tola 16.09.2005 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 Jamles, Żubróweczka z soczkiem jabłkowym będzie....... ......... w sobotę. Żubrówka w sobotę, soczek.............w niedzielę co ja tracę !!!? ...wiedziałam że wpadniesz w rozpacz...masz jeszcze czas na zmianę decyzji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 16.09.2005 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 Jamles, Żubróweczka z soczkiem jabłkowym będzie....... ......... w sobotę. Żubrówka w sobotę, soczek.............w niedzielę co ja tracę !!!? ...wiedziałam że wpadniesz w rozpacz...masz jeszcze czas na zmianę decyzji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cichociemny 16.09.2005 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 Nnno, autko wyczyszczone (z dywanikami), koła napompowane, czas grzać motory, Komtur czeka Już czuję ten boski żubrowy aromat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarina Ols 17.09.2005 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2005 Szkoda imprezki, oj szkoda, ale jeszcze niejedna przed nami, trzeba było wrócić do pracy po zwolnieniu, ale jakis kaszel się przyplątał, i kaszlę jak gruźlik, żadne syropy nie pomagają. Fajnie byłoby poznać Was wszystkich "na żywo" i pogadać. Aneska zdradź sekret trunku z miodem i ziołami - brzmi zachęcajaco. Miłej zabawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 18.09.2005 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2005 ... i po spotkaniu było bardzo, bardzo, bardzo... Tomku dziękujemy za organizację i gościnę. Wszystkim dziękujemy za przemiły weekend . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 18.09.2005 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2005 Olu, dojechałaś?My, jak kazał Tomek, w Wydminach skręciliśmy na Szczepanki.Zaklaksoniliśmy, ale Ty pojechaaaaaałaś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawomir potecki 18.09.2005 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2005 Olu, dojechałaś? My, jak kazał Tomek, w Wydminach skręciliśmy na Szczepanki. Zaklaksoniliśmy, ale Ty pojechaaaaaałaś. widzę że impreza się udała . pogoda chyba też. ja byłem na południu , a tam lało . pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 18.09.2005 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2005 ja tez juz dojechałem do domu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 18.09.2005 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2005 Maksiu, zuch jesteś Sławku, pogoda była przepiękna. Wieczór chłodny, ale niektórzy grzali się przy kominku, a niektórzy w sali posiedzeń / czytaj: saunie/ Żeby nie było wątpiwości, wypiliśmy zdrowie nieobecnych z okrzykiem NO TO LUUUUUU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 18.09.2005 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2005 Dojechałam, dojechałam Nawet nie słyszałam klaksonu, bo miałam radio otwarte na cały regulator, ale dojechałam i o 18 -tej wysiadałam przed domem. Jechałam przez Ostrów Mazowieciki i ani się obejrzałam i już byłam w Warszawce. A w Łomży zatrzymałam się przy Statoil i trochę odpoczęłam w McDonaldzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi. 18.09.2005 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2005 Żeby nie było wątpiwości, wypiliśmy zdrowie nieobecnych z okrzykiem NO TO LUUUUUU Czy aby napewno? Zdjecia poprosimy . Mam nadzieje , ze dobrze sie bawiliscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 18.09.2005 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2005 Żeby nie było wątpiwości, wypiliśmy zdrowie nieobecnych z okrzykiem NO TO LUUUUUU Czy aby napewno? Zdjecia poprosimy . Mam nadzieje , ze dobrze sie bawiliscie jo tyż lubia podglondać jak inni łożarci sie bawiom , czekom na fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 18.09.2005 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2005 LLLLUUUdziska, ale fajnista ta Grupa Olsztyńska, dzięki za miłe przyjęcie do wspólnego stołu, a przede wszystkim Tomkowi i Majce za gościnę. Olu i za Ibuprom, którym się bezwstydnie rano częstowaliśmy Qba + Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 19.09.2005 00:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 My już też w domu. Smutno się zrobiło po Waszym odjeździe. Dziękujemy wszystkim.Majka i Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 19.09.2005 05:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 taaaaak fajno było i zzzzimnnno i goooorąco (ufff) na przemian dzieki Tomku za gościnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 19.09.2005 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 Aleksandryta, w nawiązaniu do rozmowy, poniżej podaję ci link do noweli ustawy Prawo budowlane. w art. 1 ust. 1 pkt. 1b jest najnowsza definicja przebudowy http://isip.sejm.gov.pl/servlet/Search?todo=file&id=WDU20051631364&type=2&name=D20051364.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 19.09.2005 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 Witam wszystkich! Tomku dzięki za gościnę Suuuuuuuuuuuper jest u Was! Zostawiłam u Was tą książeczkę o architekturze Mazur i Muratora, ale nic to! Aneska dzięki wielkie. Właśnie zaczynam zgłębiać temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 19.09.2005 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 Tomku dziękuję raz jeszcze Tobie i Majce za serdeczne przyjęcie, oraz Wszystkim, których poznałam Propozycja Tomka o skorzystaniu z sauny zimą jest wielce kusząca. Jeśli nie sauna, to zawsze można ulepić bałwana . Pozdrawiam - tola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 19.09.2005 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 Eeeech jesteśmy z mężem w dołku psychicznym. Mamy na dniach kupić to siedlisko i teraz nie wiemy, czy to nie za daleko od Warszawy. Czy damy radę to wyremontować na odległość! Po piątkowej jeździe w deszczu nie jestem już tak zachwycona tą odległościę od Warszawy i tymi korasami w Wyszkowie. Czy dobrze robimy! Mąż często kończy pracę ok. 22giej i jak w piątek da radę przyjechać na Mazury!? Ledwo po takiej robocie dojeżdża do domu. Ja jestem bardziej dyspozycyjna, ale on lubi, jak jestem z nim w weekendy, bo w dni robocze baaardzo rzaaadko mamy czas na rozmowy tzw. małżeńsko-rodzinno-partnerskie. Jak powiedziałam, że ja będę częściej jeździła na Mazury, to na to: a jaaaa będę sam siedział w soboty i niedziele w domu? I trzeba spojrzeć prawdzie w oczy wyjazd w piątek po południu na Mazury i przyjazd do Warszawy w niedzielę po południu z Mazur to jeden wielki horror! katja jak Wy widzicie te wyjazdy weekendowe na Mazury? W końcu mieszkacie niedaleko nas. POCIESZCIE MNIE! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 19.09.2005 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 ... znaczy się, wszyscy szczęśliwie dotarli do domu Tolu, Maksiu, Kapitanie, zaglądajcie do naszej warmińsko-mazursko-warszawskiej grupy. rrmi, Ty też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts