Iktorn 08.04.2003 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2003 Jest pomysl aby woda z umywalek i wanny szla do zbiornika w piwnicy a potem byla pompowana do spluczek w toaletach... woda z sieci tylko wykorzystana bylaby tylko w razie niedoboru Czy ktos moze podzielic sie doswiadczeniami na ten temat ? Moze ktos robil podobna instalacje ? Zna dobrego wykonawce... Plusy , minusy ... Koszty ... Generalnie wszysko co jest w tej chwili idzie do wywalenia wiec moge pofantazjowac Dzieki za wszelkie info Wiktor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek K 09.04.2003 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2003 Bez sensu!!!.Ile trzeba zainwestować, a ile zyskasz?. Spłuczka to ok. 6litrów H2O. Spłukując brudną wodą, masz brudny sedes!. A co się dzieje w zbiorniku?.Marek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buleczka_77 09.04.2003 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2003 To chyba nie jest najszczesliwszy pomysl. Bedzie smierdzialo i bedzie caly czas w sedesie brudna woda... Nie nie nie. Naprawde zaoszczedzisz niewiele, a pomysl jak bedzie wygladala Twoja wymarzona lazienka z takim WC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iktorn 09.04.2003 07:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2003 Slyszalem ze takie systemy jednak sie robi...Moze ktos wie zna kogos itd W internecie jakos nie moge nic wyszukac przekopalem sie tez przez Muratory...cos mi swita ze takie systemy jednak sie wykonujei podobno oszczednosci sa ...mam przed oczami taki schemat moze to chodzilo o wode deszczowa ?PozdrawiamWiktor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek K 09.04.2003 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2003 On 2003-04-09 09:42, Iktorn wrote: Slyszalem ze takie systemy jednak sie robi... Moze ktos wie zna kogos itd W internecie jakos nie moge nic wyszukac przekopalem sie tez przez Muratory... cos mi swita ze takie systemy jednak sie wykonuje i podobno oszczednosci sa ... mam przed oczami taki schemat moze to chodzilo o wode deszczowa ? Pozdrawiam Wiktor Oczywiście chodziło o deszczówkę, też bez sensu. Nieopłacalne finansowo. A co na to prawo?, koszt kanalizacji jest w wodzie, jeżeli w kanalizację wlejesz wodę z ujęcia nieopomiarowanego- to... Marek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts