niktspecjalny 25.09.2006 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 Ktoś powiedział mi ,żebym napisał do redakcji ,czy sam pomysł wyborów w takim wizerunku może być.Odp się nie doczekalem i nie wiem czy mam dalej kontynuowac czy nie?Na dodatek posty zwiazane z wyborami na poczatku pieknie nie rozjechane i przyklejone ,ktoś odkleil.Widać ,że Redakcji pomysł nie przypadl do gustu. Co Wy na to ?Troszku czasu i pracy mnie to kosztowało.Redakcja milczy ,więc na razie daje sobie z tym spokój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 25.09.2006 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 podobno męzczyzne poznaje sie nie jak zaczyna ,tylko jak kończy troche zes juz tu jest na forum , a jeszcze nie wiesz ze Redakcja sporadycznie odpowiada na posty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.09.2006 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 Sel Kolega jak wiemy nie mial tylu banow co my , to i nie wie jak to jest z korespondencja. Pomysl wyborow uwazam za mily i nie chcialabym , zebys to zostawil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 25.09.2006 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 ja mu dajmy na to pomagam trzymam sie z daleka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 27.09.2006 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 Szanowni Forumowicze, usunęliśmy temat - nie możemy zgodzić się na bezprawne wykorzystywanie wizerunku osób, które w dobrej wierze zamieściły swoje zdjęcie na forum, a które bez ich zgody kopiuje się je w celach robienia rankingu. Niedopuszczalne jest kopiowanie tych zdjęć poza forum. Prosimy niktspecjalny o zaniechanie takich działań. Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 27.09.2006 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 Pomysl wyborow uwazam za mily i nie chcialabym , zebys to zostawil Nie pomyslalam nawet , ze kolega kopiuje te zdjecia. Prawdziwe wybory beda pewnie na spotkaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 27.09.2006 12:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 Pomysl wyborow uwazam za mily i nie chcialabym , zebys to zostawil Nie pomyslalam nawet , ze kolega kopiuje te zdjecia. Prawdziwe wybory beda pewnie na spotkaniu masz jak zwykle racje,Juz odpowiedzialem na to i na wiele innych w innym watku. Kolega je kopiował w innym celu a tak poza tym mam do Ciebie pytanko. Gdzie zgromadzisz 63 fotki i potem bezpiecznie wkleisz do nowego posta????Jakim sposobem to zrobisz...??? Chetnie posłucham doswiadczonej...nio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts