mmplus 08.04.2003 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2003 Jestesmy w trakcie decyzji o kupnie projektu. Sklaniamy sie do kupna Akacji? Bardzo prosze o opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magmi 09.04.2003 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2003 Trudno doradzać nie znając Waszych potrzeb i gustów. Akację buduje Jasiu - prowadzi na forum dziennik pod tytułem "Nasza Akacja kochana" i ma własną stronę internetową na temat budowy. Zajrzyjcie tam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmplus 09.04.2003 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2003 dzieki serdeczne. Na forum jestesmy nowicjuszami i to samo dotyczy budowy... mamy nadzieje, ze to sie wkrotce zmieni. Niestety ze wzgledu na polozenie dzialki bedziemy musieli zmienic projekt i teraz bedziemy szukac kogos kto buduje lub wie cos na temat Niezapominajki, rowniez z Horyzontu. Na razie nic na temat Niezapominajki na Forum nie znalazlam ale bede nadal szukac. Moze jakas podpowiedz? Jeszcze raz dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwona 213 22.09.2003 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2003 Akacja II najbardziej odpowiada moim wymaganiom jeśli chodzi o rozmieszczenie pomieszczeń. Chętnie zobaczyłabym jak wygląda ten dom w rzeczywistości na gruncie. Jeśli budujesz akacje II proszę skontaktuj się ze mna. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 18.11.2003 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2003 Alez oczywiście spieszę donieść że w takiej właśnie Akacji mieszkamy Więcej na stronie http://www.naszdom.erb.pl Bardzo funkcjonalny dom! Doskonały wybór Joaśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konmax 25.05.2004 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2004 siemanko Może ktoś z was budował Akację II wersja B z pracowni projektowej Horyzont. Proszę o info. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paweł pawluś 06.06.2004 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2004 czy ktoś buduje dom akacja 2 .pytam o ewentualne problemy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 06.06.2004 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2004 chłopie dział projekty, najpierw opcja "szukaj" bo zaraz będziesz marudził, że nikt Ci nie odpowiada na Twoje post Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mh 17.06.2004 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2004 buduje Akację II ale lustro i to trochę tunningowaną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 03.08.2004 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2004 Witam - wybudowaliśmy Akację II. Więcej tutaj http://www.naszdom.erb.pl/. I jak jakieś pytanka to proszę bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mareksr 16.01.2005 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2005 Akacja II odbicie lustrzane wersja z trzema pokojami na parterze.Stan surowy zamknięty już stoi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Płaza Jerzy 23.01.2005 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2005 Jestem na etapie: stan surowy- otwarty. Akacja II z garażem-lustrzane odbicie. Buduję systemem gospodarczym, a więc fundament i strop (akermany) z betoniarki, ściany trójwarstwowe z maxa, dach- blachodachówka panelowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Danutka 21.02.2005 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2005 Jerzy, mareksrPozwólcie, że zwrócę się z zapytaniem. Za miesiąc rozpoczynam budowę akacji II z podwójnym garażem. Cały czas mam jednak wątpliwości co do rozwiązań w projekcie. Napiszcie jak zrobiliście u siebie:1. Bieg schodów wg projektu ma 75cm szerokości (poszerzaliście je? jeśli tak to w jaki sposób?)2. Słyszałm, że warto podnieść poddasze przynajmniej o jeden bloczek, bo na poddaszu jest nisko (jak to wygląda w realu? - podnosić czy nie, jeśli tak to o ile?)3. Moze macie zdjęcia z realizacji (przejrzałam całą stronę Joasi i Jasia i nadal mi mało).Z góry dziękuję za info i fotki, Danka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jedrzej P 23.09.2005 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2005 Szukam każdych zjęć wykonania Akacji II B z garażem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adamari 04.10.2005 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2005 A ja szukam wszelkich informacji i porad (szacunkowych kosztorysów również) na temat Akacji II w wersji B. Zakupilam dzialke z fundamentami pod ten dom, budowe chce kontynuowac od wiosny, niekoniecznie uzywajac takich materialow, jakie proponuja w kosztorysie (Ytong, dachówka, itp) - bede starala sie wybudowac dom taniej i przy uzyciu zaprzyjaznionych rak do pracy Natomiast potrzebne mi są ewentualne wskazowki kogos, kto juz budowal Akacje. Wszelkie zdjecia mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adamari 18.10.2005 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 Poszukuję osób, które budują/ budowały/ mają zamiar budować Akację II (wersja B) i mogłyby podzielić się ze mną swoimi wrażeniami dotyczącymi tego projektu. Znalazłam na forum linka do strony, która była swoistym dziennikiem budowy Akacji, ale niestety strona ta nie zawiera już danych. Mnie natomiast bardzo zależy na subiektywnych opiniach osób, które z Akacją miały do czynienia, bądź potrafią ocenić ten projekt (funkcjonalność, koszt budowy) bardziej profesjonalnie niż ja Bo ja jestem laikiem, a zdaje się, że moja przyszłość związana będzie właśnie z tym domem. Z góry dziękuję za każdą pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adamari 20.10.2005 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2005 Naprawde nikt nie jest w stanie mi pomóc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SMYSNA 24.10.2005 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2005 OTO NASZA AKCJA II . WPROWADZAMY SIĘ Z W PRZYSZŁYM ROKU NA WIOSNĘ . ZIMĄ CZEKA NAS WYKOŃCZENIÓWKA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edi54 08.11.2005 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 No ale gdzie te zdjęcia ? OTO NASZA AKCJA II . WPROWADZAMY SIĘ Z W PRZYSZŁYM ROKU NA WIOSNĘ . ZIMĄ CZEKA NAS WYKOŃCZENIÓWKA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.12.2005 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2005 czekamy,czekamy.................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts