jamles 19.09.2005 23:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 to jakies chyba fajne rzeczy sa za roczek nadrobimy straty juz wproszona jestem na zlot nastepny faaaaaaaaaaaaajne, a jak smakują.................Tomkowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 19.09.2005 23:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 Należy wystrzegać się samochodów na "F" - Fiat, Ford i francuskie a Ferrari no to sie zagalopowalismy w ocenie tych F Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 20.09.2005 00:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 Dobranoc , pchly na noc ups , ja musze grzeczna byc teraz , banana mialam coż złego uczyniłaś niwiasto, że forumowy Collina tobie red cards pokazał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 20.09.2005 03:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 Należy wystrzegać się samochodów na "F" - Fiat, Ford i francuskie pozwole sobie nie zgodzic sie z przedmówcą.. moj dzielny Fordzik radzi sobie dobrze... nawet na koniec świata dojechał i wrócił :D m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 20.09.2005 05:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 ależ z was nocne marki szkoda, że muszę bardzo wcześnie wstawać i towarzyszyć wam nie mogę rrmi, toś ty krajanka moja i czemużeś się kobito wcześnij nie ujawniała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 20.09.2005 05:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 Tomku, flaszeczkę po trunku brzozowskiego zatrzymaj sobie na pamiątkę. a gdy pierwsze wino nastawisz, to akurat się przyda a wtedy przyjedziemy i znowu opróznimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 20.09.2005 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 ... flaszeczka kształtna była , a zawartość wzbudziła ogólny zachwyt dzień dobry, co macie do francuskich? ostatnio silniczek do wentylatora chłodnicy 400 PLN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 20.09.2005 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 ...a co wy tak od rana samochodowo ? ...ja wczoraj zostawiłem w warsztacie 1350,- pln Pozdro J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 20.09.2005 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 Dzień dobry wieczór! Ale ranne ptaszki z Was A ja mam FIATA BRAVĘ ma 5 lat i 150 tys. na liczniku i jedyną poważniejszą awarią była wymiana silnika KROKOWEGO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 20.09.2005 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 Normalnie podejrzewam jakąś zmowe... wczoraj coś mi siadło w samochodzie... nie mam ładowania akumulatora wczoraj podłaczyłem prostownik... a dzis ledwo do pracy do jechalem.. zaraz musze jechac do elektryka... oczywiście jak ktoś pchnię mi samochód bo inaczej nie odpale niech no tylko dopadne tego ktorzy pierwszy zaczął złorzeczyć na samochody.... m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 20.09.2005 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 ...ciekawe J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 20.09.2005 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 kończymy temat, bo pecha przynosi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 20.09.2005 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 nie no, ja też muszę dorzucic swoje trzy grosze... samochodowe bo zapowiada mi się jeżdżenie bez wstecznego światła przez około trzy tygodnie. teraz jak sie cofam, to włączam awaryjne lub odgłosem gębowym informuję, ze będę się cofać ... juz mnie gardło boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 20.09.2005 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 A u mnie już wszystko naprawione.. autka na f sa tanie w naprawie 50zł i po kłopocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 20.09.2005 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 50zł może tanie w naprawie są te na f, ale francuskie na pewno nie Aneska, nic się nie martw, Twój jest na m i po prostu nie cofaj , a jak już musisz, może zamiast paszczowo, machaj odpowiednio kciukiem przez okno, niekoniecznie swoim nie mylić z autostopem http://digilander.libero.it/drawocomics/dw/brevetti2%20-%20autostop.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcelwindsurfer 20.09.2005 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 yhmy yhmy ... chcialbym sie wciac.... juz po zlocie ... a nie ma mowy o zadnej focie ????? co tu jest grane ze na kompa jeszcze nie zostaly zaladowane ???? no wielce szanowne grono .... sie upominam i upraszam w koncu na 2 dni w domu zagoscilem ale juz niedlugo odwiedze miasto rzeszow a i w tym dniu samym do olsztyna zagoszcze .... moze powieje bo sie klaruje ale na razie ciiiiiiiiiiiiiii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 20.09.2005 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 Marcel, co Ty tak fruwasz po całej Polsce powiedz po cichu, żeby nie zapeszyć, słonko w weekend będzie w wiadomym regionie ? o fotki to nie do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcelwindsurfer 20.09.2005 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 ...katja : gdybym ja fruwac potrafil ...... .... bym zdrowszy o cale 99% byl ......... troszeczke sie spraw nalozylo i duuuuuzo musze jeszcze ludzi nauczyc .... pogoda n weekend: jeszcze sie moze mnostwo zmienica a na dzien dzisiejszy tylo czesi nam prognoze przepowiedzieli : sobota ciepla ok 20 stopni, na ta chwile wiatr 4 m/s (dla porownania jak jest 5 m/s to sie wybieram ospale na wode ), wiatr poludniowy wiec milusienki aczkollwiek od 18 godziny zachmurzenie raczej duze 70%, niedziela chlodniejsza bo wiaterek odkreci z polnocy i przyniesie temperatury 16 stopni oraz zachmurzenie raczej w 50 % co nie musi znaczyc ze bedzie padalo wrecz raczej nie bedzie na moj nos na dzien dzisiejszy zapowiada sie milutki weekend jeszcze ostatni letni .... natomiast po skontrolowaniu map we czwartek dam znac .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 20.09.2005 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 fotki owszem są. nawet wczoraj zabierałam sie do zgrywania ich na kompa... ale niestety, większość z nich robił mój małzonek będąc juz w stanie znacznego spozycia parę do pokazania sie nadaje, ale większość to fotki ognia trzaskającego na kominku (uparł się na en ogień) jeśli szanowne gremium wyrazi zgodę to w niedługim czasie foty mogą być.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcelwindsurfer 20.09.2005 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 anesko : a jaka forme glosowania proponujesz ??? kulki ??? czy przez podniesienie reki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts