jerma38 24.09.2006 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2006 Witam .... chcę zaadaptować piwnicę pode mną,,,znaczy pod moim mieszkankiem.... ze zgodą wspólnoty nie ma problemu ale nie wiem czy muszę mieć jakiś projekt zatwierdzony przez wydział architektury, bo mam zamiar przebić się przez podłogę. Jest to stara kamienica rok budowy 1943....wiem że pod podłogą przez którą chcę zrobić zejście są drewniane legary między którymi jest gruz .... a sufit w piwnicy jest dość twardy chyba z betonu.... nie wiem jakiego rodzaju jest ten strop????czy ktoś wie coś na ten temat...???? ( Zejście miało by być przy kominie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beton44 07.10.2006 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 właśnie po to, żeby to wiedzieć... zatrudniasz projektanta projektant dokonuje tzw. "inwentaryzacji" obiektu czyli ogląda go i stwierdza stan faktyczny budowli tworzy projekt który następnie składasz w gminie po otrzymaniu pozwolenia na budowę kujesz sobie dziurę i robisz schody w sposób przewidziany w projekcie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza mama gabora 07.11.2006 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Jerma38-zapraszam do siebie.Ja już zrobiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jerma38 06.02.2015 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Matko....!!!!! Zapomniałem o tym poście na ok. 10 lat... Teraz to i ja mogę zaprosić do siebie... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts