Jerzysio 19.09.2005 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 .....oj to ucztowanie na odległość.... kończy siem cienszko Pozdrawiam i zazdroszczę udanej imprezki ( no bo jak tu nie zazdraszczać ) J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 19.09.2005 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 ... znaczy się, wszyscy szczęśliwie dotarli do domu Tolu, Maksiu, Kapitanie, zaglądajcie do naszej warmińsko-mazursko-warszawskiej grupy. rrmi, Ty też chcialas chyba pisac warmińsko-mazursko-warszawsko-bialostocko-szczecinsko-trojmiejskiej grupy. :D a moglaby być jeszcze dłuższa gdyby nasze slązaki/zagłębiaki (niepotrzebne skreślić) dotarli m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 19.09.2005 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 Eeeech jesteśmy z mężem w dołku psychicznym. Mamy na dniach kupić to siedlisko i teraz nie wiemy, czy to nie za daleko od Warszawy. Czy damy radę to wyremontować na odległość! Po piątkowej jeździe w deszczu nie jestem już tak zachwycona tą odległościę od Warszawy i tymi korasami w Wyszkowie. Czy dobrze robimy! Mąż często kończy pracę ok. 22giej i jak w piątek da radę przyjechać na Mazury!? Ledwo po takiej robocie dojeżdża do domu. Ja jestem bardziej dyspozycyjna, ale on lubi, jak jestem z nim w weekendy, bo w dni robocze baaardzo rzaaadko mamy czas na rozmowy tzw. małżeńsko-rodzinno-partnerskie. Jak powiedziałam, że ja będę częściej jeździła na Mazury, to na to: a jaaaa będę sam siedział w soboty i niedziele w domu? I trzeba spojrzeć prawdzie w oczy wyjazd w piątek po południu na Mazury i przyjazd do Warszawy w niedzielę po południu z Mazur to jeden wielki horror! katja jak Wy widzicie te wyjazdy weekendowe na Mazury? W końcu mieszkacie niedaleko nas. POCIESZCIE MNIE! Olu, powiem Ci szczerze, że czasami żałuję, że to tak daleko. Często, szczególnie w wakacje, jazda siódemką /na Gdańsk/ to koszmar. Porywacie się na ogromne przedsięwzięcie i obydwoje musicie tego bardzo chcieć. Ma to sens, jeżeli będziecie to robić wspólnie, bo chyba o to chodzi. Poza tym to będzie remont, wiesz, że wybudować nowy dom jest łatwiej, wiem, że to już nie to i nie o to chodzi... Rozumiem Cię. Macie jeszcze czas na myślenie Ale tam jest naprawdę pięknie . My z Warszawy wyjeżdżamy przeważnie w sobotę raniutko, gorsze są powroty w niedzielę wieczorem. Chałupę mamy na zachodnich Mazurach, jeździmy inną trasą niż Tomek. On chyba często wyjeżdża na noc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 19.09.2005 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 ... znaczy się, wszyscy szczęśliwie dotarli do domu Tolu, Maksiu, Kapitanie, zaglądajcie do naszej warmińsko-mazursko-warszawskiej grupy. rrmi, Ty też chcialas chyba pisac warmińsko-mazursko-warszawsko-bialostocko-szczecinsko-trojmiejskiej grupy. :D a moglaby być jeszcze dłuższa gdyby nasze slązaki/zagłębiaki (niepotrzebne skreślić) dotarli m. ... tak, spotkanie u Tomka było wielogrupowe ale chciałabym, żebyście nas nawiedzali aktywnie TU na grupie jeszcze długo po spotkaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 19.09.2005 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 :D a moglaby być jeszcze dłuższa gdyby nasze slązaki/zagłębiaki (niepotrzebne skreślić) dotarli m. ... tak, spotkanie u Tomka było wielogrupowe ale chciałabym, żebyście nas nawiedzali aktywnie TU na grupie jeszcze długo po spotkaniu znaczy się... tylko na grupie?? :D m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 19.09.2005 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 ... póki co, na grupie a później sie zobaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 19.09.2005 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 Pani Aleksandro gratuluję wstąpienia do ELITY FORUM http://www.math.iupui.edu/~mmisiure/kwiaty/bleye.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 19.09.2005 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 Olu, po pierwsze gratulacje z okazji pierwszego tysiąca Jesli chodzi o jazdy na i z Mazur to ja osobiście uwielbiam jazdę nocą. Po imprezie wyjechaliśmy 22:10 zaparkowalem pod domem 01:30. Aż do Kisielnicy minęliśmy zaledwie z dziesięć samochodów. Między Kisielnicą a Łomżą ruch był trochę większy. Od Łomży do Ostrowii kilka samochodów. Od Ostrowii głównie duże ciężarówki. Jechałem spokojnie rzadko naruszająć przepisy o dopuszczalnej prędkości, a jeśli, to nie więcej niż o 10 - 15 km/h. Ale ja jestem nocny marek i jestem przyzwyczajony do nocnej jazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 19.09.2005 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 Qrczę jestem elita a nich to.... dzieki I to post katji byl tysiecznyTomku Zbyszek tez nocnym markiem, tyle ze ja jestem histeryczka i gdziekolwiek on by nie jechal (a duzo jezdzi po Polsce) to ja baaaaardzo sie tym denrwuje. No ale moze obydwoje mamy zly dzien, bo jednoczesnie zaczelismy watpic w ten pomysl niezaleznie od siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 19.09.2005 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 Olu, nie odpuszczaj. Wiesz sama, że taka okazja (chałupka i przepiękna działka) może się nie powtórzyć. Muratora i książkę mam w samochodzie. Gdzie podrzucić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 19.09.2005 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 Anesko, zapomniałaś o pojemniku na sok brzozowy wujka! Jak Ci go przesłać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 19.09.2005 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 Tomek, jak będziesz w Centrum koło NBP, czyli na Świętokrzyskiej, to zadzwoń na moją komórkę lub na 653 19 64 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 19.09.2005 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 Olu, codziennie tam przejeżdżam. Zadzwonię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 19.09.2005 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 Tolu, Maksiu, Kapitanie, zaglądajcie do naszej warmińsko-mazursko-warszawskiej grupy. rrmi, Ty też dziekuje , pewnie , ze bede pislam juz , ze jestem warmianka caly czas Was podczytuje , ale nie mam serca przeszkadzac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 19.09.2005 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 Rrmi, gdyby wszyscy tak przeszkadzali jak Ty, to życie na tym świecie było by piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 19.09.2005 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 Rrmi, gdyby wszyscy tak przeszkadzali jak Ty, to życie na tym świecie było by piękne oj , zebys w zla godzine Tomku nie powiedzial Znowu widze nie spisz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 19.09.2005 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 Rrmi, gdyby wszyscy tak przeszkadzali jak Ty, to życie na tym świecie było by piękne oj , zebys w zla godzine Tomku nie powiedzial Znowu widze nie spisz?? jo tyż nie śpia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 19.09.2005 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 Czy to jakas zbiorowa bezsennosc , Panowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 19.09.2005 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 ... znaczy się, wszyscy szczęśliwie dotarli do domu Tolu, Maksiu, Kapitanie, zaglądajcie do naszej warmińsko-mazursko-warszawskiej grupy. rrmi, Ty też chcialas chyba pisac warmińsko-mazursko-warszawsko-bialostocko-szczecinsko-trojmiejskiej grupy. :D a moglaby być jeszcze dłuższa gdyby nasze slązaki/zagłębiaki (niepotrzebne skreślić) dotarli m. skreślić zagłębie maksiu mój ford padłl dobrze, chociaż, żałuję, że nie ruszyłem w Polskę, padła mi pompa paliwowa nówka kosztuje ok 5 stówek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 19.09.2005 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 Właśnie skończyłem pracę domową. Jakieś pisemka, maile. Trzeba trochę odreagować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts