tomassss 15.06.2007 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Poszukuje kontaktu z osobami, które budują dom w wiesiołkach w województwie łódzkim. Mój e-mai: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleks 1719501264 24.07.2007 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 Jestem zachwycona Waszą łazienką przy sypialni jakiej firmy to kafle? mozna prosic o wiecej zdjec tego pomieszczenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ocia79 24.07.2007 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 domek bomba!!! zamiescie wiecej zdjec.a mi bardzo podoba sie duza lazienka-czy moge dostac namiary na kafelki jaka to firma?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorisN 24.07.2007 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 Jestem pod wrażeniem postępu prac na budowie Ale to chyba w dużej mierze jednak wina Kierownika bo ktoś piknie tym wszystkim kieruje i czasowo się wyrabiacie i nie ma większych problemów z wykonawstwem i dostawą towarów. serdecznie gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa i Marek 29.07.2007 12:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2007 Witam DorisN; ocie79 oraz Aleksa a także wszystkich tych którzy tu zajrzeli:). Cieszymy się że Wam się podoba nasz domek, nam zresztą też bardzo :) A teraz odpowiedzi: już o wiele wcześniej napisałem że nasz kierownik budowy to wygrany los na loterii ; co do kafelek to wszystkie są włoskie i kupione w hurtowni MERA w Tychach, tam tez robiliśmy projekty wszystkich łazienek. Przy wyborze kafelek nie kierowaliśmy się firmą tylko tym jak one wyglądały na ścianie, skorzystaliśmy również z porad fachowców z hurtowni podczas podejmowania decyzji. Mam zamiar porobić troszke zdjęć łazienek ale jak już będą po białym montażu i w związku z tym w pełnej krasie:). A jeśli chodzi o konkrety to w łazience na dole na ścianie kafelki TAU SHILKA BEIGE 32 X 90 a na podłodze TAU SHILKA BEIGE 45 X 45 plus oczywiście dekorek z naturalnego kamienia i ten kwiatowy motyw TAU SHILKA BE.ALTAI 90 x 14; w łazience głównej na górze PRAGA BEIGE METROPOL plus dekorki; w łazience w naszej sypialni SWAHILI JET BROWN, SWAHILI BEIGE I dekor SWAHILI RUNNER ZANZIBAR - wszystko 49 X 49 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleks 1719501264 10.08.2007 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 u Was coraz piękniej jakiej firmy sa te płytki w łazienkach bo próbowałam znaleźć w internecie i nic nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa i Marek 12.08.2007 07:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2007 Witaj Aleks:) jakiej firmy są te płytki tego nie wiem a opakowania poszły wiesz gdzie :):) ale posyłam Ci stronkę firmy gdzie kupiliśmy wszystkie płytki jak zapytasz napewno odpowiedzą:) http://www.mera.tychy.pl/ jest to bardzo duża hurtownia wszystkiego do remontu od taśmy klejącej do stolarki. Ale te wszystkie nazwy które wypisałem to są właśnie takie jak na fakturze. Pozdrawiam Marek i Ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Zygmunt 31.08.2007 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 Zaglądam do Waszego dziennika a tu taka zmiana . To już nie plac budowy tylko piękny domek. Ładnie to wszysto u Was wygląda - kiedy będzie tak u nas. I w środku i na zewnątrz - super . To pewnie przeprowadzka jeszcze w tym roku? Tempo macie niezłe. Mam nadzieję, że ja też zdążę do końca roku. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa i Marek 01.09.2007 10:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 Witajcie :) nam się też podoba to co już zostało zrobione :) staramy się; tak się złożyło że zajęliśmy się obejściem ponieważ były "luzy produkcyjne" :) w wykańczaniu domku. Ale i Wasz domek już niczego sobie :) super :) bardzo ładnie wyglądać będzie ta wyspa w kuchni :), my niestety ze względu na powierzchnię kuchni nie mogliśmy o tym pomyśleć, napewno wszystko Wam się uda podopinać i zdążycie ze wszystkim, życzymy Wam tego z całego serca My planujemy przeprowadzkę na przełomie października i listopada, bardzo byśmy tego chcieli aby święta spędzić we własnym domku :) przy kominku :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mato 02.09.2007 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2007 Kochani macie naprawę piękny domek i powalające wręcz otoczenie! Imponuje nam Wasze tempo prac i gust detali! Błagam napiszcie jakiej firmy macie drzwi wejściowe! Są po prostu piękne!Pozdrawiamy - dzięki takim dziennikom jak Wasz wierzę, że można postawić domek na gotowo w rok! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa i Marek 02.09.2007 18:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2007 Dziękujemy za miłe słowo. Drzwi wejściowe są firmy CALL. Cieszymy się że nasz wymarzony domek podoba się także innym. Tempo pracy zawdzięczamy naszemu kochanemu Kierownikowi budowy (Zbyniu duża buźka ) oraz życzliwym osobom które nam pomagają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irena D 23.09.2007 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2007 Suoer Wam idzie. W rok tyle zrobione , to naprawdę dobry wynik. My ze swoim wiesiołkiem też nie najgorzej. Robimy tynki, a zaczeliśmy w marcu. Ale mam pytanie, oglądałam kuchnię i zastanawiam gdzie wam sie podziało okno w kuchni ? czy macie połączenie kuchni z salonem ? I jeszcze jedno, jakich wymiarów macie kabinę w małej łazience na dole. Mam dylematy, czy tam nie jest zbyt ciasno na 90, czy musi być raczej 80. Wole zapytac, bo dzieki Waszym sugestiom zrobiliśmy większą ścianke na kominek i dzieki temu nie było problemu z wielkościa wkładu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 23.09.2007 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2007 Powiem jedno: szczęka mi opadła ile zrobilście od ostatniej mojej wizyty u was. SZOK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa i Marek 28.09.2007 07:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 Witaj Ireno D :) nie masz odnośnika do swojego dziennika i komentarzy więc zmuszony jestem odpisać tutaj. Okno w kuchni oczywiście jest :) w wykuszu i to okno mamy od strony zachodniej. Do kuchni jest wejście zarówno z salonu oraz z korytarza od strony schodów, jak widziałaś są to wejścia otwarte bez drzwi. Zdjęcia kuchni robione są włąśnie z salonu przez to wejście. Co do łazienki - w części gdzie jest kabina tj. pomiędzy schodami a ścianą jest 1 metr po to aby spokojnie zabudować kabinę 90, zmniejszyliśmy kotłownię o 10 cm od strony łazienki aby mieć taki lekki zapas. Cieszę się że skorzystałaś z rady dot. ściany kominka:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa i Marek 28.09.2007 08:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 Witaj Tosinek:) wiesz, kiedyś słyszałem jak cosik opadło i nie wiedziałem co to a teraz po Twoim wpisie juz wiem :) my też się bardzo cieszymy ze stanu domku zresztą w pazdzierniku planujemy sie wprowadzic. Ale i Wasz domek wyglada superowo, szkoda tylko że w tej beczce radości miałaś łyżkę dziekciu w postaci spięcia z budowlańcami Ale nic to, najważniejsze że domek nabiera kształtów :) cieszymy sie bardzo.Pozdrawiamy ciepło i serdecznie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Zygmunt 07.10.2007 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2007 Witajcie. Miesiąc przerwy i znów niespodzianka. Już niewiele pracy Wam zostało i będzie można zamieszkać w upragnionym domku. Życzę aby wszystko szło tak jak do tej pory i pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irena D 09.10.2007 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 Mam pytanie dotyczące materiału na podłogę w pomieszczeniach gdzie jest wodne ogrzewanie podłogowe. Widziałam, ze macie tam parkiet, czy nie macie wątpliwości czy to dobry materiał. Słyszałam, ze na podłogówkę , zaleca sie płytki, albo deskę barlinecką, ale tego nie jestem pewna.Podpowiedzcie coś mądrego ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa i Marek 12.10.2007 18:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 Witaj Ireno!! Mamy ogrzewanie podłogowe ale nie tam gdzie mamy parkiet, ogrzewanie podłogowe jest w wiatrołapie, przedpokoju, kuchni i w dużej łazience na górze, a tam mamy kafelki. Oczywiście masz rację że tam gdzie parkiet to nie ogrzewanie podłogowe. POzdrawiamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiula_81 18.02.2008 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Witam Podziwiam Wasz domek od dłuższego czasu i jestem pod wrażeniem. Również buduję wg tego projektu-w zeszłym roku zrobione zostały tylko fundamenty, budowa rusza pod koniec marca. Podobnie jak u Was mam powiększona kuchnię oraz garaż. Czy mogłabym prosić o zdjęcia kuchni oraz gabineciku na dole? Z góry dziękuję Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiula_81 25.04.2008 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 Mam pytanko odnośnie waszych kolumn, jaka jest ich średnica u podstawy i na środku? Szukam podobnych do waszych jednak nie mogę takich znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts