Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

A może grupa olsztyńska

irebur

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• tomek1950

1910

• katja

1890

• aneska

1258

• Jerzysio

640

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Normalnie podejrzewam jakąś zmowe... wczoraj coś mi siadło w samochodzie... nie mam ładowania akumulatora :( wczoraj podłaczyłem prostownik... a dzis ledwo do pracy do jechalem.. zaraz musze jechac do elektryka... oczywiście jak ktoś pchnię mi samochód bo inaczej nie odpale :(

niech no tylko dopadne tego ktorzy pierwszy zaczął złorzeczyć na samochody....

m.

50zł :o :o

może tanie w naprawie są te na f, ale francuskie na pewno nie

Aneska, nic się nie martw, Twój jest na m

i po prostu nie cofaj :wink: ,

a jak już musisz, może zamiast paszczowo, machaj odpowiednio kciukiem przez okno, niekoniecznie swoim :wink:

nie mylić z autostopem

http://digilander.libero.it/drawocomics/dw/brevetti2%20-%20autostop.jpg

yhmy yhmy ... chcialbym sie wciac....

juz po zlocie ... a nie ma mowy o zadnej focie ?????

co tu jest grane :lol: ze na kompa jeszcze nie zostaly zaladowane ????

no wielce szanowne grono .... sie upominam i upraszam :D

w koncu na 2 dni w domu zagoscilem

ale juz niedlugo odwiedze miasto rzeszow :evil: a i w tym dniu samym do olsztyna zagoszcze ....

:p

moze powieje

bo sie klaruje

ale na razie ciiiiiiiiiiiiiii :wink:

...katja : gdybym ja fruwac potrafil ...... :roll: .... bym zdrowszy o cale 99% byl

......... troszeczke sie spraw nalozylo i duuuuuzo musze jeszcze ludzi nauczyc ....

pogoda n weekend: jeszcze sie moze mnostwo zmienica a na dzien dzisiejszy tylo czesi nam prognoze przepowiedzieli :

sobota ciepla ok 20 stopni, na ta chwile wiatr 4 m/s (dla porownania jak jest 5 m/s to sie wybieram ospale na wode :lol: ), wiatr poludniowy wiec milusienki aczkollwiek od 18 godziny zachmurzenie raczej duze 70%,

niedziela chlodniejsza bo wiaterek odkreci z polnocy i przyniesie temperatury 16 stopni oraz zachmurzenie raczej w 50 %

co nie musi znaczyc ze bedzie padalo wrecz raczej nie bedzie

na moj nos na dzien dzisiejszy zapowiada sie milutki weekend jeszcze ostatni letni .... natomiast po skontrolowaniu map we czwartek dam znac ....

fotki owszem są. nawet wczoraj zabierałam sie do zgrywania ich na kompa... ale niestety, większość z nich robił mój małzonek będąc juz w stanie znacznego spozycia :-?

parę do pokazania sie nadaje, ale większość to fotki ognia trzaskającego na kominku :D :o (uparł się na en ogień)

jeśli szanowne gremium wyrazi zgodę to w niedługim czasie foty mogą być..