maksiu 15.09.2005 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 maksiu, Tomek będzie smutny to nie jest argument? napewno argument, ale zycie to nie matematyka gdzie 2+2 zawsze rowna sie 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 15.09.2005 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 ej! jamles, maksiu no co wy?? nie wymiękajcie chłopaki tylko przyjeżdżajcie!!!! ... a taki dobry bimberek chowam przed mężem od dwóch miesięcy, coby na spotkaniu się tym napitkiem raczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 15.09.2005 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 maksiu, Tomek będzie smutny to nie jest argument? napewno argument, ale zycie to nie matematyka gdzie 2+2 zawsze rowna sie 4 u mnie wychodzi nawet liczba ujemna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 15.09.2005 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 ej! jamles, maksiu no co wy?? nie wymiękajcie chłopaki tylko przyjeżdżajcie!!!! ... a taki dobry bimberek chowam przed mężem od dwóch miesięcy, coby na spotkaniu się tym napitkiem raczyć ooo bimberek napewno nie wchodzi w rachube.. po nim zawsze choruje... wiec nawet nie ma mowy zebym sie skusił, nie nie nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 15.09.2005 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 maksiu, Tomek będzie smutny to nie jest argument? napewno argument, ale zycie to nie matematyka gdzie 2+2 zawsze rowna sie 4 u mnie wychodzi nawet liczba ujemna no ja jeszcze jestem na plusie.. ale do soboty moze tez już zejść ponizej zera... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 15.09.2005 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 ooo bimberek napewno nie wchodzi w rachube.. po nim zawsze choruje... wiec nawet nie ma mowy zebym sie skusił, nie nie nie... ale to bimberek z przedwojenną tradycją. odpowiednio zaprawiony miodem i ziołami.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 15.09.2005 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 ej! jamles, maksiu no co wy?? ... a taki dobry bimberek to nie jest to co jamlesy lubią najbardziej, ale.....................jednego malucha to..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 15.09.2005 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 no ja jeszcze jestem na plusie.. ale do soboty moze tez już zejść ponizej zera... a ja czekam jeszcze na tel. od mechanika ile za naprawę ale podobno Ford g......... wart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 15.09.2005 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 no ja jeszcze jestem na plusie.. ale do soboty moze tez już zejść ponizej zera... a ja czekam jeszcze na tel. od mechanika ile za naprawę ale podobno Ford g......... wart Oj chyba nie powinienes tak mowic.. ja też mam forda.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 15.09.2005 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 no ja jeszcze jestem na plusie.. ale do soboty moze tez już zejść ponizej zera... a ja czekam jeszcze na tel. od mechanika ile za naprawę ale podobno Ford g......... wart Oj chyba nie powinienes tak mowic.. ja też mam forda.... co drugi Ford........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 15.09.2005 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 mieliście tak kiedyś, żeby w czasie gotowania / płyta gazowa amica / z kurka, a dokładniej z otworu pod pokrętłem ulatniał sie gaz? Cholera, własnie to zauważyłam. Ulatnia się tylko w jednej pozycji, jak jest ustawiony na mały płomień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 15.09.2005 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 ... zadzwoniłam do serwisu Amici, przyjadą w poniedziałek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 15.09.2005 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 ej! jamles, maksiu no co wy?? ... a taki dobry bimberek to nie jest to co jamlesy lubią najbardziej, ale.....................jednego malucha to..... Jamles, Żubróweczka z soczkiem jabłkowym będzie....... To ja już wszystkim mówię DO ZOBACZENIA w sobotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 15.09.2005 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 To ja już wszystkim mówię DO ZOBACZENIA w sobotę. do zobacznia Tolu ... my wyruszamy w sobotę koło południa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 15.09.2005 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 ... zadzwoniłam do serwisu Amici, przyjadą w poniedziałek ... współczuję na szczęście weekend spędzicie u Tomka, więc kuchenka sobie "odpocznie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawomir potecki 15.09.2005 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 t mnie też ten mosteczek zauroczył ten mostek sam robilem . jest nad starym okopem poniemieckim . ps : przyjemnej zabawy . ja w sobote jade do leszna sluzbowo . patrz " kamien " to ja http://pslawomir.photosite.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 16.09.2005 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 Sławku, wyszedł Ci ten mostek Czy ten kamień to ciągle ten sam, bo coś zmienił kolor? Pozdrawiamy, Twoje zdrowie też wypijemy ... a w Warszawie leje. za to jutro ma nie padać, ale cholercia zimno będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 16.09.2005 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 .. u nas tez pada i chmury strasznie nisko wiszą brrrrr a co do zimna - to się będziemy rogrzewać przeróżnymi napojami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawomir potecki 16.09.2005 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 Sławku, wyszedł Ci ten mostek Czy ten kamień to ciągle ten sam, bo coś zmienił kolor? Pozdrawiamy, Twoje zdrowie też wypijemy ... a w Warszawie leje. za to jutro ma nie padać, ale cholercia zimno będzie tak to ten sam kamien . inny kolor ? to zalezy od naswietlenia . dzekuje za toast . w berlinie tez pada i jest zimno . pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 16.09.2005 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 Jamles, Żubróweczka z soczkiem jabłkowym będzie....... ......... w sobotę. Żubrówka w sobotę, soczek.............w niedzielę co ja tracę !!!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts