozejrzec.... gitare dostroic .... w kominku napalic ... ale jeszcze nie !!! ... niech wieje mocno ale jak bedziecie w domu , niech hula wiatr ale jak bedziecie w lozku, niech zimno i wietrznie bedzie , ale jak u was juz bedzie ciepelko, niech wiatr rwie liscie z drzew, ale jak bedziecie spali, niech sie drzewa do samej ziemi chyla, ale jak nie bedziecie tego widzieli niech piana z wody po calej plazy fruwa, ale jak juz nikogo na niej nie bedzie ..... wtedy ja bede szczesliwy na wodzie , z usmiechem od ucha do ucha gnal bede przez cale jezioro z krzykiem na polikach i fryzura na cebule, ... a jak wtedy sliwowica smakuje oj grzeje brzuszki grzeje .... jesien idzie mosci Panstwo.... niech idzie .... wszak krocej do wiosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 15.09.2005 05:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 oj Marcel, widzę, że cię jesienna zaduma dopadla... ... u mnie też geste mgły co się rozkładają w dolinach nad ranem i korale pajęczyn rozpięte na płocie wywołują tęsknotę za... nie wiem, nie wiadomo, kto to zresztą wie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 15.09.2005 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 ... ale tu poetycko od rana dzień dobry to jusz pojutrze, cieszę się, że spotkam znajomych tych znanych i tych jeszcze niepoznanych... rrmi, Jerzysio, Marcel, Katarina ... wypijemy Wasze zdrowie nie pominęłam kogoś ... co tam wypijemy za całą grupę olsztyńską i jej sympatyków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 15.09.2005 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 rrmi, Jerzysio, Marcel, Katarina ... wypijemy Wasze zdrowie nie pominęłam kogoś ... co tam wypijemy za całą grupę olsztyńską i jej sympatyków oj wypijemy, wypijemy ... i to nie jednego a nawet dwi i trzy i ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 15.09.2005 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 ... ale tu poetycko od rana dzień dobry rrmi, Jerzysio, Marcel, Katarina ... wypijemy Wasze zdrowie nie pominęłam kogoś ... mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 15.09.2005 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 jamles, myślałam, że Ty będziesz, wybacz Twoje zdrowie wypijemy również kurcze, muszę zrobić listę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 15.09.2005 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 ... ale tu poetycko od rana dzień dobry rrmi, Jerzysio, Marcel, Katarina ... wypijemy Wasze zdrowie nie pominęłam kogoś ... mnie nie bedzie Cie? no to kolejny argument za tym aby i mnie nie bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 15.09.2005 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 maksiu, Tomek będzie smutny to nie jest argument? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 15.09.2005 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 ... ale tu poetycko od rana dzień dobry rrmi, Jerzysio, Marcel, Katarina ... wypijemy Wasze zdrowie nie pominęłam kogoś ... mnie nie bedzie Cie? no to kolejny argument za tym aby i mnie nie bylo Tomek wie dlaczego a Ty nie rezygnuj, bo to nie ja jestem tą nierozwiązaną zagadką Tomka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts