mundzia 25.09.2006 05:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 pytanie jak w temacie. Ile za szpachlowanie tynków cementtowo-wapiennych ze szlifowaniem??? bo juz sama nie wiem czy mam dobra cene czy okropnie wysoką ,,,, wydaje mi sie wysoka... ale... pozdrawiam mundzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ferenius 26.09.2006 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2006 pytanie jak w temacie. Ile za szpachlowanie tynków cementtowo-wapiennych ze szlifowaniem??? bo juz sama nie wiem czy mam dobra cene czy okropnie wysoką ,,,, wydaje mi sie wysoka... ale... pozdrawiam mundzia minimalna cena za wygładzenie gipsem (w małopolsce) to 6 - 7 zł a ile Tobie wycenili ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 26.09.2006 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2006 U mnie robil czlowiek ktory zaproponowal 4zl za gladz. Ostatecznie dalem mu 5zl, bo uznalem ze za nisko sie ceni. Wczesniej robil mi tynki cem-wap. za 8zl.pozdrawiamKonrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 27.09.2006 06:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 Nie! to jakies nieporozumienie chyba! u mnie cena 13 zł/m2 bez szlifowania!! czy my mowimy tu o tej samej czynnosci?? Nakładanie bardzo cienkiej warstwy gipsu szpachlowego "nida gips" i zacieranie tego taka packą, i potem jak wyschnie to trzeba szlifowac papierem ściernym... I Wy mi piszecie 7 zł/m2 o jeju... ja sie załamie... dziekuje za odpowiedzi... mundzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwka N. 27.09.2006 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 Nie! to jakies nieporozumienie chyba! u mnie cena 13 zł/m2 bez szlifowania!! czy my mowimy tu o tej samej czynnosci?? Nakładanie bardzo cienkiej warstwy gipsu szpachlowego "nida gips" i zacieranie tego taka packą, i potem jak wyschnie to trzeba szlifowac papierem ściernym... I Wy mi piszecie 7 zł/m2 o jeju... ja sie załamie... dziekuje za odpowiedzi... mundzia Witam, to może ceny z naszego rejonu. Ja płaciłam 12 zł za gładź gipsową ze szlifowaniem i jednokrotnym malowaniem białą farbą. Tynki cem-wap ręczne a że ich wykonawca użył grubego żwiru to pod gładź gipsową trzeba było zacierać tynkiem maszynowym lekkim bo piasek wyłaził na wierzch. Teraz płacę 14 zł łącznie z materiałem ale bez malowania. Cena ta jest wyższa od tej poprzedniej ale zależało mi na czasie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 28.09.2006 06:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 Iwka, to mnie troche pocieszylas, bo rzeczywiscie ceny takie sa w naszym regionie. Budujemy w Biskupicach wiec rzut beretem ze Swarzedza. Ale my te 13 zł mamy bez szlifowania!! musimy targowac jeszcze bo to normalnie koszmar, no i oczywiscie bez materiału 13 zł za sama tylko robocizne polozenia gladzi w dwuch warstwach. Pozdrawiam mundzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ferenius 01.10.2006 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2006 Iwka, to mnie troche pocieszylas, bo rzeczywiscie ceny takie sa w naszym regionie. Budujemy w Biskupicach wiec rzut beretem ze Swarzedza. Ale my te 13 zł mamy bez szlifowania!! musimy targowac jeszcze bo to normalnie koszmar, no i oczywiscie bez materiału 13 zł za sama tylko robocizne polozenia gladzi w dwuch warstwach. Pozdrawiam mundzia ja robie po 7 zł - dwie warstwy z czyszczeniem kazdej ! (bo są tacy co czyszczą tylko ostatnią - a potem sie dziwia, że odpaduje płatami !! ) , potem grunt z białej farby. Aha za piewrsze gruntowanie pod gips doliczam 1 zł, czyli w sumie 8 zł gładź na gotowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts