katja 27.09.2005 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 Marcel, owocnej orki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
w40 27.09.2005 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 Witam grupę! Dla budujacych w Olsztynie - OSTRZEŻENIE - NIEUCZCIWY WYKONAWCA - P. Stanisław Skiba z Myszyńca (Żdunek). Budował na Białołece w Wawie a teraz znalazł naiwnych w Olsztynie. Dla zainteresowanych szczegóły na priv.[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 27.09.2005 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 Marcel, a teraz to Ci nic nie rośnie?Musisz zasiać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 28.09.2005 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 dzień dobry miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 28.09.2005 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 Katja ...pięknisty ten zegarek, a u mnie taki jeden rudzik okolice sobie upodobał i ciągle mnie odwiedza .....po dłuższej chwili przerwy... przybywam, by podziękować Tym, którzy oddali głos na Jolę Hibner, dzięki czemu Nasza Grupa ma zaprzyjaźnioną panią poseł Sejmu 2005 ...i mam nadzieje, że za to admin bana mi nie da MD J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 28.09.2005 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 gratuluję , lepiej mieć znajomego posła, niż go nie mieć chociaż, sama już nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 28.09.2005 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 ...i to siem dopieru okurze wew pszyśłoci... J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 28.09.2005 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 gratuluję , lepiej mieć znajomego posła, niż go nie mieć chociaż, sama już nie wiem z tym to róznie bywa.. mialem znajomego posła.. ale mu odbilo... i kompletnie sie zmienil... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 28.09.2005 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 Ja też miałem w tej kadencji co odchodzi w... niesławie. W kilku poprzednich też paru. Mam nadzieję, że jedna z tych osób została ponownie wybrana. Warta tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 28.09.2005 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 Ja też miałem w tej kadencji co odchodzi w... niesławie. W kilku poprzednich też paru. Mam nadzieję, że jedna z tych osób została ponownie wybrana. Warta tego. znajomy czy ogół PS. szczególy daj na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarina Ols 28.09.2005 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 Całe szczęście że już po jednych wyborach, przed nami kolejne, jesień - zresztą moja ulubiona pora roku- piękna, kolory i coś wisi w powietrzu, a my czekamy na upragniony papierek p o z w o l e n i e n a b u d o w ęto, że nie zamieszkamy w tym roku to jasne, ale mam nadzieję że nasz domek w tym roku powstanie, te wszystkie papiery to obłęd, na razie popijam wino i wymyślam kolory do domu - w ktory kiedyś tam zamieszkamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 29.09.2005 05:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2005 dzień dobry pozdrowienia z zadeszczonego (nareszcie) olsztyna http://www.gifownik.pl/gify_gifownik/rozmaite/pogoda/4.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 29.09.2005 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2005 ...witam MD forewry1 J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 29.09.2005 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2005 ... dobry widzę, że humory dopisują z rana. Aneska, kiedy wyruszasz na grzyby? Katarina, pij wino i wizualizuj pokoje , jak dostaniesz pozwolenie dopiero zacznie się jazda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 29.09.2005 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2005 Katrina ...to jak mogę coś poradzić, zacznij od meblowania na papierze ! ... jeśli jakaś ścianka jest nie tak, to w trakcie budowy zawsze ją skorygujesz, do mebli dodasz oświetlenie ( a co za tym idzie instalacja el. której nie będziesz musiała przerabiać ) i reszta będzie wynikowa ....a zima to doskonały czas na przemyślenia m.in. nt kolorów Pozdro J ...i zwyczajowo dwa wory piniendzoli !!!!! ...ojjj, tak, tak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 29.09.2005 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2005 http://lniane.pl/zdjecia/worki/1mid.jpg http://lniane.pl/zdjecia/worki/1mid.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 29.09.2005 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2005 ....a czy to aby nie woreczki z wyspy Robinsona Cruzoe J ..... a dla mnie może choć jeden, plissssssssssssssss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 29.09.2005 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2005 myślę, że z KAPUSTĄ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 29.09.2005 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2005 ....i tylko byle nie z białoruską abo chińską..J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcelwindsurfer 29.09.2005 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2005 tomek1950: oj rosnie rosnie zielsko po pachy i takie dlugie badyle na koncach ktorych kwiatuszki zolte sa..... nie musze siac ale chce zeby pole na zadbane wygladalo i rzeby plasciutko bylo (teraz jak sie chodzi po nim to nogi mozna polamac koleiny wieksze niz na krajowej 7 sa na wiosne bede stawial budowle wiec musi byc cacy ja to pedant jestem i esteta .... pozdrawiam z deszczowego slupska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts