Lew Stary 25.09.2006 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 Założyłem tu sobie wątek ....wiadomo jaki. Nic mądrego w nim nie napisałem , ale żeby zaraz go dematerializować... Co się stało ? O co chodzi? Nie wolno zakładać wątków po drugim nickiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 25.09.2006 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 Tyż jestem ciekaw Wzywam moderatora do odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JANK 25.09.2006 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 No co Ty, nie wiedziałeś, ze nie można ? Posłuchaj jak to brzmi: Lew Stary nie lepiej było : Stary Lew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 25.09.2006 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 Nio widzisz jak Ci zniknął toś sie wybudził. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 25.09.2006 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 wykasowali ! bo zrobił z tego "wontek" kombatancko-ojczyźniano-wspomnieniowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 25.09.2006 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 To kto mi teraz doradzi ?? Dalej mam ten sam problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lew Stary 25.09.2006 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 wykasowali ! bo zrobił z tego "wontek" kombatancko-ojczyźniano-wspomnieniowy Jaśniej proszę. Nie rozumiem. Moderator też nic nie wie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 26.09.2006 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2006 wykasowali ! bo zrobił z tego "wontek" kombatancko-ojczyźniano-wspomnieniowy Jaśniej proszę. Nie rozumiem. Moderator też nic nie wie. albo moderator albo Ty ...innej opcji niestety nie ma.No chiba ,że jakiś robal zjada Ci jak to selimm napisał wątek kombatancko-ojczyźniano-wspomnieniowy .Trzecia opcja to właśnie trojanek.Ale powiem ,że takiego nie znam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 26.09.2006 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2006 No ale na szczęście już jest nowy wątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Goni_Mnie_Peleton 26.09.2006 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2006 Redakcja napisala ze ten watek zasmiecal forum. Postaram sie zrozumiec odpowiedz Redakcji. W kazdym badz razie , dziekuje za odpowiedz. Pozdrawiam Redakcje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 27.09.2006 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 Redakcja napisala ze ten watek zasmiecal forum. Postaram sie zrozumiec odpowiedz Redakcji. W kazdym badz razie , dziekuje za odpowiedz. Pozdrawiam Redakcje To o każdym wątku mogą powiedzieć, że zaśmieca forum. Czy ktoś tu się liczy z forumowiczami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Goni_Mnie_Peleton 27.09.2006 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 Rom tak juz jest i nie ma co dyskutowac. Nie chcesz chyba zostac recydywista. Tresci "wiadomo jakie" sa akceptowane na tym forum tylko po owinieciu w "gadke szmatke". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Goni_Mnie_Peleton 27.09.2006 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 To kto mi teraz doradzi ?? Dalej mam ten sam problem Nie martw sie jabko. Moze kiedys dojrzejesz. Niektore owoce dojrzewaja jesienia. Badz dobrej mysli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 27.09.2006 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 Idąc tym tropem to jużprzejrzałem...i to nie raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Goni_Mnie_Peleton 27.09.2006 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 Idąc tym tropem to jużprzejrzałem...i to nie raz Przezyles jakas nieszczesliwa milosc? Jestes pelen goryczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 27.09.2006 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 Tiaaa I nie wiem co z tym począć - poradzisz coś ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Goni_Mnie_Peleton 27.09.2006 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 Zacytuje ci wieszcza ".... kto nie zaznal goryczy na ziemi ni razu , ten nie zazna slodyczy w niebie" Nie lam sie , laski bardzo lubia pocieszac Ode mnie tego nie wymagaj , prosze .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 29.09.2006 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Rom tak juz jest i nie ma co dyskutowac. Nie chcesz chyba zostac recydywista. Tresci "wiadomo jakie" sa akceptowane na tym forum tylko po owinieciu w "gadke szmatke". Recydywistą?? Broń Boże Pozostanę wobec tego przy "gadce-szmatce" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts