Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mam problem ale nie wiem jaki.

Recommended Posts

Przyjdź mi skopać ogród, wyżyjesz się fizycznie i wdzięcznymi nas zostawisz :) Mała sesja terapeutyczna przy browcu gratis ;)

Pewnie ze moge sie fizycznie wyzyc. Wpadne za rok. Tymczasem sprobuje pomachac hantlami. Niepokoi mnie tylko ta alkoholowa terapia , ktora proponujesz.

Rany juz druga osoba poleca mi alkohol jako rozwiazanie problemu

:o :o :o

Przyjdź mi skopać ogród, wyżyjesz się fizycznie i wdzięcznymi nas zostawisz :) Mała sesja terapeutyczna przy browcu gratis ;)

Pewnie ze moge sie fizycznie wyzyc. Wpadne za rok. Tymczasem sprobuje pomachac hantlami. Niepokoi mnie tylko ta alkoholowa terapia , ktora proponujesz.

Rany juz druga osoba poleca mi alkohol jako rozwiazanie problemu

:o :o :o

Może być bezalkoholowe ;), chodzi o atmosferę i wyłuskanie tego co gryzie

Zmagam sie z tym od rana w milej atmosferze niedzielnego poranka i nie moge nic wyluskac. Chyba dopadl mnie najgorszy z mozliwych problemow. Problem , ktorego nie ma.

Jejku co ja zrobie :roll:

To go sobie stwórz 8)

Będziesz miał przynajmniej z czym sie zmagać 8)

To Ci troszkę czasu zajmie 8) :lol:

Zmagam sie z tym od rana w milej atmosferze niedzielnego poranka i nie moge nic wyluskac. Chyba dopadl mnie najgorszy z mozliwych problemow. Problem , ktorego nie ma.

Jejku co ja zrobie :roll:

To go sobie stwórz 8)

Będziesz miał przynajmniej z czym sie zmagać 8)

To Ci troszkę czasu zajmie 8) :lol:

Wytezam sie i wytezam i stworzyc nie moge. Nie jestem kobieta , nie potrafie stworzyc problemu z niczego. W dodatku urodzony optymista ze mnie. Co za nieszczescie.