aneska 29.09.2005 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2005 Aneska, kiedy wyruszasz na grzyby? właśnie nie wiem podobna jeszcze za mało popadało, bo ta odrbina co spadła na lasy to się na liściach zatrzymała a do ściółki nic nie dotarło - więc grzybnia nadal sucha (nie to żebym była sama taka mądra, tylko mój szef to lasolub i wszystko w tym temacie wie) ....a czy to aby nie woreczki z wyspy Robinsona Cruzoe J ..... a dla mnie może choć jeden, plissssssssssssssss a coś ty taki? tyle kasy na jednego? toć tam ponoć tyle pieniądzorów wyciągneli, że by na domy prawie wszystkich forumowiczów starczyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 29.09.2005 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2005 ....nio, cosik kole 10 mld $ przez 20 tys. to wypada po .. jakieś 50 tys. $ ..jak dla mnie wystarczy.. J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 29.09.2005 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2005 nio, cosik kole 10 mld $ przez 20 tys. to wypada po .. jakieś 50 tys. $ ..jak dla mnie wystarczy.. J no faktycznie, jak ktoś dopiro zaczyna to jedynie na małą chatkę puchatka wystarczy, ale co poniektórym to akurat na brakujące złote klamki będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 29.09.2005 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2005 ...nio, coby całość wyrychtować ( z ogrodem, podjazdami, garażem, etc ) to akurat tyle by się przydało J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 29.09.2005 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2005 ...nio, coby całość wyrychtować ( z ogrodem, podjazdami, garażem, etc ) to akurat tyle by się przydało J Jerzysio, jakby Ci tak trochę zostało, to jestem pierwsza w kolejce Pozdrawiam Olsztyńską z mglistego, pochmurnego Podlasia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 29.09.2005 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2005 Tola ....... no pewnie...... J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 29.09.2005 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2005 Jerzysio, jakby Ci tak trochę zostało, to jestem pierwsza w kolejce Pozdrawiam Olsztyńską z mglistego, pochmurnego Podlasia. Pozdrawiamy mgliste Podlasie , pięknie tam macie jesienią, co nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 29.09.2005 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2005 Tak, pięknie jest, z moich okien widać ulicę Świerkową, przy której jest las liściasty. Pięknie się przebarwia jesienią. http://i17.photobucket.com/albums/b89/tola2/domowe194.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 29.09.2005 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2005 ... jesienią jest najcudniej, hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 29.09.2005 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2005 ...a tak było 3 tygodnie temu, zieleni mi nie brakuje, mimo że mieszkam w mieście http://i17.photobucket.com/albums/b89/tola2/domowe189.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarina Ols 29.09.2005 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2005 Dzień Dobry /Wieczór - bo się ściemnia jakoś nie mogę się zabrać do planowania, choć powinnam bo pewnie będę miała szeset pomysłów zanim zostanie wersja ostateczna, nasze ciągłe opóźnienia troche mnie zniechęcają i dosć dziwnie mi się myśli że niedługo będę mieszkała w pierwszym własnym domu, na razie niedowierzam. Podobno powinno się wizualizować własne marzenia, to pomaga, czyli dzisiaj planuję holl, a woreczek kasy i owszem by się przydał - pytanie komu by sie nie przydał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 29.09.2005 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2005 Pogoda w Warszawie pod psem, pada, korki. Może wreszcie grzyby będą? Chyba się wybiorę by sprawdzić. No i tochę podłubię przy instalacji el. w łazience by kable nie wisiały, a jak zdążę to może i pomaluję. (Żona nie pojedzie, bo pracuje, to będzie można troszkę poleniuchować) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarina Ols 29.09.2005 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2005 w Olsztynie też pada, wieje i zimno , w końcu zaraz październik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 29.09.2005 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2005 Zmartwiłaś mnie Katarina tym zimnem. Grzyby... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarina Ols 29.09.2005 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2005 ale od soboty ma być słoneczko, będzie cieplej i trochę deszczu - w sam raz dla grzybów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 29.09.2005 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2005 Dzięki Kasiu za info. Podniosłaś mnie na duchu. W takim razie JADĘ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarina Ols 29.09.2005 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2005 podałam informację za tvn-em, reklamacji nie uwzględniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 29.09.2005 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2005 tomek1950: takie dlugie badyle na koncach ktorych kwiatuszki zolte sa..... Te żółte kwiatki to chyba topinambur. Leśnicy sadzą to często pod lasem by dziki to jadły i nie chodziły na pola. Bulwy topinambura są jadalne, najlepiej po przemrożeniu. Smakują jak słodkie ziemniaki. Zawierają innulinę która rozkłada się do 2 cząsteczek fruktozy. Polecane dla cukrzyków. Trudno będzie to wyplenić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 29.09.2005 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2005 podałam informację za tvn-em, reklamacji nie uwzględniam OK. Dziś nie oglądałem TV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 30.09.2005 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 dzień dobry zimno się zrobiło miłego weekendu udanego grzybobrania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts