Ewa i Marek 25.09.2006 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 Prosimy o komentarze oraz jeśli by były to pytania jeśli tylko nasza wiedza na to pozwoli to odpowiemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 25.09.2006 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 Piszcie i wklejajcie zdjęcia - chętnie poczytam i pooglądam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa i Marek 25.09.2006 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 bedziemy systematycznie wklejac nowe zdjecia z postępu budowy pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekF 27.09.2006 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 Witajcie Gratuluję rozpoczęcia budowy )) My odebraliśmy wczoraj prawomocne pozwolenie na budowę Wiesiołków 2 Budowa pod Krakowem. Niestety, zaczniemy dopiero na wiosne przyszlego roku ( w br jedynie studnia i ogrodzenie) Trzymamy kciuki i Was obserwujemy ) Pozdrawiam Krzysiek & Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CMYK 27.09.2006 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 ja niestety nie mialem mozliwosci zobaczyc domu juz gotowego wiec ciesze sie ze ktos moze skorzystac z moich doswiadczen i zobaczyc w moim dzienniku jak wygladaja powieszczeniaZycze sukcesow w budowaniuCMyK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulenka71 28.09.2006 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 Witam!My zaczęlismy budowę naszych wiesiołkow w maju.Obecnie jesteśmy na etapie deskowania i papowania dachu.życze dużo wytrwałości w budowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 15.10.2006 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 Przeżyłam szok prakrycznie miesiąc a chałupka prawie stoi bosko gratulacje będę pisać własny dziennik a co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hela32 16.10.2006 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 Miło popatrzeć jak rośnie nowy dom. Ale moje pytanie dotyczy materialu z ktorego budujecie, czym sie kierowaliście wybierająć porotherm. Ja zaczynam na wiosnę i nadal nie moge sie zdecydować co wybrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa i Marek 18.10.2006 11:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 Witam powodów było kilka: jest to bardzo "ciepły" materiał który "trzyma" ciepło, jest bardzo wygodny w budowaniu, jest droższy, to fakt, ale robiąc bilans zysków i strat doszliśmy do wniosku że to właściwa decyzja. Pozdrawiamy i życzymy wytrwałości w budowaniu. Ewa i marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Zygmunt 29.10.2006 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2006 Ładnie Wam domek rośnie . A ja myślałam, że tylko my zaczęliśmy tak późno budowę - 04.10.2006 r. zaczęliśmy murować bloczki. Życzę szybkich postępów na budowie i pogody, która pomoże Wam i nam. Zajrzę do Was od czasu do czasu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Zygmunt 05.11.2006 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 Ale macie dobrze - wylaliście strop. U nas była przerwa spowodowana pogodą. Mam nadzieję, że od jutra będzie lepiej. Nasi murarze zamierzją teraz robić szalunek i może na początku przyszłego tygodnia uda nam się wylać strop. Potem to już będzie z górki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa i Marek 10.11.2006 17:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 My też się cieszymy że kolejny etap tj.wylanie stropu mamy za sobą choć również przeżywamy frustracje związane z pogodą a właściwie jej brakiem. Ale jak to mówi moja żona: "widocznie tak musi być" . Już nie tylko jesteśmy po stropie ale ściana kolankowa już stoi (patrz dziennik) i w przyszłym tygodniu lejemy wieniec a potem więźba. Mamy nadzieję że i Wam uda się to co zaplanowaliście sobie .Pozdrawiamy Ewa i Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CMYK 10.11.2006 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 slicznie rosnie wam domeczek ja troche zaluje ze nie zdecydowalem sie na takie kolumny teraz mnie czeka wykanczajaca wykonczeniowka mam jej powoli dosc. Powodzenia !!!!!!!!!!CMyK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa i Marek 11.11.2006 10:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2006 Bardzo dziękujemy za miłe słowa, Tobie też życzymy powodzenia i oby wszystko co sobie zaplanujesz udało się zrealizować (również zaglądamy do Twojego dziennika) Tak sobie wczoraj uświadomiliśmy, że za parę dni minie 2 miesiące od rozpoczęcia budowy; a my się denerwujemy że robota nie posuwa się tak jak byśmy chcieli z powodu pogody ale przecież mamy juz bardzo dużo wybudowanego i mimo wszystko mamy nadzieję, że uda nam się w tym roku przykryć dachem. Pozdrawiamy Ewa i Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Zygmunt 18.11.2006 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2006 To już niewiele Wam zostało do zrobienia. A wejście z tymi kolumienkami bardzo ładne. Nam udało się dziasiaj raniutko wylać strop . Pogoda dopisała. Też zamierzamy zakończyć rok na dachu, a reszta pozostanie na wczesną wiosnę. Uważam teraz, że i tak mieliśmy dużo szczęścia z pogodą. Najwięcej jednak szczęścia to mamy z ekipą, którą znaleźliśmy w ostatniej chwili i jak dotąd nas nie zawiedli. Pozdrawiam ciepło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CMYK 30.11.2006 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 macie niezle tempo zycze tylko pogody na prace dekarskie i moja rada robcie kominy z klinkieru zadna plytkaCMyK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Zygmunt 03.12.2006 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2006 To zaczątek dachu już jest . Reszta też pójdzie szybko - pogoda jest dla nas łaskawa!! My też gonimy z budową jak się da. Macie teraz dwie suczki - pewnie początki były trudne? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Zygmunt 10.12.2006 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2006 Widzę, że na dachu już dachóweczka. Oj gonicie z pracami . Jak wstawicie okienka to już z górki. My z dachówką wchodzimy pod koniec tygodnia. Ale okna dopiero na początku marca. Musimy trochę odpocząć no i mąż musi zająć się swoim zdrowiem. Trzymam kciuki za postępy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CMYK 22.12.2006 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 http://images1.fotosik.pl/312/c338e4f533008bcfmed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 22.12.2006 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 Spokojnych, zdrowych i radosnych Świąt Bożego Narodzenia, dużo rodzinnego ciepła i miłości oraz samych najlepszych chwil w Nowym Roku dla całej Rodziny http://kartki.p3.pl/kartki/15/735.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts