Mariusz64 24.09.2006 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2006 serdecznie witam ! jestem nowym urzytkownikiem . przez przypadek szukając informacji o piecu IMMERGAS HERKULES trafiłem na to forum , jestem w etapie budowy domu o powierzchni 160m2 jest on znacznie mniejszy niż dom Honzki . Mój dom jest także według własnego projektu . Patrząc na wspaniałe wykończenie wewnątrz budynku zauważyłem że mamy bardzo podobne gusty w odniesieniu do kolorystyki oraz aranżacji wnętrz . Obecnie mam stan zerowy , pozwolenie na budowe uzyskalem 7 września br. jeżeli jest to możliwe pragne wymienić sie doświadczeniami na tym forum dyskusyjnym . Oecnie interesuje mnie czy podłączenie instalacji do pieca IMMERGAS jest rozbite na dwa osobne obwody czy trzy obwody CO. serdecznie pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.kala 24.09.2006 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2006 Jak chcesz uzyskać odpowiedź na to pytanie kliknij na stronę główną i wejdź w Wymianę doświadczeń i tam pytaj. Wcześniej możesz nacisnąć szukaj, wpisać co cię interesuje i może o tym już było na Forum. Dużo też można sie dowiedzieć wchodząc w Grupy Budujące i znajdując grupę ze swojego regionu. W grupie raźniej sie buduje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts