kampinosik 25.09.2006 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 Cześć, To mój pierwszy wpis w wątku. Zabieram się za budowę, a raczej za planowanie planowania budowy M08. Właśnie obejrzałem sobie go w 3D dodawanym do muratora. Z zewnątrz wygląda pięknie. Domek będzie się budował w Otrębusach. Mam zamiar zrobić b.powazne zmiany w projekcie. Kilka ważniejszych:- wyrzucić taras z bryły budynku - tak żeby był "normalny" taras obok.- przestrzeń tarasu zużyć na 1. salon 2. część mieszkalną na dole - no i od nowa ją zaaranżować.- na górze: trzy sypialnie, nie cztery. - Na którymś wątku w forum muratora (chyba przy komentarzach do dzienników) były opinie, że te schody w kuchni to tak nie bardzo. Rzeczywiście trochę dziwnie mi to wygląda. Macie może pomysł, gdzie by je przenieść? Ja myślałem, żeby u siebie przesunąć schody w miejsce tarasu, ale wolę nie myśleć co wtedy będzie się działo na poddaszu... Aha. Prośba o radę. Takie baardzo duże przeróbki i tak będą wymagać zgody Pani architekt. Jak myślicie, lepiej robić te zmiany z autorem projektu M08 (czy to jest w ogóle możliwe?), czy też nada się do tego inny architekt, np: bliżej mnie, tj. z Warszawy? Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts