izobara 24.09.2006 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2006 Witam, rozważamy kupno dachówki Brassa. Zastanawiamy się nad lumino ciemnoczerwoną celtycką. Czy ktoś wie, jak wygląda na dachu ta dachówka? A może ktoś w okolicy Krakowa ma ją na dachu, chętnie byśmy obejrzeli. Wiem, że na forum (Olmis) już było takie pytanie, ale nie było odpowiedzi. Pozdrawiam. Izobara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek86 05.08.2010 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 (edytowane) odświeżam;)stoję właśnie przed podobnym dylematem. Zastanawiam się nad celtycką ciemnoczerwoną braasa, ale dowiedziałam się że ponoć różni się od innych kolorów (inna powłoka?) i to zresztą widać (jest bardziej chropowata od reszty...:/ ) a inne kolory mi się nie bardzo podobają. izobara na co się zdecydowałaś/łeś?? Edytowane 5 Sierpnia 2010 przez Gosiek86 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts