Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

A może grupa olsztyńska

irebur

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• tomek1950

1910

• katja

1890

• aneska

1258

• Jerzysio

640

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

... znaczy się, wszyscy szczęśliwie dotarli do domu :D

Tolu, Maksiu, Kapitanie, zaglądajcie do naszej warmińsko-mazursko-warszawskiej grupy.

rrmi, Ty też :D

chcialas chyba pisac warmińsko-mazursko-warszawsko-bialostocko-szczecinsko-trojmiejskiej grupy.

:D :D :D

a moglaby być jeszcze dłuższa gdyby nasze slązaki/zagłębiaki (niepotrzebne skreślić) dotarli :D

m.

Eeeech jesteśmy z mężem w dołku psychicznym. Mamy na dniach kupić to siedlisko i teraz nie wiemy, czy to nie za daleko od Warszawy. Czy damy radę to wyremontować na odległość! Po piątkowej jeździe w deszczu nie jestem już tak zachwycona tą odległościę od Warszawy i tymi korasami w Wyszkowie. Czy dobrze robimy! Mąż często kończy pracę ok. 22giej i jak w piątek da radę przyjechać na Mazury!? Ledwo po takiej robocie dojeżdża do domu. Ja jestem bardziej dyspozycyjna, ale on lubi, jak jestem z nim w weekendy, bo w dni robocze baaardzo rzaaadko mamy czas na rozmowy tzw. małżeńsko-rodzinno-partnerskie. Jak powiedziałam, że ja będę częściej jeździła na Mazury, to na to: a jaaaa będę sam siedział w soboty i niedziele w domu? I trzeba spojrzeć prawdzie w oczy wyjazd w piątek po południu na Mazury i przyjazd do Warszawy w niedzielę po południu z Mazur to jeden wielki horror! :evil:

katja jak Wy widzicie te wyjazdy weekendowe na Mazury? W końcu mieszkacie niedaleko nas. :roll:

POCIESZCIE MNIE! :-?

Olu, powiem Ci szczerze, że czasami żałuję, że to tak daleko. Często, szczególnie w wakacje, jazda siódemką /na Gdańsk/ to koszmar.

Porywacie się na ogromne przedsięwzięcie i obydwoje musicie tego bardzo chcieć.

Ma to sens, jeżeli będziecie to robić wspólnie, bo chyba o to chodzi. Poza tym to będzie remont, wiesz, że wybudować nowy dom jest łatwiej, wiem, że to już nie to i nie o to chodzi...

Rozumiem Cię.

Macie jeszcze czas na myślenie

Ale tam jest naprawdę pięknie :D .

My z Warszawy wyjeżdżamy przeważnie w sobotę raniutko, gorsze są powroty w niedzielę wieczorem. Chałupę mamy na zachodnich Mazurach, jeździmy inną trasą niż Tomek. On chyba często wyjeżdża na noc.

Tolu, Maksiu, Kapitanie, zaglądajcie do naszej warmińsko-mazursko-warszawskiej grupy.

chcialas chyba pisac warmińsko-mazursko-warszawsko-bialostocko-szczecinsko-trojmiejskiej grupy.

a moglaby być jeszcze dłuższa gdyby nasze slązaki/zagłębiaki (niepotrzebne skreślić) dotarli :D

m.

... tak, spotkanie u Tomka było wielogrupowe :roll:

ale chciałabym, żebyście nas nawiedzali aktywnie TU na grupie jeszcze długo po spotkaniu :D

m.

... tak, spotkanie u Tomka było wielogrupowe :roll:

ale chciałabym, żebyście nas nawiedzali aktywnie TU na grupie jeszcze długo po spotkaniu :D

znaczy się... tylko na grupie?? :D :D :D

m.

Olu, po pierwsze gratulacje z okazji pierwszego tysiąca :D

Jesli chodzi o jazdy na i z Mazur to ja osobiście uwielbiam jazdę nocą. Po imprezie wyjechaliśmy 22:10 zaparkowalem pod domem 01:30. Aż do Kisielnicy minęliśmy zaledwie z dziesięć samochodów. Między Kisielnicą a Łomżą ruch był trochę większy. Od Łomży do Ostrowii kilka samochodów. Od Ostrowii głównie duże ciężarówki. Jechałem spokojnie rzadko naruszająć przepisy o dopuszczalnej prędkości, a jeśli, to nie więcej niż o 10 - 15 km/h.

Ale ja jestem nocny marek i jestem przyzwyczajony do nocnej jazdy.

Qrczę jestem elita a nich to.... dzieki I to post katji byl tysieczny

Tomku Zbyszek tez nocnym markiem, tyle ze ja jestem histeryczka i gdziekolwiek on by nie jechal (a duzo jezdzi po Polsce) to ja baaaaardzo sie tym denrwuje.

No ale moze obydwoje mamy zly dzien, bo jednoczesnie zaczelismy watpic w ten pomysl niezaleznie od siebie.

Olu, nie odpuszczaj. Wiesz sama, że taka okazja (chałupka i przepiękna działka) może się nie powtórzyć. Muratora i książkę mam w samochodzie. Gdzie podrzucić?

Anesko, zapomniałaś o pojemniku na sok brzozowy wujka! Jak Ci go przesłać?

Olu, codziennie tam przejeżdżam. Zadzwonię. :D

Rrmi, gdyby wszyscy tak przeszkadzali jak Ty, to życie na tym świecie było by piękne :D

m.

skreślić zagłębie :lol:

maksiu mój ford padłl :-? :evil: :cry: :wink:

dobrze, chociaż, żałuję, że nie ruszyłem w Polskę, padła mi pompa paliwowa :evil: nówka kosztuje ok 5 stówek :o

Właśnie skończyłem pracę domową. Jakieś pisemka, maile. Trzeba trochę odreagować.