akwarysta 28.09.2006 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 Czyżbyś pierwszy raz na tym FORUM czuł się onieśmielony Gdyby ból potworny rozpierał Ci głowę, a nos odmówił posłuszeństwa, no i oczywiście złamałbyś zasadę - " żadnych lekarzy" - to wiesz, gdzie mnie szukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 28.09.2006 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 Krajan ...a Sio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 29.09.2006 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 trzeba przyznać, że gorące inhalacje czesto przynosza ulgę, ale moze tak jest w przypadku "małych" problemow zatokowych?A zimne inhalacje na czym polegają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 29.09.2006 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 akwarysto zwykle lekarze radzili mi nagrzewanie stanu zapalnego np. ucha, a kiedyś poszłam do takiego, który też twierdził, że żadnego nagrzewania. To już zgłupiałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 29.09.2006 08:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 ja tez juz głupieje- rosoł czy chłodnik ? teraz mnie gardełko boli kupiłem Orofar - jezor mi od tego zdretwiał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
geguś 29.09.2006 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Gęgus ..to jest zbyt radykalny pomysł Jeżeli chcesz wyleczyć, to dobry sposób. Jeżeli chcesz zaleczyć, to możesz się truć tabletkami. Wolnoć Tomku w swoim domku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akwarysta 29.09.2006 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Inhalacje "zimne" to te z inhalatorów. Biała mgiełka jak to mówią pacjenci.Co do trucia lekami mam inne zdanie. Leki w umiarze - stosowane wg zaleceń, są bezpieczniejsze niż przewlekły stan zapalny.Chore zatoki to jak zepsuty ząb - tylko mniej boli. Ale to jest moje zdanie. Kiedyś preferowano nagrzewania, lampy solux itp.Teraz to skansen.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 30.09.2006 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2006 Inhalacje "zimne" to te z inhalatorów. Biała mgiełka jak to mówią pacjenci. Co do trucia lekami mam inne zdanie. Leki w umiarze - stosowane wg zaleceń, są bezpieczniejsze niż przewlekły stan zapalny.Chore zatoki to jak zepsuty ząb - tylko mniej boli. Ale to jest moje zdanie. Kiedyś preferowano nagrzewania, lampy solux itp.Teraz to skansen. Pozdrawiam. Na uszy też? W moim mieście ciągle to zalecają A żeby nie nagrzewać radził mi lekarz z Rabki. Ale Rabka na drugim końcu Polski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akwarysta 30.09.2006 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2006 Pierwszy raz słyszę, żeby nagrzewać uszy.Chociaż dobrze opłacani zielarze preferują tzw. świecowanie uszu..... oj paskudnie się leczy uszy po świecowaniu.... oj paskudnie.... Moim skromnym zdaniem - w leczeniu uszu najważniejszy jest stan miejscowy. Czasami leczenie wymaga codziennej pielęgnacji, płukania, odsyssania treści, zakładania optrunku. Czasami wystarczaja tylko kropelki. Moim zdaniem nie ma stanu zaplnego ucha , który wymagałby nagrzewania. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 30.09.2006 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2006 Nagrzewać kazał nam laryngolog. Przykładać ciepłą borowinę. Potem laryngolog w Rabce stwierdził, że to bez sensu, co mnie zdziwiło.Jeszcze później ten nasz miejscowy laryngolog mocno nam się naraził.Chyba poszukam innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 04.10.2006 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 Selimm jak tam Twoje zatoki? Juz lepiej? Co pomoglo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 05.10.2006 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 ja tez juz głupieje- rosoł czy chłodnik ? teraz mnie gardełko boli kupiłem Orofar - jezor mi od tego zdretwiał sok z 3 cytryn 3 x dziennie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 05.10.2006 13:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Tak -dziekuje objawy ustąpiły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 05.10.2006 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Tak -dziekuje objawy ustąpiły Chyba nie ustapily, tylko przeszly...., z Ciebie..., na mnie... :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 05.10.2006 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 zaraźliwe tylko przez kontakty osobiste........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 05.10.2006 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 malo tego, przez kabelki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 06.10.2006 06:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 to teraz musisz poklikac z kims.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 06.10.2006 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Ogloszenie klikne..., o , jakies takie... W dobre ręce, chętnie oddam mojego wieloletniego towarzysza (nie wiem czy niebezpiecznie będzie użyć tego słowa). Dobrze się sprawiał, nie odstępował ani na krok, ze wszystkich spacerów sam zawsze powracał. Dodam, ze bardzo łatwo się oswaja i jak raz się zadomowi, to jest już na dobre. Nie trzeba się nim specjalnie opiekować, bo jest wytrzymały i znosi wszystkie przeciwności losu. Chętnych proszę o kontakt na priv. Aha, zapomniałam powiedzieć, ze wabi się – przewlekle zapalenie zatok... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 06.10.2006 09:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 mysle ze po takiej prezentacji- kolejek konca nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 06.10.2006 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Czapeczki trzeba nosić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts