Żelka 06.10.2006 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Czapeczki trzeba nosić. A jesli chodzi o przynosowe zatoki, to jaka czapke wybrac? Ja znam tylko jeden rodzaj czapki co chroni nie tylko glowe z gory ale i twarz, ale nie wypada w takiej chodzic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akwarysta 07.10.2006 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 Czapeczki trzeba nosić. A jesli chodzi o przynosowe zatoki, to jaka czapke wybrac? Ja znam tylko jeden rodzaj czapki co chroni nie tylko glowe z gory ale i twarz, ale nie wypada w takiej chodzic... Najlepsza jest kominarka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 07.10.2006 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 Czapeczki trzeba nosić. A jesli chodzi o przynosowe zatoki, to jaka czapke wybrac? Ja znam tylko jeden rodzaj czapki co chroni nie tylko glowe z gory ale i twarz, ale nie wypada w takiej chodzic... Najlepsza jest kominarka No wiem, wlasnie tylko troche glupia w takiej chodzic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ja14 07.10.2006 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 Zwłaszcza po kredyt do banku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 07.10.2006 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 moze szybciej by ludzie dostawali ten kredyt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 07.10.2006 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ela_i_Maciek 30.10.2006 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 a mi pomaga kawa-siekiera... jak mi ciśnienie krwi skoczy, to w zatokach się wyrówna... i nie boli. M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts