mariolouigi 25.09.2006 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 Przdwczoraj zakonczylem krycie dachu u siebie na budowie. Jestem bardzo zadowolony. Ekipa, ktora robila u mnie wykonala dach dla polowy moich znajomych i rodziny. Wszyscy sa absolutnie zadowoleni. Jakbyscie chciali namiary to wyslijcie mi smsa to podam numer. moj tel 0507 107 109 ode mnie za robocizne dachu o pow. ponad 150m2 wzieli 2200zl (w 3 osoby 4 dni)krylem gontami, pod nimi pelne odeskowanie, obrobki blacharskie, montaz rynien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 25.09.2006 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 Witaj, napisz jak to firma, nazwa, skąd pochodzi.Baardzo tanio i szybko zrobili ci dach. jesteś zadowolony? Jesli mozesz wysli ma na priva telefon do szefa tej firmy.Pozdr Natalia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2004 25.09.2006 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 Mariolouigi, możesz napisać jakie prace wykonała ta ekipa od dachu w 4 dni ? Czy robiła też montaż więźby, itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts