Goni_Mnie_Peleton 24.09.2006 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2006 Cos mi doradzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 24.09.2006 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2006 Cos mi doradzicie? upic się ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ddoommiinniikk 24.09.2006 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2006 Coś ci doradzimy na Twój problem, ale nie wiemy co... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 24.09.2006 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2006 Jak się dowiesz co to za problem to prawie tak jakbyś go nie miał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Goni_Mnie_Peleton 24.09.2006 15:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2006 Cos mi doradzicie? upic się ??? Chcesz mnie wpedzic w alkoholizm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Goni_Mnie_Peleton 24.09.2006 15:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2006 Jak się dowiesz co to za problem to prawie tak jakbyś go nie miał Tak tez mi sie zdaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.09.2006 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2006 Przyjdź mi skopać ogród, wyżyjesz się fizycznie i wdzięcznymi nas zostawisz Mała sesja terapeutyczna przy browcu gratis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 24.09.2006 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2006 Cos mi doradzicie? upic się ??? Chcesz mnie wpedzic w alkoholizm? aha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Goni_Mnie_Peleton 24.09.2006 15:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2006 Coś ci doradzimy na Twój problem, ale nie wiemy co... Kurcze , zebym ja wiedzial to bym nie pytal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Goni_Mnie_Peleton 24.09.2006 15:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2006 Przyjdź mi skopać ogród, wyżyjesz się fizycznie i wdzięcznymi nas zostawisz Mała sesja terapeutyczna przy browcu gratis Pewnie ze moge sie fizycznie wyzyc. Wpadne za rok. Tymczasem sprobuje pomachac hantlami. Niepokoi mnie tylko ta alkoholowa terapia , ktora proponujesz. Rany juz druga osoba poleca mi alkohol jako rozwiazanie problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 24.09.2006 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2006 Cos mi doradzicie? Może do "Przyjaciólki" napisać"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Goni_Mnie_Peleton 24.09.2006 16:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2006 Cos mi doradzicie? Może do "Przyjaciólki" napisać"? A jak mi odpisze , ze mam sie upic? U mnie przed 13.00 , a mam taki nawyk , ze przed 13 nie pije. Nie wiem skad to mi sie wzielo. A problem gryzie mnie tymczasem niemilosiernie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 24.09.2006 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2006 No to Ty jego ugryź.. A od jednego upicia alkoholizm nie grozi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.09.2006 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2006 Przyjdź mi skopać ogród, wyżyjesz się fizycznie i wdzięcznymi nas zostawisz Mała sesja terapeutyczna przy browcu gratis Pewnie ze moge sie fizycznie wyzyc. Wpadne za rok. Tymczasem sprobuje pomachac hantlami. Niepokoi mnie tylko ta alkoholowa terapia , ktora proponujesz. Rany juz druga osoba poleca mi alkohol jako rozwiazanie problemu Może być bezalkoholowe , chodzi o atmosferę i wyłuskanie tego co gryzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Goni_Mnie_Peleton 24.09.2006 16:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2006 Zmagam sie z tym od rana w milej atmosferze niedzielnego poranka i nie moge nic wyluskac. Chyba dopadl mnie najgorszy z mozliwych problemow. Problem , ktorego nie ma. Jejku co ja zrobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 24.09.2006 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2006 Zmagam sie z tym od rana w milej atmosferze niedzielnego poranka i nie moge nic wyluskac. Chyba dopadl mnie najgorszy z mozliwych problemow. Problem , ktorego nie ma. Jejku co ja zrobie To go sobie stwórz Będziesz miał przynajmniej z czym sie zmagać To Ci troszkę czasu zajmie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Goni_Mnie_Peleton 24.09.2006 16:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2006 Zmagam sie z tym od rana w milej atmosferze niedzielnego poranka i nie moge nic wyluskac. Chyba dopadl mnie najgorszy z mozliwych problemow. Problem , ktorego nie ma. Jejku co ja zrobie To go sobie stwórz Będziesz miał przynajmniej z czym sie zmagać To Ci troszkę czasu zajmie Wytezam sie i wytezam i stworzyc nie moge. Nie jestem kobieta , nie potrafie stworzyc problemu z niczego. W dodatku urodzony optymista ze mnie. Co za nieszczescie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 24.09.2006 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2006 No to skoro nie potrafisz, to masz problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 24.09.2006 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2006 No to skoro nie potrafisz, to masz problem Powiedziałabym że to już drugi problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Goni_Mnie_Peleton 24.09.2006 16:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2006 No to skoro nie potrafisz, to masz problem Dzieki , widze ze Ty jeden mnie rozumiesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts